login |

Hírpéntek – The Marvelous Mrs. Maisel-kasza! Atlanta-kasza!

2022. 02. 18. 09:03 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: A káprázatos Mrs. Maisel 4. évad, Aki utoljára nevet 1. évad, Különválás 1. évad, A bűn kereskedői 2. évad + Apple Tv+: Lincoln dilemmája 1. évad + Netflix: Egyikünk hazudik 1. évad, Űrhadosztály  2. évad, Csészefej és Bögrearc 1. évad + Holnapi magyar premier: Festés Johnnal 2. évad
 • Premier: The Marvelous Mrs. Maisel S4 (2 rész), Severance S1 (2 rész), LOL: Last One Laughing Canada S1, Extraordinary Stories Behind Everyday Things S3, Uprooted S1, Reunited NZ S1, Roman to the Rescue S1, Carlos Reno Rescue S1, Dog Squad S12, Dog Squad Puppy School S3, Modern Marvels S23, Secrets Of The Transport Museum S2, Extraordinary Escapes with Sandi Toksvig S2  + Finálé: The Legend of Vox Machina S1
 • Teljes évados premier: Lincoln’s Dilemma S1 (Apple Tv+), Space Force S2 (Netflix), Lov3 S1 (Amazon), The Cuphead Show! S1 (Netflix), The Wonderful World of Mickey Mouse S2 (Disney+), Bestseller S1 (Amazon)
 • Új a magyar Netflix-en: One of Us Is Lying S1
 • Magyar premier – TV4: 03.04 FBI – New York különleges ügynökei (FBI) 4. évad
 • Magyar premier – Netflix: tél N/A (Queen Charlotte) 1. évad
 • Magyar premier – AMC: 2022 Interjú egy vámpírral (Interview with The Vampire) 1. évad
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 03.05 Békaland (Amphibia) 3. évad
 • A Reacher szinkronhangjai.
 • A The Last Kingdom 5., egyben utolsó évadja (ami ugye nem befejezés) 03.09-én jön a Netflix-re.
 • A tegnapi nap elég kemény volt menő sorozatok befejezésének bejelentése kapcsán, hiszen nem csak a Stranger Things-bejelentést kaptuk meg (miszerint a következő (utáni) évad egyben utolsó is lesz), hanem azt is, hogy
  • Az FX elkaszálta az Atlanta-t. A már berendelt 4. évad lesz az utolsó.
  • Az Amazon Prime Video elkaszálta a The Marvelous Mrs. Maisel-t. A már berendelt 5. évad lesz az utolsó.
 • A BBC és az FX, valamint Steven Knight annak idején bejelentett Charles Dickens-adaptációjában a Great Expectations-ben, azaz a Szép reményekben Olivia Colman lesz Miss Havisham.
 • A BritBox North America leszerződött 3 Agatha Christie-adaptáció elkészítésére, amik tippre minisorozatok lennének. A tervek szerint egyéni lenne a hangvétel, új a perspektíva és stílus.
 • Sorozatot terveznek készíteni az It Takes Two című videójáték alapján Pat Casey és Josh Miller készítésében. A játék egy házaspárról szól, akik nehezen boldogulnak tini lányukkal, és varázsbabává változva próbálják leküzdeni gondjaikat és bizonytalanságaikat egy antropomorf párterápiás könyv segítségével. Gyártó: dj2 Entertainment.
 • Michael Cudlitz megint The Walking Dead-részt rendezett.
 • A Netflix-es In From The Cold esetleges 2. szezonjában folytatódni fognak a flashback-ek, értelemszerűen azt láthatjuk majd, ahogy a főhős kettős életet élve Amerikával ismerkedik és gyilkossá válik.
 • Az amerikai The Masked Singer 7. évadjában három csoportra szedik szét a versenyzőket. A kategóriák nevei: The Good, The Bad and The Cuddly.
 • A Star Trek: Strange New Worlds epizodikus formátumú lesz.
 • Észak-Írországban Game of Thrones stúdiótúrát indítottak. Persze nem csak díszleteket lehet látni, mint The Great Hall of Winterfell vagy Castle Black, hanem vázlatokat, kellékeket, jelmezeket is. Itt van pár kép.
 • A Netflix megduplázza 2021 és 2023 közötti németországi költéseit, ami 571M dollárt jelent, és ez 9 szkriptelt és 5 nemszkriptelt sorozatot jelent, valamint öt filmet.
 • A No Return című új ITV-dráma 3,4M nézővel és 22,6% SHR-rel kezdett Angliában.
 • Todd Strauss-Schulson rendezi a Pitch Perfect-tévésorozat pilotját a Peacock-ra-
 • Pilotberendelés: Irrational – NBC, készítő: Arika Mittman – Dan Ariely könyve (itthon: Zseniálisan irracionálisitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma), nyomozós thriller egy világhíról viselkedéskutató tudósemberrel, aki egyéni és váratlan szaktudása révén olyan esetek felderítésébe segít be, melyek magas tétekkel bírnak és kormányzati, rendészeti, valamint céges szállal rendelkeznek.
 • A Sky Max berendelte a Never Mind The Buzzcocks 2. évadját.
 • Niecy Nash (Desna) beszél a Claws fináléjáról.
 • Henry Dunn, az Inventing Anna díszlettervezője beszél az újságszerkesztőség megépítéséről.
 • Vendégszerep: Alec Mapa – NCIS: Hawai’i, Erin Karpluk – Two Sentence Horror Stories, Tony Danza – Blue Bloods,
 • Állandó szerep: Theo James, Meghann Fahy – The White Lotus S2, Mykal-Michelle Harris, Felix Avitia, Emmy Liu-Wang – Raven’s Home S5,
 • Interjú: Joanna Froggatt (Angela – Angela Black), Eric André és Tony Cavallero (Lyle és Keefe – The Righteous Gemstones), Kat Dennings (a Dollface főszereplője), a Bridgerton szereplőgárdája + még egy + még egy, Shawna Trpcic (a The Book of Boba Fett jelmeztervezője),
 • Kreatív producerként csatlakozott a TV2 Csoporthoz Kinizsi Ottó, és leginkább fikciós sorozatok gyártásában vállal szerepet, többek között a hosszú távú fikciós stratégia kidolgozásában is.
 • Pilotszkript: Homeland Elegies – FX, 8 rész, készítő: Ayad Akhtar és Oren Moverman – előbbi könyve alapján, utóbbi rendező is, főszereplő: Kumail Nanijani, tények és fikció keveredésével, az identitás és a hovatartozás története a post-trumpi Amerikában, részben családi dráma, részben társadalmi esszé, részben pikareszk regény, a középpontban egy apával, egy fiúval, és egy országgal, melyet mindketten otthonuknak neveznek.
 • Új sorozat: Dans le trouble – francia, 8 rész, készítő: Lola Doillon és Marie Desplechin – az izraeli On the Spectrum alapján, három emberről, akik az autizmus spektrumon vannak és közösen élnek egy lakásban.
 • Prentice Penny produkciós cége megvásárolta David Crownson képregényének, a Harriet Tubman Demon Slayer-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A főhős egy nindzsharcos, akit a rabszolgatartók képtelenek megállítani, ezért vámpírokat, démonokat, boszorkányok és vérfarkasokat fogadnak fel a feladatra, miközben a nő menekülők egy családját kell, hogy biztonságba irányítsa.
 • A CNN+ új sorozatának, a Cari & Jemele: Speak.Easy.-nek Cari Champion és Jemele Hill lesz a műsorvezetője, és benne azokat a híreket fogják “roastolni”, amikről mindenki beszél.
 • Az Amazon Prime Video bemutatta a Thursday Night Football új logóját.
 • A Sundance Tv berendelte az It Couldn’t Happen Here és az Indefensible 2. évadját.

14 hozzászólás Ne habozz!

Shyllard - 2022. 02. 18. 09:06

Cuphead show-rol majdd nagyon írnék egész évadosat játékos szempontból :)

winnie - 2022. 02. 18. 09:12

ó, szuper. szerintem human fog jönni majd pilotos írással.

Necridus - 2022. 02. 18. 09:39

It Takes Two-nál bocsi, szőrszálhasogatnék, de egy kicsit más a sztori, a rövid leírásból hiányzik nekem néhány elem, amitől vonzóbb volt a játék:

kisebb a lányuk, még babázik, bunkert épít és hasonlók (ezek remek helyszínek a játékban!), a házaspár pedig válni készül, a kislány emiatt szomorú, és úgy keveredik be a varázslat, így lesznek a szülők a kislány játékfigurái. Ők akkor csak vissza akarnak változni (és túlélni), amúgy folyamatosan megjegyzéseket tesznek egymásra, vitatkoznak stb., nem tervezik ott megoldani a gondjaikat, ami több pluszt ad a sztorihoz meg a hangulathoz. Persze a kupidóparódia könyv végig azon van, hogy újra összejöjjenek, amivel a kislány végre nem lesz szomorú.

Egy baromi jó játék, nagyon jó karakterek vannak és az egész hangulata remek, úgyhogy remélem, lesz belőle valami hasonló:)

SJ - 2022. 02. 18. 09:55

Az FBI-hoz szeretnék kérdezni, gondolom március elejére (magyar premier) végig megy a szezon USA-ban (bár pontos infót nem találtam, hogy hány részes lesz a szezon), nem lehet tudni, hogy mi az oka az esetleges rövidebb szezonnak? A COVID okozta nehézségek miatt kevesebb az epizód, vagy esetleges kreatív okokból (Aztán lehet, hogy “rendes” epizódszám lesz, csak akkor meg fura, hogy, ilyen hamar elkezdik adni napiban itthon.) Köszönöm előre is!

winnie - 2022. 02. 18. 10:03

nem hiszem, hogy ne lenne normál epizódszáma, de van, hogy elkezdődnek aktuálisan futó országos szezonok tavasszal, jönni fog márciusban a seal team, swat és rookie is. ilyen korábban is volt. elkezdhetnék ugye ősszel is, rögtön, csak akkor az amerikai szüneteket is követni kellene, ami kieller lenne itthon, viszont így már lehet szünet nélkül adni.

Mammut - 2022. 02. 18. 10:19

“A Star Trek: Strange New Worlds epizodikus formátumú lesz.”

Vissza a gyökerekhez! :)

Igaz, volt egy vissza-visszatérő főszál a Prodigyben is, de amúgy már az is jóval epizodikusabbnak mondható a Discoverynél szerintem, és most már le is zárták, szóval kíváncsi vagyok ott is a folytatásra ilyen szempontból.

winnie - 2022. 02. 18. 10:47

úgy utálom, hogy a gyökér szónak van egy argós, pejoratív tartalma, és ha meglátom, akkor rögtön keresem azt, hogy értelmezhető-e a másik jelentésnek megfelelően az adott mondat:)

phoenix26 - 2022. 02. 18. 11:11

Lehet en nem vettem eszre de az Amozaon marcius 14-en bemutatja a 8 reszes MotoGp:Unlimited nevu szeriat, ami a motoros Drive to Survive lesz.

winnie - 2022. 02. 18. 11:26

köszi, hétvégén szoktam mindig csekkolni a youtube csatornákon az új előzeteseket.

sajnos még nincs fenn az adatlapja a felületen (vagy csak béna vagyok), ezért sem jeleztem előre, bár a kereső ismeri a címet, mert kiegészít rá. ezért is panaszkodtam, hogy gáz, hogy az amazon ennyire nem jelzi ki sajátmagán, hogy mi jön, még a sajtós oldal megjelenései között sincs feltüntetve.

Mammut - 2022. 02. 18. 11:56

winnie: tudod, hogy én mindig jobban szerettem az epizodikus sorozatokat, pl. Supernatural is addig volt jó (számomra), míg monster of the week feelingje volt a rétestészta feeling helyett. :)

vizcsap - 2022. 02. 18. 20:03

winnie: a Lincoln’s Dilemma Apple TV+-os, nem Netflixes premier volt.

Zoey89 - 2022. 02. 18. 21:26

Ez az Interview with The Vampire biztos? Sehol nem látok pontos premier dátumot, angolul sem.

winnie - 2022. 02. 18. 22:08

igen, benne volt a super bowl alatt adott amc+-os 2022-es promóban, még részletet is mutattak belőle.

16noise - 2022. 02. 22. 09:26

“The Stranger Things”
Ossze-vissza irjak, mindenhol mast.
A 4. evad kette lesz szedve az tiszta sor. Azt irjak ez lesz az utolso evad nasol meg, hogy az ezutani 5. lesz. Vagy a 4.evad masodik felet hivjak 5. evadnak?
Most akkor szamitsunk meg evadra vagy ugy uljunk neki ennek, hogy az utolso?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz