login |

Emlékeztető: A mi kis falunk 6. évad (folytatás)

2022. 03. 19. 19:30 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék,

Ma. 20:30. RTL Klub. A mi kis falunk – 6×07 (előzetesek és új főcím) – az RTLMost+-on már reggel óta látható.

Folytatódik a még mindig legnézettebb magyar heti sorozat, ami végre új főcímet kapott, vagyis jó pár új szereplő is bekerült (a távozók pedig kikerültek) az intróba, olyanok, akik az évadok során nőtték ki magukat, és olyanok is, akik mostanság érkeztek és rögtön fókuszt kaptak.

6 hozzászólás Ne habozz!

Nemkati néni - 2022. 03. 20. 13:05

Aki ismeri a szlovákot is, az meg tudná mondani, hogy mennyire hasonlít a magyar verzió későbbi fele az eredetire? Amikor elmegy egy magyar régi szereplő, akinek van szlovák megfelelője is, akkor direkt olyan figurát írnak a helyére, aki a tót változatban maradó karakter funkcióját be tudja tölteni?

Energiavampir - 2022. 03. 20. 13:08

Nagyon kezd ez rossz lenni, és ez a szó szoros értelmében az lett, egyrészt a szerethető karakterek eltüntek (Matyi, Gyuri) az újak, ez a szipogó meg sípoló inkább kínos mint vicces, erre építeni poénokat?
Másérszt meg nincs meg benne az ötlet a friss és vicces helyzetkomikumok, egyre inkább szifonra tolják a kretén poénkodás nagyrészét, amit szegény próbál elvinni, de nagyon kevés.
Kár érte, abba kell hagyni, jó volt elég volt.

winnie - 2022. 03. 20. 14:47

Nemkati néni: semennyire. mármint főleg most, csak a sztorik az elején, meg persze nagyon elnagyoltan nemelyik karakter, de fent van a youtube-on, ha visszakeresel, mi is linekltuk vagy kiraktuk a szlovak pilotot. elég wtf magyar szemmel.

winnie - 2022. 03. 20. 14:50

“ ár érte, abba kell hagyni, jó volt elég volt.”

en is igy voltam vele a masodik evadban, es abbahagytam. a lehetoseg adott:) de amig ennyien szeretik nezni, nagyon nem lenne nezobarat abbahagyni. de folegnigy, hogy mg a szereplogardat is mar cserelik, szerintem meg nagyon sok van benne. ki tudja, lehet, hogy az ujak idovel megszokasra kerulnek es atveszik a regiek helyet. nyilvan nem lesz egyszeru. (es ahogy nezem, az irok, sor, meg a rendezok is folyamatosan valtoznak, szoval ily modon is probaljak frissen tartani a sorozatot.)

Denisa - 2022. 03. 22. 21:10

Belenéztem, de majd ríva fakadtam.

Spoilerszerűség:

Hova lettek Zsolték?! A Nelli-Zsolt-Viki hármas nagyon dobta a sztorit. A karakterek szerethetők, ráadásul Viki és a polgi is jókat harcoltak egymással.

Miért kellett túlnyomni Bazsót, Svédet, meg a többi kretént?! Komolyan, ezek karakterek?! Bármelyik latin amerikai szappanopera széleebb karakterváltozatot hoz be, mint ez a sorozat.

Amilyen jól indult, annyira elcseszték. A szereplők után ideje a forgatókönyvírokat is frissíteni.

Desmond Wallace - 2022. 03. 24. 20:46

Nem volt jó ez az epizód.

Lovas Rozi hangban azért most is jelen volt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz