login |

2022/23 – A CBS újoncai (4.) – True Lies

2022. 05. 18. 21:00 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: 2022/23,

TRUE LIES

Készítő: Matt Nix (Burn Notice, The Good Guys, APB, The Comedians, The Gifted, Turner & Hooch)
Szereplők: Steve Howey, Ginger Gonzaga, Omar Miller, Erica Hernandez, Mike O’Gorman, Annabella Didion, Lucas Jaye
Várható indulás: 2023. midseason

Sztori: a mozifilm alapján (itthon: Két tűz között) egy kertvárosi háziasszonyról, aki rájön, hogy a tökéletesen szürke férje profi, nemzetközi kém, s aki ezután belesodródik a veszélyes és akciódús világba, ugyanis beszervezik a férje mellé, hogy együtt mentsék meg a világot, s ezzel egy időben életet leheljenek petyhüdt házasságukba.

winnie szerint látatlanban: ehhez nem tudok hozzászólni. Lehet, hogy jól sül el, hiszen a készítőnek bejött némelyik sorozata, de epizodikus formátumban nem nagyon izgat, hacsak be nem dobnak valami “kampót”. 40%.

human szerint látatlanban: nem is tudom a Limitless-en kívül volt-e olyan filmből sorozat adaptáció az utóbbi 10 évben, ami tetszett, és nyilván Cameron akciótempóját (ami miatt jobb az ő remake-je, mint az eredeti) lehetetlen 22 13 részben replikálni, így 0%, legalább biztos lesz egy pozitív meglepetésem ősszel.

8 hozzászólás Ne habozz!

SJ - 2022. 05. 18. 21:09

Megnéztem az előzetest, elolvastam a posztot, és azóta csak egy dolog motoszkál bennem: az APB milyen rettenetes volt, te jó ég!

Dohi - 2022. 05. 18. 21:50

hogy lenne 22 resz (elso korben), ha midseason? a keszito eleg termekeny, de semmi nem jott be tole es valszeg nem ez lesz a kivetel.

winnie - 2022. 05. 18. 22:01

igy hirtelen, szerintem egy matt nix-sorozat sem volt 22 resz,

heidfeld - 2022. 05. 18. 22:04

Ginger Gonzaga?
Pár részt megnézek.

serra - 2022. 05. 18. 22:11

Simán felkeltette az érdeklődésem, a trailer sem rossz és Cameron azért ott van executive producerként. Kicsit a Human Target ugrott be a trailer alatt. Persze ettől még lehet borzasztó, de bőven van benne potenciál.
ui: Human, esküszöm hogy nem bántásból mondom, de kicsit fura hogy ennyire lehúzol egy csomó mindent látatlanban. Ha egy sorozatos blog vezéralakja ennyire xarik az újoncok többségére az kicsit kiöli a lelkesedést belőlem is mert automatikusan úgy érzem, hogy bennem van a hiba.

Nemkati néni - 2022. 05. 19. 00:40

Serra, ez a sorozat mondjuk engem a brand miatt érdekel csak, kíváncsi vagyok, mennyi szufla lehet az alapsztoriban, viszont igazat adok sokszor humannek, mert országos csatornákra nem sok érdekes dolog készül.

Biztonsági játék = heti ügyek némi átiveléssel. Hiába próbálnak meg kreatívak lenni, általában nem jön össze. Évente 20-22 részt le kell szállítani = önismétlés, unalom, csontig lerágott témák újrahevitése.
Arról nem is beszélve, hogy az országos darabok is burkolt vagy nyílt módon régi ötletek újrahasznosításai. Ha egy széria kaszát kap, érkezik a helyére egy nagyjából ugyanolyan, ha nem a következő szezonban, akkor eggyel később. Ők már ráadásul kb. 20 éve nagy mennyiségben néznek amerikai sorozatokat, simán csömört is kaphattak és gyakran kiszagolják, mi fog befutni.

Stream = tömörebb, formabontóbb, igényesebb, zamatosabb, szókimondóbb, elrugaszkodóbb, kísérletezőbb, olykor realisztikusabb, művészibb, nagyobb költségvetésű, összefüggőbb, kifinomultabb, nagy valószínűséggel nem epozodikus/procedurális, ha valami tetszik, gyakran egyhuzamban le lehet az egész szezont le lehet darálni. Ezek a jelzők részben igazak az amerikai kábeles vagy a brit/egyéb európai országos adók sorozataira is.

human - 2022. 05. 19. 00:51

“uman, esküszöm hogy nem bántásból mondom, de kicsit fura hogy ennyire lehúzol egy csomó mindent látatlanban.”

nincs benned a hiba semmiképp, és ha megnézel baromi sok sorozatot éltetek, de igen, az országosok, főleg a CBS országosok 2 soros leírás alapján nem hoznak már lázba engem így 2022-ben, ez van.

Mom - 2022. 05. 19. 09:00

Szívem csücske az alapfelállás, úgyhogy nálam ezt inkább csak elrontani lehet, mert ennyi már meg is vett.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz