login |

A Charmed 4. évadja

2022. 03. 13. 16:10 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: video,

Elindult új Bűbájos boszorkák-évad (mi azt hiszem, nem írunk kritikát róla, szóval szívesen kirakunk vendégírást), de a tovább mögötti kulisszás videóban elmondják a készítők és szereplők, hogy mi minden hatása volt a fináléban történteknek, amik többek között szereplőváltásban csúcsosodtak ki.

6 hozzászólás Ne habozz!

Natália - 2022. 03. 13. 17:19

Ezt a sorozatot az első 2 rész után kaszáltam, majd naivan gondoltam, hogy belenézek a 4. évadban, hogy hogyan is haladnak a sorozattal, hát azt kell mondjam, hogy ez a feljavított charmed változat borzalmas. Unalmas színészi játék, unalmasak a karakterek, egyszerűen tekerve kellett néznem, hogy végig tudjam nézni. Az eredeti Charmed-et meg sem közelíti már bocsánat, de ez egy hulladék és meg is látszik a nézettségén.

winnie - 2022. 03. 13. 17:37

Ezt passzolom, hogy milyen, én úgy is terveztem, hogy visszanézek, de azt garantálhatom (és ezzel nem a sorozatot akarom minősíteni), hogy ma a régire is azt mondanák sokan, hogy hulladék. Egyrészt ma sokkal több mindenre mondanak ilyesmit sokan (és ez nem a sorozatok minősége miatt van), másrészt pedig az ember is másképp ítélt meg sorozatokat 10-20-30 évvel fiatalabban, illetve akkor, amikor még nem volt annyi sorozat a háta mögött.

(Mondjuk a régi Charmed ma nem is nagyon lehetne képernyőn a színfalak mögötti dolgai miatt, legalábbis manapaság már biztos, hogy jóval hamarabb kirúgatnának egy olyan showrunnert.)

asd - 2022. 03. 13. 18:04

Néha belefutok a tévében, de mai szemmel már eléggé kínos. Pedig régen de szerettem, főleg az első pár évadot.

ArpHalliwell - 2022. 03. 13. 19:15

Egyetértek Natáliával, hogy unalmas szinészi játékot lehet látni az új Charmed-ban.
A régi mai szemmel nézve – főként az 1., 2. évadot – valóban gagyi képileg.
De én, mint az eredeti sorozat nagy rajongója, nyugodt szívvel mondom, hogy volt benne bőven baki, a mitológiát és szabályait is előszeretettel változtatták, mégis volt lelke és szerethető karakterei.

winnie - 2022. 03. 23. 05:33

“egy hulladék és meg is látszik a nézettségén.”

itt egyébként valami félreértés lehet, mert nem rossz a nézettsége, középvonalas a csatornán, erősebb, mint egy legacies, egy dynasty vagy némelyik képregényes széria.

Endre - 2022. 04. 14. 14:34

Az első részt láttam ebből én is csak, ahol egyből meglépték azt a csavart amit anno at anya sorozat kénytelen volt, a negyedik évadban,hogy van egy eltitkolt testvérük.Na most ahogy látom itt is éppen a negyedik évadra lett lecserélve az egyik főszereplő mint a régi sorozatban, kiváncsi lennék mit találtak ki az írok. Még egy testvér? Vagy most az új szereplőt itt,hogy írták bele a storyba?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz