login |

Promóképek: Only Murders in the Building 2. évad

2022. 05. 17. 17:50 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: kampány, kandi,

Vajon az Emmy-n is tényező lesz az OMITB? Bár még várjuk, hogy befusson itthonra a Disney+, és vele együtt magyarul a Hulu sorozata (amely a Gyilkos a házban címet kapta), mármint a többség akkor kattan majd rá a komikus nyomozásra – azért már van kritikánk. Viszont a második évad is közeleg, és kiadtak ennek kapcsán pár promóképet.

Újoncok a 2. évadban: Cara Delevingne, Amy Schumer, Shirley MacLaine.

5 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2022. 05. 17. 18:35

Annyira jó lett volna, ha az alsó sort nem adják ki:) Tudni, hogy hamar feloldják a cliffet, de na, azért egy kicsit lehetett volna rejtélyeskedni. Én simán megnézném, ahogy többet időznek a helyi rendőrkapitányságon a cellákban.

ubul - 2022. 05. 18. 08:14

“Én simán megnézném, ahogy többet időznek a helyi rendőrkapitányságon a cellákban.”

még időzhetnek a képektől függetlenül, nem? :D

Scale - 2022. 05. 18. 15:22

Cara Delevingne, Amy Schumer… oh, god, mind a két csajt rühellem. Remélem, nem fogják tönkre tenni az egyik kedvenc sorozatom.

winnie - 2022. 05. 18. 17:20

ez érdekes, mert elképzelni nem tudom, hogy két nem főállásban színeszkedő embert, hogy lehet utálni, mármint, hogy mennyi filmet kell megnézni tőlük, hogy ez előforduljon. én nem is emlékszem, hogy filmben lattam őket,

na, megnéztem, az egyik 3, a másik talán 5 filmben játszott? elég vallásos amy schumer-film nézőnek kell lenni az utálashoz. (granted, mindkettőnek van saját sorozata, de tippre, nem az okozza az utálatot. én pont csak ezekben láttam őket.)

nyilván, ha valaki irl, a bulvár vagy a személyisége miatt utál valakit, az nem kéne, hogy kihasson a munkáikra, vagy ha ki tudja, miért, zsigeriek az érzelmek, akkor meg tök mindegy, hogy miben, mit ês hogy játszanak.

Ági - 2022. 05. 18. 21:38

Scale: Amy Schumer kapcsán teljesen egyetértek veled, mert őt én is utálom.

Remélem nem teszi tönkre a sorozatot, mert már nagyon várom és kíváncsi vagyok rá.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz