login |

2022/23 – A CW újoncai (2.) – Walker: Independence

2022. 05. 19. 17:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2022/23,

WALKER: INDEPENDENCE

Készítő: Seamus Fahey
Szereplők: Matt Barr, Katherine McNamara, Justin Johnson, Greg Hovanessian, Philemon Chambers, Lawrence Kao, Katie Findlay
Várható indulás: 2022. ősz csütörtök 21:00

Sztori: a Walker spinoffja, előzménye, a Texas Ranger Walker egyik őséről az 1800-as évek végéről. Egy tehetős bostoni nőről van szó, akinek a férjét meggyilkolják, miközben (a vad)Nyugatra tartanak. Emiatt bosszút forral, amiben egy hű fosztogató segít neki, aki célt keres magának. Ketten a Texas állambeli Independence városába vetődnek, melynek sokszínű lakói a múltjuk elől menekülnek és álmokat kergetnek. Az új család keményen küszködik a körülöttük megváltozó világgal, ami közben saját maguk is a változás kovácsai lesznek a városban, ahol semmi sem az, aminek látszik.

winnie szerint látatlanban: az eredeti sorozat nem nagyon kötött le, de mivel ez szinte mindenben elütni látszik tőle, ezért abszolút kíváncsi vagyok rá. 75%. Milyen lehet egy CW-sorozat ebben az időszakban?

human szerint látatlanban: ha olyan gagyi képi világú, mint a Walker, akkor 0, de valójában legyen egy 30%.

1 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2022. 05. 19. 20:56

Nagyon vágyok már egy jó vadnyugatos sorozatra. Nem biztos, hogy ez lesz az, de adok neki esélyt. Kat McNamara és Mark Sheppard miatt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz