login |

5 hozzászólás Ne habozz!

Merwenus - 2022. 03. 05. 07:50

Egy karakter kimaradt, akire biztosan sokan kíváncsiak, hogy hogy került oda és mi a valóságalapja :D

winnie - 2022. 03. 05. 08:51

ha a videó a valós vikingeket mutatja be, akkor nem hiszem, hogy bárki is kimaradt. nyilván a fikciókban szinte minden karakter fiktív – kivéve a pár valós alaposat.

Adamzget2 - 2022. 03. 05. 12:16

Csak engem zavar, hogy minden videóban kiemelik, hogy az eredeti sorozat eseményei után játszódik a Valhalla, holott ez már a főszereplőknél elbukik?

Egyikőjük Szőke Harald dédunokája, a másik kettő meg Vörös Erik gyereke. De a két karakter nagyjából egyidős volt a fő sorozatban. Akkor 100 évvel később hogyan láthatjuk az egyiknek a két gyerekét, akik ránézésre szintén hasonló korúak lehetnek a másik dédunokájával? Plusz az új sorozatban (ha jól vettem ki) Erikről jelen időben beszélnek, ergo 100 évvel a fő sorozat eseményei után, ő még mindig él.

VIKINGEK SPOILER

Arról nem is beszélve, hogy a két karakter az eredeti sorozatban utódok nélkül halt meg, ergo a mostani három főszereplőnek nem is “szabadna” élnie.

SPOILER VÉGE

Persze a Vikingek sorozat is elég tágan kezelte a különböző korban élő karaktereket. Elég csak Erikre és Haraldra gondolni, akiknek születése között 100 év különbség van a történelemben, a sorozatban mégis nagyjából egykorúak voltak. De azzal, hogy a Valhallában az eredeti történelmi idővonalat vették alapul a két személynél (Úgy kijön a 3 főszereplő hasonló életkora nem 100 év különbséggel), úgy már igazából nem is az eredeti sorozat eseményeit követi.

Rita - 2022. 03. 05. 12:52

100 évvel később játszódik. Ezt mondják. Nem azt, hogy olyanok vannak benne annyi idősként, akiknek akkor kellene élnie. És ez egy másik ember sorozata, nem kell feltétlenül összeföggéseket keresni.

methia - 2022. 03. 05. 17:53

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz