login |

Jön az ötödik The Walking Dead-spinoff

2022. 03. 08. 17:50 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek, kampány,

The Walking Dead –> Fear The Walking Dead, The Walking Dead: The World Beyond, Tales of The Walking Dead és az egyelőre még cím nélküli Daryl és Carol-spinoff mellé 2023-as premierre érkezni fog az Isle of The Dead. (És ugye még ott vannak a Rick Grimes-filmek is.)

A plakátra pillantva azonnal kiderül, hogy Negan és Maggie köré fogják felhúzni a(z első körben?) 6 részes berendelést kapó sorozatot, aminek Eli Jorné a készítője, aki 2019 óta TWD-író, korábban érdekes módon komédiákon dolgozott inkább. A főszereplő tehát Lauren Cohan és Jeffrey Dean Morgan lesz, és természetesen Scott M. Gimple fogja felülről figyelni a projektet.

A sorozatról annyi derült ki, hogy az univerzum egy elszeparált szegletét mutatják majd be Manhattan szigetén, “melynek horizontja teljes más jelentéstartalommal bír zombiapokalipszis idején”. Scott M. Gimple idézetével, valamint Jeffrey Dean Morgan mondatával zárnám a hírt.

Eli has created a chaotic, beautiful, grimy madhouse of the dead for Negan, Maggie, and fans of the show eager to discover an unseen and insane world of the TWD Universe. (…) All of us are thrilled to take you on an all new, all different TWD epic for the ages.

Isle of the Dead is going to reinvent the TWD Universe.

8 hozzászólás Ne habozz!

bumblebee - 2022. 03. 08. 21:40

Van ezek kozul ami ugy objektiven nezve jo? A TWD-t valahol 3 evada hagytam abba es idonkent bele-bele nezek, de ugyanolyan szinvonal meg mindig. A fear az jol indult de teljesen katyvasz lett, a world beyond mar az elso resznel kaszat kapott nalam.

Ez is ugyanazokkal a szar irokkal es creative leaddel fog menni, mint a tobbi. 5 sorozat es 0 minoseg. Szomoru, nagyon szomoru.

winnie - 2022. 03. 08. 21:59

irtunk eleg sokrol, ott olvashatsz velemenyeket. de olyan nincs, hogy objektive jo, hiszen persze, hogy a legtobb nezo azt mondana mindrol, hogy jo. hiszen egybkent nem nezne. de ha azt kerdezed mastol, hogy melyik tetszene neked, akkor arra ki tudna rmegis valaszolni? amellett, hogy eleve olyan fura alapfelteves az, hogy ha valami 3 evada rossz volt, vagy az elso resz rossz volt, stb nem lehet hiperjo barmikor kesobb (foleg, hogy nem egynel volt showrunner valtas, vagy evad eleji reboot). itt is volt, aki leirta, mennyire zsenialis volt a fear, vagy jo a the world beyond, gondolom az imdb-n is boven van 10/10-es ertekeles minden reszre meg a sorozatokhoz is. (ezzel csak arra celzok, hogy mas is johetett colna kommentelni, aki leirja, hogy van-e objektive rossz walking dead, mert esdig szerinte mindegyik zsenialis volt.)

winnie - 2022. 03. 08. 22:05

“ Ez is ugyanazokkal a szar irokkal es creative leaddel fog menni, mint a tobbi. 5 sorozat es 0 minoseg. Szomoru, nagyon szomoru.”

a 3 sorozat egyik sem ugyanazokkal az irokkal megy, mindegyik teljesen mas csapat. nyilvan alapvetes, de es egy iro nem attol lesz rossz, ha ir egy olyan sorozatba, ami nem tetszik valakinek. tippre remek irok vannak a walking deadben is, ez leginkabb abbol fog kiderulni, ha majd keszit valamelyik saajat sorozatot. a mostani keszito sem szuper iro attol, hogy korabban, a twd elott peldaul a zsenialis wilfred iroja volt.

megint csak kozhely, ez is lehet szuper meg pocsek is. nyilvan elonybol es hatranybol indul sokak szamar attol fuggoen, hogy all a karakterekhez az illeto.

ez pont olyan, mintha most jonne egy random zombifilm. hiszen nekik is lett egy sztorijuk, es tippre felhiztak az ismert szereplokre. a vegredmeny fuggetlen lesz attol, hogy egy masik iro maskor milyen spinoffot irt.

Doug - 2022. 03. 08. 22:44

Tudom, hogy már nagyon nem azt látjuk, amit képregényben olvastam (ott ez elképzelhetetlen). De nekem nagyon karakter idegen, hogy Nagen és Maggie akar perceket egy helységben töltenek.
TWD-t még követem, feart talan második évad végén dobtam el mikor a gáton a gránáttal hadonászott. 3.nak már a címét sem tudom, ezt se hiszem, hogy kipróbálom.
Pedig a képregény annyira bejött, annyi jó ötlet volt benne. Ezeknek meg még mindig gond 3 járkáló és még mindig van töltény és benzin. Hihetetlen :)

Enzo - 2022. 03. 09. 10:29

Hát ez aztán mi a f@sznak… Mondjuk ha a Daryl-Carol meg eközül kéne választanom, hogy az egyiket muszáj lenne néznem, akkor inkább ezt, de ettől még pont semmi értelme egy újabb bőrt lehúzni az univerzumról…

Cicoma - 2022. 03. 09. 14:11

Itt csak egy zombi van, a franchise, de az szemlátomást jól tejel, nem harap, sőt, a fertőzése a bankszámláknak kifejezetten jót tesz, szóval ha ‘igény’ van rá, akkor még lesz másik 5 ilyen sorozat.

Notimetowait - 2022. 03. 10. 14:25

Szerintem a legtöbbeknek azzal a koncepcióval van a bajuk, hogy elindul egy történet és teljes lezárás helyett kis részekben folytatódik tovább. Amit az elején szerettünk olyan darabokra hullik szét, ami már követhetetlen. Önmagában más történet, de mégis nehéz elvonatkoztatni.

Banzin - 2022. 03. 28. 22:09

Jeffrey Dean Morgan hogy beleragadt ebbe az izébe..

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz