login |

Ez tényleg egy speciális köszönet!

2022. 05. 10. 20:00 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ilyenek voltak,

Én mindig is stáblistás voltam, legalábbis az biztos, hogy amikor versenyszerűen kezdtem el Budapestre kerülve moziba járni, akkor mindig végignéztem a filmeket, a legvégéig. És sokszor a sorozatokkal is így vagyok. Ezt a szeletet a The Flight Attendant – 2×01-nél csíptem el, eléggé ki volt emelve, aki látta a részt, az tudja, hogy annak ellenére, hogy nem látni Monette Moio-t, elég komoly munkát végzett.

3 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2022. 05. 11. 11:42

Én nem néz(t)em a sorozatot, de kíváncsi vagyok – valaki megsúgja, hogy egy dublőr hogy végzett ilyen elismerendő munkát, hogyha nem lehetett látni a részben? :O

winnie - 2022. 05. 11. 12:56

az is lehet, hogy ő volt olykor, de a linken van videó is: https://www.instagram.com/p/CcoBNc2uRdq/ – elvileg ő volt az, akivel együtt játszott a főszereplő minden jelenetet, ő volt a partner, csak a végeredménybe mindig csak az egyik oldal alakítása került bele. (arról van szó, hogy mint az orphan blackben, egy jelenetben többször is van, hogy 2-3-4 Kaley Cuoco van és “egymással beszélnek”.)

Enzo - 2022. 05. 11. 13:00

Jaaa, így már értem, köszi :)
Az instáját megnyitottam, csak nem tudtam, melyik posztot kéne nézni. Ebben a linkelt posztban levő videóban aranyos, hogy leginkább az orruk alakjában van különbség :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz