login |

Odabenn: teljes lett az 1. évad

2022. 04. 05. 18:50 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: hazai termék, video, websorozat,

Pár napja kijött az évadzáró – akkor indulhat a dara? Nekem futás közben tökéletes lesz, az első két rész is úgy volt meg, aztán még az is lehet, hogy írunk a magyar posztapokaliptikus hangjáték-szériáról (szkriptelt audiosorozatról), aminek a pilotjáról itt olvashattatok.

Az első, a második, a harmadik, a negyedik, ötödik, a hatodik és a hetedik rész után a tovább mögött meghallgatható a nyolcadik epizód is. Ami 23 perces és hátha nem sorozatzáró lesz.

Az eddig megjelent részek elérhetőségei: YouTubeSoundCloudiTunesSpotify, a készítő csapaté pedig: FacebookTwitterInstagramWeboldal. És szokás szerint a készítők köszönnek minden támogatást, amit Patreon-on kapnak tőletek.

A rész hivatalos szinopszisa:

Elérkeztünk a fináléhoz. Minden epizód, minden Pusztaságban megtett lépés, minden halál és szenvedés ide vezetett: a Deváékkal való végső összecsapáshoz, mely során Athiasnak egy minden eddiginél komolyabb döntést kell meghoznia, amin nem csak saját embersége, de talán a Föld sorsa is múlik.

  • Az epizódot írta: Galusz Márton
  • Rendezte: Nagy Borús Levente
  • Dramaturg: Füredi Anikó
  • A karaktereket megszólaltatta: Laurinyecz Réka, Bodor Géza, Nagy Sándor, Peller Anna, Ács Balázs, Bogdán Gergő, Dienes Ádám, Parrag Zsombor és Rácz Zsuzsanna Narrátor: Endrédi Máté
  • A zenét szerezte: iamyank és Cseterki Tamás
  • A hangeffekteket gyűjtötte és az epizódot vágta: Gavlik Zénó
  • Hangmérnök: Horváth Vilmos Zoltán Grafika: Szőke-Kiss Márton
  • Külön köszönet: Bajnok Dávidnak, Papp Kornélnak, Bartal Áronnak, Varga Katának, Fetije Osmaninak, Baráth Anna Rebekának, Maksa Henriettának, Nagy Lehelnek, Borús Emőkének, Nagy Tibornak, Galusz Gabriellának, Galusz Zoltánnak, Bacsa Tamásnak, Molnár Mihály Lászlónak, Szikszai Bálintnak, Huber Jánosnak, Endrik Ádámnak, Gyurkovics Péternek, Szigeti Patriknak, Illyés Balázsnak, Ruzsányi Dávidnak, Frivalszky-Mayer Péternek, Balog Gábornak, Katona Kornéliának, Madarász Istinek és természetesen minden hallgatónknak, akik elkísérték Athiast és Rheát útjuk végéig

3 hozzászólás Ne habozz!

speranza - 2022. 04. 05. 19:56

A második rész után döntöttem úgy én is, hogy inkább összevárom az epizódokat, mert napi rendszerességgel hallgatok hangoskönyveket, és jobban szeretem folyamatában követni a történeteket, különben a hosszabb kihagyások közben megkopik az élmény, elfelejtem, hogy hol tartott a sztori. Kíváncsi vagyok az évad végére. :)

Ingorion - 2022. 04. 05. 21:27

Kíváncsian várjuk mi is a véleményeket, reméljük, sokan rátalálnak/esélyt adnak majd a sorozatnak most, hogy kvázi egyben darálható az egész etap.

Necridus - 2022. 04. 06. 14:51

Én is a bevárósok közé kerültem néhány rész után, de most már végig fogom hallgatni és érkezem majd kritikával is:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz