login |

Hírpéntek – Big Mouth 7. évad! Diggstown 4. évad!

2022. 04. 29. 09:20 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Szerelemre tervezve 2. évad (fura, hogy a premier után fél órával is így néz ki az aloldal – indexkép alapján még nem lehet elérni az új részeket), A specialisták 2. évad, Tündöklő lányok 1. évad + HBO Max: A sötétség kora 4-5. évad, Mi történt, Brittany Murphy? 1. évad, Kiruccanás 1-2. évad, Robotcsirke 11. évad + Apple Tv+: Sikerek és kudarcok hullámain 1. évad + Prime Video: Hiány 2. évad + tévés premier: Outlander – Az idegen 4. évad, Bob Costas újra a pályán 2. évad + Netflix: Ozark 4. évad (folytatás), Grace és Frankie 7. évad (folytatás)
 • Premier: Ten Percent S1, Shining Girls S1, I Love That For You S1, Devils S2, Here We Go S1, Ziwe S2, The Weekly With Charlie Pickering S8, Casualty 24 7 Every Second Counts S6, Ambulance Code Red S2, Pilgrimage The Road To The Scottish Isles S1,Great British History Hunters S1 + Finálé: Pachinko S1 (vendégblogger?), Slow Horses S1 (vendégblogger?) + Downton Abbey: A New Era (vendégblogger?) + 2 How We Roll-epizód volt
 • Teljes évados premier: Make or Break S1 (Apple Tv+), Undone S2 (Amazon), Ozark S4B (Netflix), Grace & Frankie S7B (Netflix)
 • Új a magyar HBO Max-on: The Originals S1-S5, Robot Chicken S11, Ben 10 S4, Grizzy & The Lemmings S1, Over The Garden Wall S1, (Road Trip S1-S2, What Happened, Brittany Murphy? S1, Teletubbies Classic S1, Wacky Races S2, Fungies S2, Mighty Magiswords S2
 • Új a magyar Amazon-on: Yosi, The Regretful Spy S1
 • Magyar premier – HBO: 05.16 Az időutazó felesége (The Time Traveler’s Wife) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 05.17 Legacies – A sötétség öröksége (Legacies) 4. évad
 • Magyar premier – Netflix: 05.18 Ki ölte meg Sarát? (Who Killed Sara?) 3. évad
 • Magyar premier – Disney+: 06.14 Szörnyszakik (Monsters at Work) 1. évad
 • A Phineas and Ferb The Movie: Candace Against the Universe szinkronhangjai.
 • A Maggie/Negan-központú The Walking Dead-spinoff, az Isle of The Dead 2023-as premier lesz az AMC-n.
 • A Netflix animációs részlege elég komoly vérfrissítésen ment keresztül – a TheWrap cikke sok mindenre kitér, de itt az lehet az érdekes infó, hogy az elég hype-os Bone-adaptáció, ami Jeff Smith képregénye alapján készült volna, teljesen bedőlt, nem lesz belőle semmi, miképp a Lauren Faust-féle Toil and Trouble-ből sem, míg a Roald Dahl-féle The Twits-ből nem sorozat, hanem film készül.
 • A pilot leforgatása után sorozatberendelést kapott az HBO Max-től a Dead Boy Detectives, melynek főhősei a Doom Patrol 3. évadjában láthatóak voltak, tehát akkor ez kezelhető spinoffként? 8 részes lesz az első évad, a készítő és showrunner: Steve Yockey, pilotrendező: Lee Toland Krieger, executive producer: Greg Berlanti és a Doom Patrol-os Jeremy Carver. A sorozat Neil Gaiman képregénye alapján készült, és két fiúról szól, akik haláluk után nem mentek át a túlvilágra, inkább úgy döntöttek, hogy a Földön maradnak és természetfölöttivel kapcsolatos bűntényeket oldanak meg, ebben egy élő barátjuk segíti őket. Szereplők: George Rexstrew, Jayden Revri, Kassius Nelson, Alexander Calvert, Briana Cuoco, Jenn Lyon, Yuyu Kitamura, Ruth Connell.
 • Sorozatberendelés: Bupkis – Peacock (gyártó: Broadway Video), készítő: Pete Davidson, Dave Sirus, Judah Miller, executive producer: Lorne Michaels, főszereplő: Pete Davidson – Pete Davidson életének fikcionalizált, de nyers feldolgozása abszurd elemekkel, és Davidson cenzúrázatlan és teljesen eredeti világnézetéve.
 • Linda Hunt (Hetty) idén már nem tér vissza az NCIS: Los Angeles-be, de jövőre folytatódik a sztorija.
 • Reid Scott (Gordon) állandó szereplőnek lett kiemelve a The Marvelous Mrs. Maisel 5. évadjára.
 • Oroszországban 04.21-i premier volt a Vongozero – Menekülés a tóhoz (To The Lake) második évadja, ami kapcsán azt gondolhattuk, hogy Netflix-világpremier lesz, de a jelek szerint nincs így. (Arról nem tudok hivatalosat, hogy az elkészült orosz sorozatok ne érkeznének, májusban is lesz orosz premier, csak az biztos, hogy a forgatások leállításra kerültek, de több projekt is dobozban van, illetve pont végzett a forgatásával az intézkedések idején.)
 • Leírást kapott a Netflix-es Rowan Atkinson-sorozat, az év elején berendelt Man vs Bee. A főhőse egy férfi lesz, akit egy luxusvilla felügyelésével bíznak meg, és aki egy méhecskével keveredik nézeteltérésbe, miközben próbál nem kárt okozni az ingatlanban.
 • Bam Margera elengedte a Jackass Forever-ből való kirúgása kapcsán indított pert.
 • Orosz előfizetők (20-an, mert ennyi kell, de még 100+-an csatlakozhatnak) class action pert indítottak a Netflix ellen a szolgáltatás oroszországi felfüggesztése miatt.
 • 1,5 hete vasárnap 18-49-ben az America’s Funniest Home Videos volt a legnézettebb 18-49-ben az amerikai országos tévében. Egy videókat kommentáló műsor.
 • Készítői szerződés: Reginald Hudlin – Universal Content Productions, Wilandrea Blair – NBCUniversal,
 • A Netflix berendelte a Big Mouth 7. évadját.
 • A CBC berendelte a Diggstown 4. évadját. (Ez még nem hivatalos, de a Produkciós Közlöny lehozta a forgatáskezdés időpontját, és az elmúlt 2 évben ezek alapján megelőlegezett infók eddig elvileg mindig valósnak bizonyultak. De 100% csak akkor lesz mindez, ha hivatalosan is bejelentik. (A hivatalos bejelentésről nem lesz jelzés hírben, mert nem akarunk duplázni, csak akkor szólunk, ha véletlenül mégsem kerül sor rá.)
 • Berendelésre került a Partisan 2. évadja.
 • Rob Morgan (Earvin Johnson Sr.) beszél a Winning Time legutóbbi részéről.
 • Kyle Marvin (Miguel) beszél a WeCrashed legutóbbi részéről.
 • Jon Dorsey, a This Is Us múlt heti részének írója beszél a történtekről.
 • Vendégszerep: Robert Sean Leonard, Laura Benanti – The Gilded Age (visszatérők), Ione Skye – Beef, E-40, P-Lo és Too $hort – Blindspotting, Shantel VanSanten – FBI (visszatérő),
 • Állandó szerep: Rufus Sewell, Ali Ahn – The Diplomat (Netflix), Juliet Stevenson – Professor T S2,
 • Interjú: Julie Ann Emery (Betsy – Better Call Saul), Busy Phillips (Summer – Girls5Eva), Rodney Barnes (a Winning Time egyik írója), Eleanor Tomlinson (Lady Gabby – The Outlaws), Suranne Jones, Sophie Rundle, Sally Wainwright (Anne és Ann, valamint a készítő – Gentleman Jack),
 • Megújult a Film Café arculata
 • Új sorozat: The Frog – iráni, készítő-rendező: Houman Seyedi, egy életével nem túl elégedett, rosszul fizetett bűnözőről, aki barátaival egy nagyon gazdag volt osztálytársát akarja kirabolni, azonban minden félresiklik, és félrevezetések hálójában találja magát a rendőrség, a helyi gengszterek és kapzsi családtagok között.
 • Pilotszkript: Department of Truth – csatorna nélkül (gyártó: Sister), készítő: James Tynion – saját Image Comics-os képregénye alapján, arról, hogy miképp tudják formálni az összeesküvés elméletek a valóság szövetét. A középpontban egy volt FBI-ügynök van, aki egy rejtélyes kormányszervezethez csatlakozik, mely összeesküvésekkel foglalkozik, a lapos Földtől és a kamu Holdra szállástól kezdve egészen az olyan átpolitizált hírekig, mint a fizetett színészes híranyagok és kamu iskolai lövöldözések.
 • Pilotszkript: The Artists – csatorna nélkül (gyártó: wiip), több nyelvű sorozata, olasz, készítő: Federica Pontremoli, a szélhámosság művészetéről globális vetülettel. Az első évad Olaszországban és az USA-ban játszódna, egy kis olasz városban és a kozmopolita New York-ban, és lenne benne kapzsiság, szerelem, hatalom, celebek, Vatikán és a amerikai politika legfelsőbb körei sem maradnának ki.
 • A Legendary 3. évadjában Keke Palmer fog zsűrizni Megan Thee Stallion helyén.
 • A Vice új sorozatában, a Tumbleweeds with Killer Mike-ban a rapper a cannbis új korszakának bemutatása végett minden részben felkeres egy marihuánát áruló boltot és helyi komikusokkal, bolttulahokkal és aktivistákkal beszél a témában.
 • A Greatness Code 2. évadjában az Apple TV+-on olyan sportolók lesznek az epizódok középpontjaiban, mint Marcus Rashford, Russell Wilson, Letícia Bufoni, Scout Bassett, Bubba Wallace és Lindsey Vonn.

16 hozzászólás Ne habozz!

Bence - 2022. 04. 29. 09:48

@winnie A sötétség kora 4. évad is magyar premier, nem csak az ötödik. Anno a PRIME csak az első három évadot adta le szinkronosan.

Shyllard - 2022. 04. 29. 09:49

Pachinko zárásáról írok majd.

winnie - 2022. 04. 29. 09:55

köszi, köszi mindkettő

Róka - 2022. 04. 29. 10:09

A the flight attendanttal is problémák vannak. Telfonról nem lehet megnézni az adatlapot sem az alkalmazásban.
TV-n pedig már látszik a következő rész felül, viszont nincs besorolva (nincs odarakva a második rész után és még epizód számot sem kapott.) Természetesen ha elindítanám hibát jelez ki…

Tipca - 2022. 04. 29. 10:19

Ezeket a Walking Dead spin-offokat olyan fura olvasni, hogy forgatják őket, jönnek, közben meg ott vannak a Rick filmek, amiket már sok évvel ezelőtt bejelentettek, és még semmi.

winnie - 2022. 04. 29. 10:20

Róka: igen, mindegyik mai újonccal ez volt (vagy van még mindig?) a helyzet, a besúgóval is.

Róka - 2022. 04. 29. 10:25

A besúgó 6.része elérhető.
the flight attendant 3.része elérhető. (nincs besorolva)

winnie - 2022. 04. 29. 10:26

(plusz a 4. flight attendant-rész nem elérhető, meg a második made for love besorolás híján)

Mammut - 2022. 04. 29. 10:29

“Ezeket a Walking Dead spin-offokat olyan fura olvasni, hogy forgatják őket, jönnek, közben meg ott vannak a Rick filmek, amiket már sok évvel ezelőtt bejelentettek, és még semmi.”

Ráadásul engem pl. főleg a Rick filmek érdekelnének.

Róka - 2022. 04. 29. 10:41

Már elérhető a 4. flight attendant-rész

Róka - 2022. 04. 29. 10:42

És a made for love első két része is

winnie - 2022. 04. 29. 10:49

olyan az érzése az embernek, mintha ez kézi vezérlésű lenne…

debali - 2022. 04. 29. 11:30

Májusban forgatják a Tv2-re az új Ázsia Expressz évadot Ördög Nóra műsorvezetésével: az útvonal Jordánián, Törökországon és Grúzián át Üzbegisztánba vezet.
Játékosok:
Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh Szimi;
Gáspár Győző és Gáspár Bea;
Király Linda és Király Viktor;
a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán;
az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása András;
Mérai Kata és Gyebnár Csekka;
Nemazalany, azaz Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand;
Kiss Ernő Zsolt, színész és felesége, Nyári Darinka

winnie - 2022. 04. 29. 11:49

mások csinálják, más castingot terveznek – még az is lehet, hogy velük eleve nem tudnának dolgozni. nem tudom, passz.

de, ha más nem, a doom patrol példája azt mutatta, hogy ez várható lehet. nyilván, ha előre tudták volna, hogy lesz ilyen sorozat, akkor eleve ilyen céllal castingolnak, de ugye a Titans-ben pedig a Doom Patrol tagjai között voltak cserék.

Dohi - 2022. 04. 29. 12:53

taskmaster nz 3. evad berendelve, sot, leforgatva (kiveve a studios reszek). nem johet eleg hamar, siman jobb, mint az angol eredeti manapsag, ami annyira nem meglepo tucatnyi evad utan.

https://www.nzonair.govt.nz/news/april-2022-funding-decisions/

Mammut - 2022. 04. 29. 13:19

Ez annnnnyira dc amúgy.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz