login |

Emlékeztető: SWAT – Különleges egység 5. évad és SEAL Team 5. évad

2022. 03. 23. 19:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, ,

Ma. 21:00. AXN. SWAT – 5×01 (eredeti előzetes)
Ma. 21:55. AXN. SEAL Team – 5×01
(eredeti előzetes)

Visszatérnek a tesó sorozatok! Ami egyben azt is jelenti, hogy a CBS-ről a Paramount+-ra költöző SEAL Team is tovább látható lesz itthon. Vagy legalábbis remélem, hogy az 5. rész után is jönnek az epizódjai. Hivatalos leírások a képek alatt – a SWAT különleges dupla epizóddal tér vissza:

Hondo őrmester (Shemar Moore) kényszerpihenőre utazik Mexikóba, de még itt sem tétlenkedik – belekeveredik egy helyi család igazságért folytatott küzdelmébe, és hamarosan ő maga is céltáblává válik. Miután hazatér Los Angelesbe, újra munkába áll, ahol az eddigiekhez megszokott módon a legveszélyesebb bevetések várnak rá és a csapatára.

Hayeset (David Boreanaz) és csapatát megrázta a – számos áldozatot megkövetelő – támadás, de újult erővel térnek vissza a világ legveszélyesebb országaiba. Semmi nem állíthatja meg őket abban, hogy kimenekítsenek egy fegyverszakértőt, megakadályozzanak egy pusztító erejű terrortámadást, harcot folytassanak a tálibok ellen, vagy leállítsanak Dél-Amerikában egy nukleáris projektet.

1 hozzászólás Ne habozz!

Energiavampir - 2022. 03. 23. 23:19

Épp ideje volt :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz