login |

2022/23: Pilotszezon – FOX

2022. 05. 05. 17:50 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: 2022/23

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz. A világjárvány miatt tavaly kurta upfronts volt, és jó pár projekt is elakadt, amik közül párat idén is láthatunk, mivel újra nekiveselkednek a csatornák.

(Az összes csatorna: FOX) Idén mindenképp egy posztba teszem a FOX sorozatait, hiszen szinte semmivel nem próbálkoznak, legalábbis amik az upfronts szezonra készülnek – nyilván van jó pár projektjük, amik még más fázisban van.

Van 3 sorozatos berendelésük (az egyik tavalyról, erről már írtunk bővebben), és egy pár hónapja passzolt pilotjuk, amit páran sajnálni fognak.

Grimsburg (animációs komédia) – berendelték 2023-ra

Készítő: Catlan McClelland, Matthew Schlissel
Szereplők:  Jon Hamm
Történet: Középpontjában egy nyomozó van, aki talán a világ legjobbja, ha kannibál bohócokat kell elkapni, vagy századközepi modern szekrényeket beazonosítani, azonban a családját nem tudja megfejteni. Ő tér vissza szülővárosába, ahol mindenkinek van egy (vagy három) titka, és ott próbálja követni a nyomokat annak érdekébe, hogy megváltásra leljen, miközben ex neje után epekedik, és fiával lóg, akit sosem akart igazán megismerni.

Krapopolis (animációs komédia tavalyról) – berendelték 2022-re

Készítő: Jordan Young – executive producer: Dan Harmon
Szereplők:  Hannah Waddingham, Richard Ayoade, Matt Berry, Pam Murphy, Duncan Trussell
Történet: az ókori Görögországban játszódik és a középpontjában egy nem tökéletes család, istenek és szörnyek vannak, akik a világ első városainak egyikét igyekeznek egymás megölése nélkül vezetni.

Accused (epizodikus antológia, dráma) – berendelték sorozatnak

Készítő: Howard Gordon, Alex Gansa, David Shore – rendező: Michael Cuesta, Marlee Matlin, Billy Porter
Vendégszereplők:  Michael Chiklis, Oakes Fegley, Robert Wisdom, Jill Hennessy, Whitney Cummings
Történet: az angol Accused amerikai változata, amiben minden rész egy vádlottal kezdődik, azonban nem tudjuk, hogy mit tett, s miképp került a vádlottak padjára, mivel azt az aktuális epizód mutatja be. A sorozat arra koncentrál, hogy mindennapi emberek miképp kerülnek nem mindennapi szituációkba, és hogy egy rossz döntés miképp vezetnek egy újabb rossz döntéshez addig, amíg már nincs visszaút.

Tbe Last Police (dráma) – passzolták

Készítő: Kyle Killen
Szereplők:  Blu Hunt, Reno Wilson, Maximiliano Hernandez, Dawnn Lewis, Derek Phillips, Courtney Dietz, Troy Kotsur
Történet: Ben Winters könyve (itthon: Gyilkosság a világvége előttitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, egy kisvárosi nyomozóról, aki, miközben egy aszteroida a Föld felé tart, úgy hiszi, hogy ő a kiválasztott az emberiség megmentésére, miközben cinikus társa nem tudja, hogy mit élvezzen jobban: a nő tévképzetes kudarcát vagy magát a világvégét.

5 hozzászólás Ne habozz!

Mammut - 2022. 05. 05. 18:28

A Last Police első sora tök jól hangzik, aztán jött ez a részlet és elvesztett: “ő a kiválasztott az emberiség megmentésére”.

Florabell - 2022. 05. 06. 11:24

Hát nem túl biztató ez a felhozatal.

winnie - 2022. 05. 06. 13:29

van még bőven terv, de azok más fázisban, szóval nem kell aggódni. (mondjuk én aggódom, mert a fele animáció:)

Jack - 2022. 05. 06. 19:32

A Tbe Last Police-t passzolták? Akkor az UpFronts-on már nem várható berendelés?

winnie - 2022. 05. 06. 19:54

Jack: igen, sajnos erre már pár hónapja sor került, de végig reménykedem abban, hogy majd valaki lecsap rá: https://www.sorozatjunkie.hu/2022/01/24/hirhetfo-godfather-of-harlem-3-evad/

A Netflix az elmúlt hetekben rendelte be a CW egyik két évvel ezelőtti pilotját, a remény hal meg utoljára.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz