login |

Emlékeztető: Bírónő, kérem! 1. évad

2022. 03. 18. 20:31 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. COOL. 22:00. All Rise – 1×03 (kritika + eredeti előzetes + szinkronhangok) – napiban (A premier persze szerdán volt, de elkéstem vele.)

Elég érthetetlen vétel érkezett a héten az RTL kábelcsatornájára. Eleve adott, hogy a(z amerikai) jogi sorozatok nem mennek itthon, így nem tudni, hogy mit láttak ebben: nagy név sincs benne, ráadásul még csak nem is ügyvédes, hanem bírós – ráadásul rutinosan még egy olyan címet is kitaláltak, hogy végképp senki ne adjon esélyt neki.

Pedig a sorozattal nincs semmi gond, sokakkal ellentétben tőlem megkapta az esélyt (és a kaszát is), és miután a CBS is elkaszálta 2 szezon után, az OWN megmentette, úgyhogy idén jön a 3. szezonja. A kép alatt hivatalos tartalma, minden más gondolatom a fenti linken.

Lola Carmichaelre, a frissen kinevezett fiatal bírónőre nagy nyomás nehezedik idősebb bírótársai részéről, akik elvárják, hogy a kitaposott, és nem feltétlenül az igazság útján járjon. Ám Lolát nem véletlenül becézik a háta mögött Lolaraptornak. Ragadozóként csap le a hamis tanúkra, a megtévesztőkre kollégái segítségével, akik szintén feljebb léptek a ranglétrán. Az ügyész Mark, a még kissé bátortalan ügyvédnő, Emily, és a minden részletre figyelő teremszolga, Luke segítik az igazságos döntésekben.

1 hozzászólás Ne habozz!

dragon1986 - 2022. 03. 19. 04:32

CSI nő nagy név helyszínelők fanoknak és itthon népszerű volt a bírós műsor Katalin bírónő :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz