login |

2022/23: Pilotszezon – CW

2022. 05. 06. 17:50 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: 2022/23

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz. A világjárvány miatt tavaly kurta upfronts volt, és jó pár projekt is elakadt, amik közül párat idén is láthatunk, mivel újra nekiveselkednek a csatornák.

(Az összes csatorna: FOX – CW) A FOX mellett a CW a másik, amely nagyon kevés dolgot rendel be, hiszen alig lő le dolgokat, így kevés üres helye van ahova pótolnia kell. Most is csak 3 pilotjuk van (a Babylon 5 ment jövő évadra), ráadásul mindegyik spinoff(szerűség), kapcsolódik valamelyik korábbi sorozathoz. Itt inkább az a kérdés, hogy melyiket fogják passzolni.

Walker: Independence

Készítő: Seamus Fahey
Szereplők:  Matt Barr, Katherine McNamara, Justin Johnson, Greg Hovanessian, Philemon Chambers, Lawrence Kao, Katie Findlay
Történet: a Walker spinoffja a fő sorozatból ismert Texas Ranger egyik őséről az 1800-as évek végéről. Egy tehetős bostoni nőről van szó, akinek a férjét meggyilkolják, miközben (a vad)Nyugatra tartanak. Emiatt bosszút forral, amiben egy hű fosztogató segít neki, aki célt keres magának. Ketten a Texas állambeli Independence városába vetődnek, melynek sokszínű lakói a múltjuk elől menekülnek és álmokat kergetnek. Az új család keményen küszködik a körülöttük megváltozó világgal, ami közben saját maguk is a változás kovácsai lesznek a városban, ahol semmi sem az, aminek látszik.

The Winchesters

Készítő: Robbie Thompson
Szereplők:  Jensen Ackles (narrátor), Nida Khurshid, Jojo Fleites, Meg Donnelly, Drake Rodger, Demetria McKinney
Történet: a Supernaturalből ismert Dean Winchester szüleinek, John-nak és Mary-nek a szerelmi története, akik mindent kockára tettek azért, hogy nem csak a szerelmüket, de az egész világot megmentsék.

Gotham Knights

Készítő: Chad Fiveash, James Stoteraux, Natalie Abrams – executive producer: Greg Berlanti
Szereplők:  Misha Collins, Fallon Smythe, Tyler DiChiara, Oscar Morgan, Olivia Rose Keegan, Navia Robinson, Anna Lore, Rahart Adams
Történet: Bruce Wayne fogadott fiáról, aki apja megölése után összeáll Batman ellenségének gyerekeivel, hogy tisztára mossák nevüket, ugyanis Gotham legkeresettebb bűnözőivé váltak az által, hogy őket gyanúsítják a gyilkossággal. Más kérdés, hogy eközben a város védelmező híján veszélyesebbé vált, mint valaha.

6 hozzászólás Ne habozz!

Dohi - 2022. 05. 06. 18:26

a republic of sarah elott nem is tudom, volt-e nezos cw sorozat az elmult ~10 evben (a whose line orok, de az se az ovek eredetileg, meg most a wilty, amit veletlenul nem rontottak el ugy, mint a comedy central az amerikai taskmastert).

mondjuk szuperhosos vackokon meg supernatural szereplok osszes projectjen kivul semmijuk nincs. a powerpuff girls erdekelt volna, vajon mennyire viszik felre, de ugy tunik, csendben elverzett. legalabb a leforgatott pilot elokerulhetne.

winnie - 2022. 05. 06. 18:45

ó, ezek a weird 1 évados cuccok, a sarah mellett a no tomorrow vagy az emily osment md nekem nagy kedvenceim voltak. de ugye a jane the virgin/crazy ex-girlfriend duó is ott van elismertség szempontjából, de azokkal sajnos még mindig csak az 1. évadnál tartok:)

Deny - 2022. 05. 06. 19:51

winnie: Emily Owens lesz az :D

winnie - 2022. 05. 06. 19:53

LYÉZUSHOM! nem szabad ennyire este multitaskolnom:)

Enzo - 2022. 05. 07. 00:42

tényleg, a Powerpuff Girls, arról is még mindig semmi update? furcsa, már mióta húzódik

Florabell - 2022. 05. 12. 22:19

Nem rossz felhozatal. A Powerpuff Girls sorsa amúgy engem is érdekelne.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz