login |

2022/23 – A CW újoncai (1.) – The Winchesters

2022. 05. 19. 17:20 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: 2022/23,

THE WINCHESTERS

Készítő: Robbie Thompson
Szereplők: Nida Khurshid, Jojo Fleites, Meg Donnelly, Drake Rodger, Demetria McKinney + Jensen Ackles (narrátor)
Várható indulás: 2022. ősz

Sztori: a Supernatural spinoffja, előzménye, Sam és Dean Winchester szüleinek, John-nak és Mary-nek a szerelmi története, akik mindent kockára tettek azért, hogy nem csak a szerelmüket, de az egész világot megmentsék.

winnie szerint látatlanban: az eredeti kezdése nem volt rossz, megkockáztatom, kifejezetten bejött az epizodikus sztorikkal, bár szerintem még mindig az 1×10 környékén vagyok, mert a folytatás iránya nem villanyozott fel, és tudtam, hogy nem fog elszaladni. Szóval azt lehet, hogy folytatom, és ha ez ahhoz a régi stílushoz fog hasonlítani, akkor ez is kap minimum 40%-ot, bár a tipikus démonozás a nemezisem.

human szerint látatlanban: még ha bele is néznék egy Supernatural-spinoffba, az előzménytörténetekről tudjátok, mi a véleményem. 0%.

5 hozzászólás Ne habozz!

Dohi - 2022. 05. 19. 17:32

meg donnelly (rip american housewife) miatt kap egy eselyt, de abszolut nulla erdeklodes. 3 evad utan el kellett volna engednem a supnatot is, de szenvedtem meg par evig.

Kissur - 2022. 05. 19. 20:49

Jobban örültem volna, ha legalább az évad feléig hagyták volna a démon témát, de hát már magasak az igények. Egyébként nem győzött meg, mert baromira zavar a képarány, meg hogy nem hasonlítanak a Supnatos fiatal énjükre a Winchester szülők. De tutira adok neki esélyt, mert ez eddig a legerősebb próbálkozásuk.

ArpHalliwell - 2022. 05. 19. 21:02

tuti bepróbálom, de az anyasorozatban a szülők szerelmi történetét, megismerkedésüket, fordulópontokat láthattuk már akár időutazás vagy emlékezés során. Vagy megváltoztatnak alapvető dolgokat vagy ugyanazt láthatjuk még egyszer.
Ja és ne felejtsük azért John és Mary természetfeletti tudása eléggé kimerült a szentelt vizben meg a démoncsapdában, nem tudtak az angyalokról meg csomó egyéb dologról, amiket a fiaik fedeztek fel, így félő a kalandjaik természetfelettiben eléggé alapszint lesz. De ha nem akkor ismét csak az első bekezdésem utolsó mondata a helytálló.

Kira - 2022. 05. 19. 21:59

Nem azért, de emlékeim szerint John egyszer találkozott démonokkal vagy bármi természetfelettivel (legalábbis Mary halála előtt) miután az emlékei törölve lettek… szóval vagy én emlékszem rosszul, vagy itt rohadt nagy ellentmondás van.

nydrian - 2022. 05. 20. 10:41

A Supernaturalt imádom elejétől a végéig, de amennyire megkedveltem Dean-t és Sam-et, sőt még több mellékszereplőt is, John-t és Mary-t annyira nem tudtam… sőt.
Belenézek, de tényleg csak azért, mert Jensen Ackles (Dean) jegyzi és narrálja, nem nagyon érdekelnek a szülők. Ha nem jön be az első rész belőle, nem sok esélyét látom részemről a folytatásnak.
Ráadásul én is tartok az anyasorozatban történkkel szembeni ellentmondásoktól, ahogy a trailert elnézem, már most vannak gyanús dolgok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz