login |

2022/23: Pilotszezon – NBC

2022. 05. 12. 19:20 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: 2022/23

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz. A világjárvány miatt tavaly kurta upfronts volt, és jó pár projekt is elakadt, amik közül párat idén is láthatunk, mivel újra nekiveselkednek a csatornák.

(Az összes csatorna: FOXCWABC — NBC) Az NBC-t is egy posztba tenném, annyira sok újdonságuk nincs a pilotciklusban. A tovább mögött a projektek, amikből választani fognak.

Komédiák

Hungry – tavalyról új főszereplővel

Készítő: Suzanne Martin
Szereplők: Demi Lovato, Ariel Winter, Valerie Bertinelli, Anna Akana, Alex Brightman, Ashley Kelly, Jay Klaitz, Rory O’Malley, Christian Magby, Gabriel Iglesias, Ryan McPartlin
Történet: egykamerás, pár barátról, akik ételfogyasztási problémákkal küszködők támogatói csoportjában segítik egymást, miközben szerelmet és sikert keresnek, meg persze a tökéletes dolgot a hűtőben, amitől minden azonnal jóvá válik.

Lopez vs. Lopez – berendelve az évad

Készítő: Debby Wolfe
Szereplők: George Lopez, Mayan Lopez, Selenis Leyva, Brice Gonzalez, Matt Shively
Történet: többkamerás egy jómunkás családról, az azon belüli diszfunkcióról, az egymásra találásról, illetve az ezek közben tapasztalt örömről és fájdalomról.

Drámák

Blank Slate

Készítő: Dean Georgaris, John Fox
Szereplők: Matt Passmore, Floriana Lima, Abhi Sinha, Dave Annable, Samantha Mathis, Norm Lewis, Richard Shepard, Abhi Sinha
Történet: high concept nyomozós egy kormányügynökről, aki talán nem is az, akinek látszik. Alexander McCoy egy igazi legenda és példakép, de valójában nem is létezik, csak egy szellem, egy fantom. Vajon mi történik akkor, amikor egy ember besétál az ajtón és Alexander McCoy-nak vallja magát és rendelkezik minden tudásával és képességével az illetőnek, és olyan motivációkkal, amikre senki sem számítana.

Found

Készítő: Nkechi Okoro Carroll – executive producer: Greg Berlanti
Szereplők: Shanola Hampton, Mark-Paul Gosselaar, DeMane Davis
Történet: egy PR-specialistáról, aki válságkezelő csapatával elfelejtett, eltűnt emberek után kutat, miután ő is ilyen ember volt. Azonban azt senki nem tudja róla, hogy borzongató titkot őriz.

The Irrational

Készítő: Arika Mittman 
Szereplők:
Történet: Dan Ariely könyve (itthon: Zseniálisan irracionálisitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma), nyomozós thriller egy világhíról viselkedéskutató tudósemberrel, aki egyéni és váratlan szaktudása révén olyan esetek felderítésébe segít be, melyek magas tétekkel bírnak és kormányzati, rendészeti, valamint céges szállal rendelkeznek.

Quantum Leap – berendelve az évad

Készítő: Steve Lilien, Bryan Wynbrandt – executive producer: Martin Gero
Szereplők: Raymond Lee, Ernie Hudson, Caitlin Bassett, Nanrisa Lee, Mason Alexander Park
Történet: az ismert sorozat alapján, annak rebootja, ami 30 évvel később játszódna, és egy új csapat áll össze, hogy folytassa a projektet, valamint megértse a géppel és annak készítőjével kapcsolatos rejtélyt.

Unbroken

Készítő: Shaun Cassidy
Szereplők: Scott Bakula, Cress Williams, Shian Tomlinson, Jacqueline Obradors, Jon Beavers, Ruth Righi, Anna Wood, Olunike Adeliyi, Amanda Payton, Delon de Metz
Történet: három farmer dinasztiáról a kaliforniai partvidékről, akik egymással hadakoznak és barátkoznak, valamint próbálnak túlélni a változó világban. És eközben pár elszánt női családtag mindent megtesz azért, hogy megnyerje a nagy nemzeti rodeóversenyt.

Cím nélkül

Készítő: Mike Daniels
Szereplők: Ben Rappaport, Alexandra Chando, Peter Gadiot, Kim Matula, Kevin Iannucci, Bethany Brown
Történet: a holland A’dam & Eva alapján, két idegen epic szerelmi története, akik a véletlent meghazudtolva többször is random összefutnak és elkezdenek hinni a sorsban. A szerializált, feelgood romantikus komédia mellett azonban a sorozat nagyon sokrétű, gyakran váratlan emberi történeteket is elmesél azokról, akik a két főhős közelében találják magukat, azaz az ismerősi körükből.

6 hozzászólás Ne habozz!

Bence - 2022. 05. 12. 20:15
Dohi - 2022. 05. 12. 20:52

hat ez hamar megvolt, pedig szimpatikus a szereplogarda, a masik sitcomjuk meg george lopez, az egyik legkevesbe vicces ‘komikus’, raadasul tobbkameras.

Florabell - 2022. 05. 12. 22:15

A drámák viszont jól hangzanak papíron. A farmer dinasztiásat kivéve mindegyik érdekelne.

Dohi - 2022. 05. 12. 23:12

most nezem, scott bakula nincs a quantum leapben, de ugyanazon a csatornan van sajat sorozata.

Thomas - 2022. 05. 13. 02:53

Itt vannak eddig a legérdekesebbek, a Quantum Leap és az Unbroken, de még akár az utolsóból is kisülhet valami.

payskin - 2022. 05. 16. 20:26

Ez fontos, hogy jöjjön még egy harmadik Legendás Akárki az NBC-től, aki besétálhat egy ajtón, hogy utána mindent tudjon. Eddig még csak Raymond Reddington sétált be az FBI-hoz 2013-ban, hogy utána mindent tudjon, illetve Elena Federova idén év elején a börtönajtón a The Endgame-ben. Úgy várom, hogy Alexander McCoy, a legenda, vajon minek az ajtaján fog besétálni, hogy utána mindent tudjon. WoW! Such eredeti ötlet!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz