login |

2022/23 – A FOX újoncai (1.) – Accused

2022. 05. 16. 19:00 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: 2022/23, antológia,

ACCUSED

Készítő: David Shore (House, The Good Doctor, Battle Creek, Sneaky Pete) és Howard Gordon & Alex Gansa (Homeland)
Szereplők: – (csak epizodikus vendégszereplők vannak, pl. Michael Chiklis, Jill Hennessy, Whitney Cummings, Abigail Breslin)
Várható indulás: –

Sztori: epizodikus antológia, az angol Accused amerikai változata, amiben minden rész elején a vádlottat látjuk a bíróságon, azonban nem tudjuk, hogy mit és miért tett, valamint miképp került a vádlottak padjára, mivel azt az aktuális epizód tárja fel. A sorozat arra koncentrál, hogy mindennapi emberek hogyan kerülnek nem mindennapi szituációkba, és hogy egy rossz döntés miképp vezetnek egy újabb rossz döntéshez addig, amíg már nincs visszaút.

winnie szerint látatlanban: Én nagyon szerettem a Jimmy McGovern-féle eredeti sorozat koncepcióját, de a kritikám alapján azért végig volt hiányérzetem. A koncepciót még mindig imádom, szóval nagyon, nagyon várós, 90%. Remélem, ilyen készítőgárdával és ez epizodikus jelleg miatti vendégszereplő és rendező parádéval tudnak hozni egy magas szintet.

human szerint látatlanban: David Shore miatt mindenképp kap pár esélyt, de maga a koncepció hiába hangzik érdekesnek, bennem semmit nem mozdított meg 50%.

3 hozzászólás Ne habozz!

Dohi - 2022. 05. 16. 19:49

remake mivolta es nehany szereplo (chiklis, cummings) ellenere hatha ertekelheto lesz. az eredetiben is voltak gyengebb reszek, itt is belefer nehany.

serra - 2022. 05. 16. 20:55

A Homeland készítők miatt ezt várom eddig a legjobban.

Tyberius - 2022. 05. 16. 21:39

Élből felejtős. Nem szeretem az epizódikus antológiát. Az évadosok jöhetnek, azok jófélék.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz