login |

2022/23 – A FOX újoncai (3.) – Grimsburg

2022. 05. 16. 20:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2022/23, animáció,

GRIMSBURG

Készítő: Catlan McClelland, Matthew Schlissel
Szereplők: Jon Hamm
Várható indulás: –

Sztori: animációs komédia egy nyomozóról, aki talán a világ legjobbja, ha kannibál bohócokat kell elkapni, vagy századközepi modern szekrényeket beazonosítani, azonban a családját nem tudja megfejteni. Ő tér vissza szülővárosába, ahol mindenkinek van egy (vagy három) titka, és ott próbálja követni a nyomokat annak érdekébe, hogy megváltásra leljen, miközben ex neje után epekedik, és fiával lóg, akit sosem akart igazán megismerni.

winnie szerint látatlanban: alapból nyilván semennyire sem érdekelne egy komédia (egy krimi meg nagyon érdekelne), szóval középút, és még egy kicsi, 60%. (Megjegyzem, ha a promókép is számítana, rögtön levinnék 40%-ot, annyira nem érdekel hirtelen senki róla, csak a főhős.)

human szerint látatlanban: országos animációs? 0%

1 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2022. 05. 17. 06:22

Fox animációkat be szoktam próbálni, ha nem tűnik rögtön borzalmasnak, és ez annyira nem, úgyhogy kap egy esélyt. Nekem egyébként pont a poszter hozta meg minimálisan a kedvem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz