login |

Délelőtti videó 5.: Legacies

2022. 02. 25. 12:20 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: video,

A halasztott januári visszatérés után csak folytatódott A sötétség öröksége (itthon majd 02.27-én…, ez a pár nap késés mostanság lett divat, nem?), aminek az új része kapta a tovább mögötti előzetest és részleteket.

2 hozzászólás Ne habozz!

e-batta - 2022. 03. 05. 18:24

Nem tudom más hogy van vele, de szerintem nagyon nem tett jót a több mint két hónap kihagyás.

Vagy nem nézték meg az előző részt, vagy olyan csúnyán vágták meg a folytatást, hogy folyton az volt az érzésem, kihagytak egy részt.

Kimaradt az, hogy került Lizzie a szarkofágba, a rész elején csak annyit tudtunk meg, hogy valahonnan ki kell szabadítani. Kimaradt az is, hogy a szfinx hogyan jósolt, már csak azt láttuk, hogy Landon, Nekromanta és Dr. Saltzman hevesen vitatkoznak a jóslat értelmén.

Kaleb, Ethan, Josie és Finch felszívódtak, egy-két soros magyarázattal. Nem tudni, hogy végleges-e tőlük a búcsú, mint Rafaeltől, vagy csak ideiglenes.

Nem tudni hogyan került a hétköznapi iskolába Hope ahol Vardemus professzor kiégett tinikbe próbálja beleverni a tudást. Mondjuk az tetszett, hogy az egyik tiniről kiderült egy s más a rész legvégén.

Az előző részben szénné égett és azóta felgyógyult jóképű fickóról kiderült, hogy félisten, mi a Prométheusz nevet adtuk neki, valójában kimondhatatlan neve van, ezért ő ragaszkodik a Ben megszólításhoz. Remélem, hosszabb ideig marad, mint Sebastian, mert kellenek a friss arcok, Chloe-val nem vagyok kibékülve.

A jelenetek összevágása semmilyen koncepciót nem mutatott, három-négy helyen teljesen eltérő történések folytak és csak az kötötte össze őket, hogy valaha mind a Salvatore suliban éltek. Picit itt is érezni lehetett, hogy a forgatókönyvet felülírta a covid.

Bizakodom, hogy tudják merre tartanak, mert nekem halvány lila gőzöm sincs, hogy mi fog kisülni ebből.

Gábor - 2022. 03. 21. 11:32

Üdv, egyetértek az előttem lévő hozzászólással, viszont most jöttek vissza szünetből, már megint szünet van? Legalábbis a hbomax.com nincs fent a legújabb rész 4 évad 13 része.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz