login |

2022/23: Pilotszezon – CBS

2022. 05. 13. 17:50 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: 2022/23

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz. A világjárvány miatt tavaly kurta upfronts volt, és jó pár projekt is elakadt, amik közül párat idén is láthatunk, mivel újra nekiveselkednek a csatornák.

(Az összes csatorna: FOXCWABCNBC — CBS) Lássuk, hogy a “nyugdíjasadó” mikre szórt el pilotnyi pénzt . A tovább mögött a projektek, amikből választani fognak.

Komédiák

The Hug Machine

Készítő: Sam Laybourne, Jorma Taccone — executive producer: Andy Samberg
Szereplők: Malcolm Barrett, Michaela Conlin, Allison Guinn
Történet: egykamerás komédia egy apáról, aki kap egy második esélyt, hogy megmentse házasságát, valamint rockzenész karrierjét, amikor együttese akaratán kívül nagy sikert arat a gyerekzene kegyetlen versengésekkel teli világában.

Rust Belt News

Készítő: Matt Warburton
Szereplők: Rich Sommer, Lauren Lindsey Donzis, Jayma Mays, Bentley Green, Angel Laketa Moore, Bailey Gavulic, Ravi Patel, Eric Edelstein, Johnny Jay Lee
Történet: egykamerás komédia, egy Ohio állambeli kisvárosról, ahol tönkremegy a helyi napilap, így a középiskolai újság marad az egyetlen, melynek ambiciózus riporterei utánamennek a botrányoknak, a korrupciónak.

Sober Companion

Készítő: Gracie Glassmeyer, David Rosenthal, Jennie Snyder Urman
Szereplők: Krysta Rodriguez, Lauren Lapkus
Történet: többkamerás komédia egy alkoholista nőről, aki nagybátyjával visz egy kocsmát New Orleans-ban, és kénytelen összeszedni magát, ugyanis a bíróság kijelöl mellé egy józan társat, akinek vele kell élnie a nap 24 órájában. (Érdekesség, hogy 2014-ben ez már kapott egy pilotot Justin Long és Nick Frost főszereplésével a FOX-tól, plakátokat is láttunk hozzá, de végül nem lett berendelve.)

Unplanned in Akron

Készítő: Schuyler Helford, Emily Wilson
Szereplők: Katy Mixon, Christopher Gorham, Cree Cicchino, Connor Kalopsis
Történet: többkamerás komédia két tinédzserről, akik legjobb tudásuk szerint próbálnak szülők lenni, s bár barátaik és szüleik is segítenek egy kicsit, rájönnek, hogy az elkövetett hibáik nem kell, hogy az életüket kisiklassák. Bár egy gyerek nevelése nem vicc, olykor mégiscsak a nevetés segít benne. Meg a sírás.

Drámák

Cal Fire Fire Country

Készítő: Max Theriot és Tony Phelan & Joan Rater – executive producer: Jerry Bruckheimer
Szereplők: Max Thieriot, Billy Burke, Kevin Alejandro, Diane Farr, Jordan Calloway, Stephanie Arcila, Jules Latimer
Történet: Max Theriot tapasztalatai alapján egy börtönből szabaduló férfiról, aki csatlakozik a tűzoltós programhoz Észak-Kaliforniában, szülővárosában, ahol más egykori elítéltek is dolgoznak az elit tűzoltók mellett, hogy a régiót gyakran elborító tüzek ellen felvegyék a harcot.

Early Edition

Készítő: Melissa Glenn
Szereplők: Alice Eve, Charles Michael Davis, Jay Ali, Fiona Rene
Történet: a 90-es évekbeli sorozat (itthon: A kiválasztott – Az amerikai látnok) alapján, egy ambiciózus és kompromisszumokra nem igazán képes újságírónőről, aki elkezdi megkapni a másnapi napilapot, és azon kapja magát, hogy inkább megváltoztatja a híreket, mintsem tudósít azokról.

East New York

Készítő: William Finkelstein, Mike Flynn
Szereplők: Amanda Warren, Jimmy Smits, Kevin Rankin, Elizabeth Rodriguez, Ruben Santiago Hudson, Richard Kind, Lavel Schley, Olivia Luccardi
Történet: az elszegényedett, munkás körzet, Kelet-New York frissen kinevezett rendőrparancsnokáról, aki meglehetősen színes járőr- és nyomozó bagázst irányít, akiknek nem annyira akarózik az ő kreatív módszereit használni a társadalmi felemelkedés és a dzsentrifikáció korai szakaszában.

The Never Game

Készítő: Michael Cooney
Szereplők: Justin Hartley
Történet: A történet egy férfiról szól, aki a lakóautójával utazza az országot és segít a rendőrségnek meg átlagembereknek bűnügyeket megoldani, eltűnt személyeket megtalálni. A legfrissebb ügye személyessé válik, és még a nyomában is liheg valaki közben.

True Liestavalyról

Készítő: Matt Nix
Szereplők: Steve Howey, Ginger Gonzaga, Omar Miller, Erica Hernandez, Mike O’Gorman, Annabella Didion, Lucas Jaye
Történet: a James Cameron-film (itthon: Két tűz között) alapján egy kertvárosi háziasszonyról, aki rájön, hogy a tökéletesen szürke férje profi, nemzetközi kém, s aki ezután belesodródik a veszélyes és akciódús világba, ugyanis beszervezik a férje mellé, hogy együtt mentsék meg a világot, s ezzel egy időben életet leheljenek petyhüdt házasságukba.

So Help Me Todd

Készítő: Scott Prendergast – showrunner: Liz Kruger és Craig Shapiro
Szereplők:  Geena Davis Marcia Gay Harden, Skylar Astin, Madeline Wise, Inga Schlingmann, Rosa Arredondo, Tristen J. Winger
Történet: egy tehetséges, de csapongó, cél nélküli életet élő magánnyomozóról, aki családja fekete bárányaként kelletlenül belemegy abba, hogy túlzottan is anyáskodó, sikeres ügyvéd anyja jogi cégének dolgozzon.

6 hozzászólás Ne habozz!

Dohi - 2022. 05. 13. 18:29

az early edition mar halott. jayma mays-t jo regen lattam, raadasul egykameras sitcom, hatha.

winnie - 2022. 05. 13. 18:34

most volt a united states of al par reszeben!

Dohi - 2022. 05. 13. 18:42

tipikus hogy minden kedvencem nem nezos helyeken kot ki. mondjuk az legalabb kasza, igy mehet mashova. (es ranezve a filmografiajara, tavaly lattam az uj bill & tedben, csak ezek szerint nem volt eleg maradando, a tobbi filmje meg… ugynokot kene valtania.)

Mammut - 2022. 05. 13. 19:02

A tűzoltós akár még jó is lehet.

A True Lieszal az a baj, hogy azt nem a sztorijáért néztem, hanem Schwarzi, Tom Arnold és szegény Bill Paxton miatt.

Deny - 2022. 05. 13. 19:47

A Fire Country (ez az új cím) alapból bepróbálós a műfaj miatt, bár kíváncsi vagyok, hogy tudják majd változatossá tenni. Illetve még a So Help Me Todd (borzasztó cím) keltette fel az érdeklődésem. A casting szuper.

Thomas - 2022. 05. 14. 00:27

A tűzoltós jöhetne, de most elég nekem a Chicago Fire a témában. A True Lies helyett majd Arnie Netflixes sorozatát nézem:) Az újságírós lehetne még érdekes, ha nem nagyon heti ügyes, de ha halott, akkor mindegy. És legalább a sitcomok sem tűnnek nagyon tipikusnak, ott is az újságírós érdekelne talán.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz