login |

2022/23: Pilotszezon – ABC

2022. 05. 09. 18:20 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: 2022/23

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz. A világjárvány miatt tavaly kurta upfronts volt, és jó pár projekt is elakadt, amik közül párat idén is láthatunk, mivel újra nekiveselkednek a csatornák.

(Az összes csatorna: FOXCW – ABC) Mivel nyakunkon az upfronts, és egyre kevesebb embert mozgatnak az országos sorozatok, így a többi csatornát sem szedem szét. Amúgy is, az ABC csak 3 komédiát kért be. A tovább mögött a projektek, amikből választani fognak.

Komédiák

Josep

Készítő: Steve Joe
Szereplők:  Jo Koy, Mia Katigbak, Rory O’Malley, Kimee Balmilero, Tess Paras, Jason Rogel, Kaden Alejandro
Történet: egykamerás, egy frissen elvált férfiról, aki ápolóként dolgozik és kénytelen a randizás és az apaság világában navigálni, valamint nagyon filippínó anyjával is küzdenie kell, aki imád “segíteni”.

Not Dead Yet

Készítő: Casey Johnson & David Windsor
Szereplők:  Gina Rodriguez, Josh Banday, Jessica St. Clair, Mary ELizabeth Ellis, Angela Gibbs, Rick Glassman
Történet: egykamerás, Alexandra Potter könyve, a Confessions of a Forty-Something F**k Up alapján, egy újonnan szingli, legatyásodott, magát öregnek érző negyvenes, katasztrófának aposztrofáló nőről, aki újra akarja kezdeni életét és a munkát, amit 10 éve maga mögött hagyott. És az egyetlen állásban, amit talál (nekrológíró lesz), egy valószerűtlen forrásból kezd el tanácsokat kapni.

The Son-in-Law

Készítő: Ajay Saghal
Szereplők:  Chris Sullivan, Reema Sampat, Meera Simhan, Evangeline Young, Anupam Kher, Robert Bailey Jr.
Történet: egykamerás egy vízvezeték-szerelőről, aki királyi sarj új menyasszonya szofisztikált szülei áldását kéri tervezett házasságra – miközben maga is egy nem kedves leendő apósnak készülhet a lánya kapcsán.

Drámák

Avalon (berendelve az évad)

Készítő: David E. Kelley és Michael Connelly
Szereplők:  –
Történet: Michael Connelly novellája alapján, egy szigeten lévő városról, mely évente egy millió turistát fogad, és naponta a kompok egyéni történetek százait szállítják oda. A főhős egy nyomozó, aki pályáját meghatározó ügyet kap, ami révén mindent megkérdőjelez, amit magáról és a szigetről tudott.

The Company You Keep

Készítő: Julia Cohen
Szereplők:  Milo Ventimiglia, Catherine Haena Kim, William Fichtner
Történet: a dél-koreai My Fellow Citizen alapján, egy szélhámosról és egy beépített CIA-ügynökről, akik egy szenvedélyes éjszakán egymásra találni, miközben szakmai életükben pont ellentétes oldalon vannak. Előbbi fel akarja pörgetni a családi üzletet, hogy kiszállhasson, utóbbi pedig el akarja kapni azt a bűnözőt, aki előbbi családjának adósságait a kezében tartja. Így hát kénytelenek hazugságok között élni, hogy megmentsék sajátmagukat és családjaikat a katasztrofális következményektől.

L.A. Law

Készítő:  Marc Guggenheim, Ubah Mohamed
Szereplők:  Blair Underwood, Corbin Bernsen, Toks Olagundoye, Hari Nef, Ian Duff, Juliana Harkavy, Kacey Rohl, Jill Eikenberry
Történet: a 90-es évekbeli NBC dráma felújítása/folytatása évtizedekkel később, amiben a McKenzie Brackman cég átpozicionálja magát a legnagyobb nyilvánossággal járó, határokat feszegető ügyekre.

The Rookie spinoff

Készítő: Alexi Hawley, Terence Paul Winter
Szereplők:  Niecy Nash, Kat Foster, Felix Solis, Frankie Faison
Történet: az FBI történetének legidősebb újoncáról.

Will Trent

Készítő: Liz Heldens, Dan Thomsen
Szereplők:  Ramon Rodriguez, Erika Christensen, Jake McLaughlin, Iantha Richardson
Történet: Karin Slaughter könyvei alapján, egy különleges ügynökről, aki a georgia-i nyomozói hivatalnak dolgozik, és akit születésekor elhagyott az anyja, így igen kemény kamaszkora volt az állami rendszerben. Most viszont egyén nézőpontját arra használja, hogy senki ne érezhesse olyan elhagyottnak magát, mint ő annak idején.

Alaska Daily News

Készítő: Tom McCarthy
Szereplők:  Hilary Swank, Jeff Perry
Történet: egy újságíróról, aki miután kvázi kinyírja saját karrierjét, az újrakezdés reményében Alaszkába költözik, és egy napilapnál kezd dolgozni, amely révén szakmai és magánéletbeli megváltásra lel.

Cím nélküli dráma

Készítő: Kay Oyegun 
Szereplők:  Marsha Stephanie Blake
Történet: öt terapeutáról Philadelphia-ban, aki egyéni módokon oldják meg pácienseik életében felmerülő problémákat, miközben sajátjukkal is küszködnek. Egyikük élete azonban felborul, amikor elkezd egy szociopata pácienssel dolgozni, aki lehet, hogy információval rendelkezik testvére öt évvel korábbi eltűnéséről.

Cím nélküli nemzeti parkos krimi (tavalyról újra)

Készítő: Rashad Raisani 
Szereplők:  
Történet: szappanos nyomozós sorozat a nemzeti parkok világában, az ezeken a területeken dolgozó elit ügynökség tagjairól, akik az itteni komoly bűncselekmények megoldásáért felelnek.

5 hozzászólás Ne habozz!

Divide - 2022. 05. 09. 19:10

A Cím nélküli dráma érdekesnek hangzik! :D

Mammut - 2022. 05. 09. 20:00

“Cím nélküli alaszkai újságos dráma”

Alaszkával már kilóra megvett a “címe”, Hilary Swank csak hab a tortán.

Krila - 2022. 05. 09. 21:07

Will Trent sorozat. A könyveket imádom.

Thomas - 2022. 05. 11. 23:38

Itt már legalább van egy érdekes, a Hilaary Swankes alaszkai sztori! A többi a szokásos nyomozók-ügynökök-jogászok szentháromság:)

Florabell - 2022. 05. 12. 22:22

Egy nemzeti parkos krimi érdekelne. Márcsak azért is mert soha nem láttam még ilyet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz