login |

A Stranger Things 4. évad poszterei és más BRÉKING hírek

2022. 02. 17. 17:50 - Írta: human

13 hozzászólás | kategória: hírek, kampány,

Ma nagyokat jelentett be a Netflix a Stranger Things kapcsán.

Egyrészt megtudhattuk, hogy a mostani évad után következő, azaz az 5. lesz az utolsó. Ennek megfelelően lezárással tervezhetnek a készítők, bár ezt már említettük másfél éve, amikor kiderült, hogy nem a 4. lesz a végső szezon.

Ezen kívül a 4. évadot két részletbe szedik, mivel majdnem kétszer olyan hosszú is lesz időben, mint a 3. volt. Az első fele május 27-én érkezik, szerencsére a másodikkal sem várnak sokat, hiszen az július 1-jén kap premiert. Ezek szerint jóval 60 perc fölötti epizódokkal?

És akkor a poszterek. Lehet keresni a jeleket rajtuk?

13 hozzászólás Ne habozz!

Alain Prosztó - 2022. 02. 17. 18:18

Igazából nem vagyok szomorú, hogy vége lesz (ugyanez vonatkozik a Mrs. Maisel-re is, aminek szintén ma jelentették be a kaszáját, szintén az 5. évad után). Na jó, talán egy picit.

Nagy klasszikusokat fölösleges 10-15 évadon át nyektetni, hogy ellaposodjanak. Így jó előre lehet tervezni, szép kerek egész lesz a sztori. És ha vége, jönnek majd az új klasszikusok.

Elvégre a Breaking Bad-nek vagy a Wire-nek is elég volt 5 évad a legendává váláshoz. Hát akkor?

Bigtatanka - 2022. 02. 17. 21:24

Már a 3. évadban elveszítette a sorozat az E.T.-s báját. A tinik már nem adnak annyit hozzá, mint “kis”gyerekként.

winnie - 2022. 02. 17. 21:38

szerencsére számomra nem, mondjuk nem is et-s báj volt nálam, inkább gyerek és 80s báj (ami persze egyenletként pont kiadja az et-t:), de attól, hogy komolyodott a tematika, meg bőven meg volt azerintem aok minden a 3. evadban, akár a lávsztorik, akàr a barátságok, akár a rivalizálások teren

juhaszvik - 2022. 02. 18. 05:32

Szerintem potenciálisan a legjobb hír, amikor olyan időtávban jelentenek be egy kaszát, amikor van lehetőség szépen lekanyarítani a sztorit egy szép lezárásba. Bár ha jól sejtem, akkor az st esetében végig benne volt ez a fajta hozzáállás.

Két részre szedés: lehet tudni, hogy ennek technikai oka van vagy…?

pearl - 2022. 02. 18. 07:40

Még nincs 8 óra és már 2 kedvenc sorozatom vége lett bejelentve. Tessék abbahagyni. Szomorú vagyok. Nagyon szeretem őket. De ésszel tudom, hogy érthető, nem kell az unásig folytatni. Remélem, hogy így szépen le lesznek zárva, sőt biztos vagyok benne. Egyszer minden jónak vége lesz.

winnie - 2022. 02. 18. 08:09

“Két részre szedés: lehet tudni, hogy ennek technikai oka van vagy…?”

is-is- azt kommunikálják, hogy piszok hosszú, de így két előfizetési díjjal lehet megnézni, kér emmy-szezonban lehet benne, és kétszer dobja meg a régi szezonok nézettségét.

Sawyer - 2022. 02. 18. 08:21

Hát igen, lassan nincs miből csórikázni. Szívesen elnézegettem, de engem inkább érdekelt a gyerekek csínytevése-szál, mintsem az akció-orientált része, az is összelopkodva a 80-as évek klasszikusaiból. Utóbbi nem zavarna, de a kivitelezés középszer, azzal kapcsolatban meg már lassan macskakörmözök, hogy az a fránya netflixes steril kép világ…
Sokan a 3. évadot nem bírják, nekem leginkább az jött be, mert ott azért már voltak nem klisés ötletek (bár a ruszki birodalom a föld alatt és a végén az óriás szörny elszabadulása elég gagyi volt).
Maradok a végéig és remélem, hogy akkor most az utolsó előtti évadban behoznak egy rendes átívelő szálat és felhagynak a sejtelmesség-rombolás/ évad felépítéssel.

winnie - 2022. 02. 18. 08:30

“meg már lassan macskakörmözök, hogy az a fránya netflixes steril kép világ…”

erre továbbra sem tudok mit mondani, mint azt, hogy nem a platform csinálja a képi világot, hanem a gyártó stúdió, aki ide is, oda is eladhatná a sorozatot. illetve a showrunner és az operatőr is sok mindenért felel, de ők is a produkciós cégnek dolgoznak, nem közvetlenül a netflixnek.

ha van is ilyen trend (amit nem vitatok, gőzöm sincs, sosem tűnik fel ilyesmi), akkor az tök véletlen, vagy csak szelektivitásnak köszönhető, mondjuk, hogy pont hasonló képi világú sorozatokat nem nézel más platformon, vagy más képi világúakat nem nézel a netflixen.

Roxi - 2022. 02. 18. 10:49

Az ember először szomorú,hogy vége lesz. De jobban belegondolva 5 évadnál nem biztos,hogy több van ebben. Arról nem beszélve,ha a gyerekek teljesen felnőnek az egész séma értelmét vesztené.

juhaszvik - 2022. 02. 18. 11:17

Ma is tanultam valami újat: az Emmy szezon május 31-ig tart. Köszi :)

Sawyer - 2022. 02. 18. 11:28

winnie

A Reachernek is hasonló a képi világa, de az valahogy “másabban steril”, az élvezhető. A LOTR sorozat előzetesét tudom jó példának felhozni, biztos volt sok valódi kinti forgatás, de még a dombos résznél is az a benyomás, hogy ez animáció, de ez a dilemma már A hobbit-trilógiánál is fennállt. Szóval engem jobban ki tud zökkenteni ez a sterilitás, mint egy rossz színészi játék vagy logikai bukfenc.

Roxi

Szerintem az öregedés nem okozna gondot, inkább az ötlettelenség.

romanista - 2022. 02. 18. 16:58

Már ideje volt, baromi sok idő telt el és még képesek voltak a 4. évadot így is kettészedni…hej
Bár az egyik kedvenc sorozatom, de nekem is az jött be a legjobban, amikor kisgyerekek voltak.
Persze azért reménykedem, hogy jó lesz az utolsó 2 évad is.

@Alain Prosztó
Hát, nem tudom. Azért nem hemzsegnek a klasszikus/legendás sorozatok…Breaking Bad, Sopranos vagy The Shield is csak egy van, Ray Donovant is évekig elnéztem volna még, inkább mint bepróbálni vmit a sok új középszerű sorozatból. Alaposan megválogatom mit nézek meg, az idő kincs…

winnie - 2022. 02. 18. 17:31

Sawyer: nem vitatom. csak nem mernék trendet feltételezni, szerintem az esztétikát sokkal komolyabban határozza meg a rendező, a gyártó és az operatőr, mintsem a platform. nekem akkor jutott egyébként kósza gondolatként hasonló, amikor 1080p-s sorozatot láttam profi tévén, akkor minden túl szép volt ahhoz, hogy “igaz legyen”:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz