login |

Hírszerda – ABC-kiadás – Black Mirror 6. évad! Bosch: Legacy 2. évad!

2022. 05. 18. 09:05 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Az ABC 2022/23-as berendelései: The Rookie FedsAlaskaNot Dead Yet
 • A Netflix berendelte a Black Mirror 6. évadját.
 • A Freevee berendelte a Bosch: Legacy 2. évadját.
 • Mai magyar premier: Lovestruck Gimi 1. évad + tévés premier: Outlander – Az idegen 5. évad + Prime Video: + Netflix: Ki ölte meg Sarát? 3. évad, Szerelem az autizmus spektrumban USA 1. évad
 • Premier: Lovestruck High S1, Supermarket Stakeout S4, Welcome To Plathville S4, The Chris And Rosie Ramsey Show S1, Beat The Chasers S5 + Finálé: The Resident S5 (vendégblogger?), Mr. Mayor S2
 • Teljes évados premier: Who Killed Sara? S3 (Netflix – vendégblogger?), Love on The Spectrum US S1 (Netflix),
 • Magyar premier – Prime: 05.23 A hegyimentők (Die Bergretter) 12. évad
 • Magyar premier – Netflix: 06.03 Tűzforró talaj (Floor Is Lava) 2. évad
 • Magyar premier – Netflix: 06.06 Az akciócsapat (Action Pack) 2. évad
 • Jimmy Kimmel szokás szerint A+ alázást folytatott az upfronts prezentációt felvezetendő – érdemes elolvasni pár poénját.
 • Az ABC még nem hozott döntést arról, hogy a Grey’s Anatomy vagy a The Goldbergs az utolsó szezonját kezdené meg 2022/23-mal, főleg előbbi esetében a csatorna szerintem inkább folytatná a sorozatot. Az A Million Little Things esetében sincs erről hivatalos döntés, de szerintem mindenki úgy kezeli, hogy záróévad lesz.
 • A Women of The Movement mondhatni kaszát kapott az ABC-től, de úgy fogalmaztak, hogy “jelenleg nincsenek terveik” az évados antológiával – esetleg, ha kapnak Emmy-jelölést? A lényeg, hogy a készítők pitch-eltek 2. évados ötleteket, de ezekre a jelek szerint nem bólintottak rá. A legkidolgozottabb (a biblia is kész lett hozzá) egy 80-as évekbeli sztori lett volna, egy újabb anya története, de szóba került Rosa Parks is.
 • Jensen Ackles (seriff) és Jamie-Lynn Sigler (Tonya Walsh) állandó szereplőnek lett kiemelve a Big Sky 3. évadjára.
 • A The Rookie-spinoff, a The Rookie: Feds főszereplői közül Kat Foster karakterét (Fox ügynök) nem viszik tovább a sorozatra.
 • A Not Dead Yet című ABC-pilot csak 3 szereplőt tart meg a 6 állandóból. A nőbarátokat alakító Jessica St. Clair és Mary Elizabeth Ellis kikerül a sorozatból, mert nem viszik tovább a szálat, míg Rick Glassman marad, de nem lesz állandó.
 • Elizabeth Klaviter lesz az ABC újoncának, a So Help Me Todd showrunnerje.
 • Liz Friedman elő lett léptetve David Shore mellé társ-showrunnernek a The Good Doctor 6. évadjára.
 • Dana Calvo lesz az ABC által berendelt David E. Kelley-sorozat, az Avalon showrunnerje.
 • Pilotrendezés: Ben Younger – The Company You Keep (ABC)
 • David Shore, a The Good Doctor készítője beszél a fináléról.
 • Állandó szerep: Reba McEntire – Big Sky S3,
 • A Shark Tank a 14. évadjában élő epizóddal fog jelentkezni.
 • Vége a leghosszabb ideig tartó Bachelorette-eljegyzésnek: Jordan és JoJo összeházasodott.
 • Jesse Palmer lesz a Bachelor in Paradise műsorvezetője.
 • Még nem hivatalos, de az ABC arra számít, hogy az American Idol következő szezonjára vissza fog térni a zsűrigárda és a műsorvezető is.
 • A Celebrity Jeopardy műsorvezetője minden bizonnyal Mayim Bialik lesz.
 • Ha már: Megnéztem, hogy kik kerültek az American Idol top5-jébe, és szokás szerint elolvastam az írásainkat a korábbi részekről, hogy Thomas mit írt róluk, és meglepve fedeztem fel, hogy mely részekből jöttek.
 • Jimmy Kimmel ősszel ismét visszatér talkshow-jával Brooklyn-ba.
 • Új sorozat: Get Millie Black – Channel 4 / HBO, 6 rész, angol, készítő: Marlon James, rendező: Tanya Hamilton, egy volt Scotland Yard-nyomozóról, aki hazatér Jamaicába, hogy ott eltűnt emberek ügyein dolgozzon, és idővel azon kapja magát, hogy meg akarja menteni a testvérét, aki nem akarja, hogy megmentsék, meg akar találni egy fiút, aki nem akarja, hogy megtalálják, és meg akar oldani egy ügyet, ami az egész világát pozdorjává zúzhatja, és majdnem olyan nehéz feltörni, mint őt magát. Főszereplő: Tamara Lawrence, Joe Dempsie, Gershwyn Eustache Jr, Chyna McQueen.
 • Új sorozat: Duck & Goose – Apple TV+, ovis animáció, készítő: Douglas Wood, rendező: Brian Muelhaupt – Tad Hills könyei alapján, két tollas barát, egy kacsa és egy liba barátságáról, akik nem mindig értenek egymással egyet mindenben, de megtanulják ezt elfogadni, főleg, hogy a különböző nézőpontjaik révén új ötleteik támadhatnak egy-egy helyzet megoldására.
 • Új sorozat: Transport – finn, 8 rész, készítő: Auli Mantila, bűnügyi dráma az ételkereskedelem világából pénzmosással és lovak szállítmányozásával Európa-szerte átlagemberekről, akik hihetetlen nyomásnak vannak kitéve. Szereplők: Emmi Parviainen, Maria Heiskanen, Pirkko Hämäläinen, Cille Virtanen, Geert van Rampelberg
 • Az HBO Max és a Berlanti Productions megvásárolta DeuxMoi megjelenés előtt álló könyvének, az Anon Pls-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A történet egy hírhedt celeb stylist asszisztenséről szól, aki részeges mámorában régi Instagram-fiókjából celebblogot csinál egy szörnyű napja után, ami révén híressé válik, és anonim sikere a való életére is kihat, és felmerül a kérdés, hogy mindezért megéri-e mindent elveszíteni, amit addig szerzett.

10 hozzászólás Ne habozz!

Scat - 2022. 05. 18. 09:32

Remélem azért vártak ennyi évet a Fekete tükör berendelésével, mert elképesztő ötleteik lettek a részekhez.

Sajnos az ötödik évad számomra már sokkal gyengébb volt a korábbiaknál.

winnie - 2022. 05. 18. 09:42

inkább jogi dolgok voltak a háttérben, amik most rendeződtek.

de egyébként sem hiszem, hogy az epizodikus antológiáknál törvényszerű, hogy egy irányba megy mindig a minőség. ami ugye (nem csak) ötlet kérdése.

Nemkati néni - 2022. 05. 18. 10:12

Én már nem nézem ezer éve a Grey’s-t, de szerintem az Pompeo nélkül is eladható lenne. Kell egy fiatal, tehetséges színésznő, aki kicsit hasonló, de mégis más figurát alakít és Grey a vezetékneve (unokatestvér, távoli rokon, meg egy elveszett húg, ez egy szappanopera, sok lehetőség van), mint Ellen, meg nehány új, ropogós rezidens. Olykor működik ez a formula, olykor nem (Scrubs). Egy részben új bagázzsal talán új nézőket is lehetne nyerni. Ha én lennék nagy fej az ABC-nél, tuti megkockáztatnám.

Scat - 2022. 05. 18. 10:30

Nem törvényszerű, az ötödik évad mégis egyenletesen lagymatag volt. Hozzáteszem önmagához képest.

Általában minden évadban találtam kiválót és gyengét is, de az utolsó meglepően egységes volt az utóbbiban.

Nem is tudtam, hogy jogi mizéria volt körülötte. Végig azt gondoltam, hogy Booker úgy gondolta, egyelőre nincs kedve többhöz.

winnie - 2022. 05. 18. 10:34

igen, volt egy ilyen nyilatkozat. akkor, amikor a készítő eleve nem is csinálhatott volna részeket a sorozatból.

itt van egyébként a jogi oldala, ha valakit érdekel, hogy kerültek el a jogok, majd vissza:

—-
The new season of “Black Mirror” is the first to emerge since creator Charlie Brooker and his creative partner Annabel Jones left their production company House of Tomorrow, which was backed by Endemol Shine Group, in January 2020. It wasn’t long before the pair set up shop under new production banner Broke and Bones, and Netflix quickly invested in the company through a mega deal in which it acquires parts of the business over a five-year period, for a sum that could reach $100 million.

When Brooker and Jones left House of Tomorrow, however, the rights to “Black Mirror” stayed with parent company Endemol Shine Group, which was ultimately acquired by Banijay Group in the summer of 2020. That arrangement effectively prevented Brooker and Jones from producing any more seasons for Netflix until a deal was hammered out with Banijay, and fans worried that that would be the end of the show.

Evidently, a deal was finally reached, and Banijay Rights — the distribution arm of the company that holds both the format and finished-tape rights to “Black Mirror” — has licensed its hit show to Netflix.

Deny - 2022. 05. 18. 11:14

Nemkati néni: Tovább lehetne vinni nyilván, de nem akarják. Legalábbis nem Grey’s Anatomy-ként. Évek óta hangoztatják, hogy ha Ellen egyszer nemet mond, akkor azzal a sorozatot is lezárják. Viszont biztosan megpróbálnák spinoffként folytatni (mint a The Connerst), erről már tavaly is voltak pletykák, amikor bizonytalan volt a sorsa. Ha jól rémlik, az insider könyv megjelenésekor beszéltek róla egy interjúban.

dragon1986 - 2022. 05. 18. 11:18

Til Death után végre szerepelt volna valami normálisban erre megszabadulnak tőle 😠

winnie - 2022. 05. 18. 11:22

nem gyakori az ilyen hivatalos infó előrefele: “Baráti beszélgetések június 3-án elérhető az HBO Max kínálatában. “

Deny - 2022. 05. 18. 11:48

Jön a Fantasy Island (Az álmok szigete) az RTL Klubra.

heidfeld - 2022. 05. 18. 17:41

Lehet, komoly lökést kaptam, hogy elengedjem NCIS: Los Angeles-t..
Winning Time, Tokyo Vice, The Lincoln Lawyer pótlásai mellett, már tényleg furán hat..(Csalódottságomról nem beszélve)
Lehet esély The Lincoln Lawyer második évadára?
Határozottan bejött az első. 7.5/10.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz