login |

Bábu vagy

2022. 04. 14. 22:00 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hazai termék, video,

Nem tudom, hogy lesz-e 4. részes A besúgó-poszt holnap, de eszembe jutott, hogy az 1×03-hoz az erős KFT-dal feldolgozása a Carson Coma-tól még elfér a tovább mögé. Főleg, hogy külön forgattak hozzá retró klipet a szereplőkkel.

9 hozzászólás Ne habozz!

Nemkati néni - 2022. 04. 14. 23:39

Sajnos nem tudom ezt a sorozatot nézni, pedig rohadtul érdekelne.

human - 2022. 04. 15. 03:09

finálékor iratkozz fel 1 hónapra?

winnie - 2022. 04. 15. 05:10

ahol nincs max, ott nem lehet feliratkozni.

Nemkati néni - 2022. 04. 15. 07:21

Ja, itt Sky van. Még közel 5 évig.
A nem legális médiafogyasztási szokásokért meg irdatlan büntetéseket szoktak kiszámlázni.

Mom - 2022. 04. 15. 19:56

Nemkati néni: Észak-Korában élsz? :o :o Mégis hogy tudják meg? Van egy külön hivatal, aki figyeli a VPN-tevékenységet és bírságol? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Nem viccelek, komolyan nem tudom elképzelni sem, hogy ilyenre hol van kapacitása a hatóságoknak…

gromit - 2022. 04. 15. 20:33

“ahol nincs max, ott nem lehet feliratkozni”
ez így van, de mondjuk ha van magyar bankkártya (saját v rokon), akkor egyszer Mo-n járva lehet regisztrálni, és onnantól már EU-n belül bárhol megy az előfizetés, ott is, ahol (helyieknek) nincs max. nekem is így volt a GO, most meg a Max

Lindello - 2022. 04. 16. 11:47

Sajnos csak az Európai Unión belül működik, Nagy Britanniában nem lehet nézni.

chocojoy - 2022. 04. 16. 17:27

Mom: igenis léteznek olyan nyugat-európai országok, ahol illegális letöltéseket komolyan vesznek.

Nemkati néni: De VPN szerintem megoldaná a problémát, vagy akár egy ingyenes streaming oldal. Olyan típusú software-ekkel szokott probléma lenni, ami lekövethető, pl: Popcorn time.

Mom - 2022. 04. 17. 10:18

chocojoy: komolyan venni az egy dolog. Erőforrásokat pazarolni egy ilyen nehezen bizonyítható, alapvetően kevésbé ártalmas és széles körben elterjedt tevékenység megfékezésére meg egy másik. Azt ne felejtsük el, hogy mondjuk egy 100 dolláros bírság kiszabása 1000 dollárba kerül, ami kifejezetten rossz biznisz a hatóságoknak… (ezek most hasra ütött számok, de tényleg kb így kell áltlaánosságban elképzelni egy hatóság által begyűjtött pénz és a szerv fenntartásának + a bírság kiszabásának/behajtásának aránylását, az adóhatóság kivételével természetesen)

Ennek a jogi hátteréről hosszasan tudnék írni, de ezt most megspórolva csak annyit: nem véletlen, hogy csak legendák keringenek ezekről a “komolyan vevő” nyugat-erurópai országokról, míg hiteles forrásból konkrét jogesetet, vagy bírságról szóló határozatokat keveset látni. Az illegális tartalomfogyasztás tekintetében a megelőzésre helyeződik a hangsúly, vagyis elrettentésül léteznek a tiltó szabályok, de azokat valójában borzasztó erőforrás-igényes lenne betartatni. (gondolj csak bele, hogy hány ember csinálja ezekben az országokban is, mégsincs tele az internet a sirámaikal, és ez nem véletlen, nem diktatúrákról beszélünk, hogy ne merjék szóvá tenni)

Olyan diktatúrákban tudom ezt a borzasztó veszteséges eljárást mégis elképzelni, ahol a hatalom demonstrálását szolgálja. De ezekben az országokban nyilván csak a jéghegy csúcsa, hogy nézegetik, mit csinálsz az interneten.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz