login |

Hírpéntek – What We Do In The Shadows 5. évad!

2022. 06. 03. 09:05 - Írta: winnie

24 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Physical 2. évad, A fiúk 3. évad + HBO Max: Baráti beszélgetések 1. évad, A színfalak mögött 2. évad, Metalocalpyse 1. évad + Netflix: A következő nemzedék 1. évad, Két nyár 1. évad, Egy pörgős nyár 1. évad, A tökéletes anya 1. évad, Anyák klubja 1. évad, Tűzforró talaj 2. évad, Erik Jensen: Zsaru vagy szélhámos? 1. évad + Holnapi magyar premier: Az álmok szigete 1. évad, Sulphur Springs titkai 2. évad,
 • Premier: Physical S2, The Boys S3, Fire Masters S4, Trixie Motel S1 + Finálé: Shining Girls S1 (vendégblogger?), iCarly S2, Top Chef S19, The Marriage Boot Camp: Hip Hop Edition S19
 • Teljes évados premier: The Midwich Cuckoos S1 (Sky), As The Crow Flies S1 (Netflix), Surviving Summer S1 (Netflix), Floor Is Lava S2 (Netflix), Mr. Good: Cop or Crook? S1 (Netflix)
 • Magyar premierVIASAT Film: 06.06 Okko szállója (Okko’s Inn) 1. évad
 • Magyar premier – HBO Max: 06.08 Robotcsirke (Robot Chicken) 1-10. évad
 • Magyar premier – HBO Max: 06.12 Nullák és ikszek (Nought+Crosses) 2. évad
 • Új a magyar HBO Max-on: Conversations With Friends S1, Backstage S2, We Baby Bears S1
 • Új a magyar Netflix-en: Two Summers / Twee Zomers S1, The Perfect Mother / Une Mere Parfaite S1, Green Mothers’ Club S1
 • A magyar HBO lecserélte a We Own This City első négy részének magyar feliratát, nemsokára a maradék kettőre is sor fog kerülni.
 • Fokozódik a Magnum PI-helyzet: az egyik megmenekülési opciót az NBC jelentené a sorozatnak. A “terv” (még nem kezdődtek el a tárgyalások) az, hogy az 5. évad az NBC-re kerülne és az első négy évad a USA csatornán kapna ismétléseket. 06.30-ig kell döntést hozni, akkor járnak le a színészek opciói.
 • Jensen Ackles elmondta, hogy vannak ötletei a Supernatural folytatására, nem lenne ellenére egy 10 részes limitált visszatérés az HBO Max-on, amolyan True Detective-es stílusban.
 • Újabb Netflix-animációs sorozat lett “megölve” fejlesztés közben, a Maya and The Three készítőitől érkező Kung Fu Space Punch, amit azért megpróbálnak máshol folytatni.
 • Az Apple TV+ berendelt egy élőszereplős Speed Racer sorozatot a 60-as évekbeli manga alapján, amiből anno mozifilm is készült (itthon: Speed Racer – Totál turbó). A készítő Hiram Martinez és Ron Fitzgerald, executive producer: JJ Abrams.
 • Anthony Anderson nem fog visszatérni a Law & Order 22. évadjára, és Sam Waterston is egy éves szerződést írt alá, így még bizonytalan a sorsa.
 • Jay Lee (Chris Park) állandó szereplőnek lett kiemelve a CSI: Vegas 2. évadjára.
 • Az Andor első évadja a főhőst, mint forradalmárt fogja bemutatni, a második 12 rész pedig be fog csatlakozni a tervek szerint a Rogue One-ba. (És ugye elvileg a 3. évad is tervbe van véve.) Tony Gilroy a két szezonra úgy néz, mint egy könyv két felére.
 • Az I Hate Suzie 2. évadja I Hate Suzie Too címen fut majd.
 • A The Bob’s Burgers Movie 14,8M dolláros 4 napos nyitóhétvégét produkált az amerikai mozikban.
 • A Netflix több, mint egy éve folytat “tesztvetítéseket”, azaz Amerikában kiválasztanak pár előfizetőt, akikkel megnézetnek premier előtt újdonságokat, hogy kikérjék a véleményüket.
 • Az NBC-s Sunday Night Football zsinórban 11-edjére lett a legnézettebb főműsoridős széria Amerikában. Előtte vajon mi volt? (A mostani átlag 19,3M néző lett.)
 • Készítői szerződés: Mauricio Katz & Pedro Peirano – HBO (2 év – maradnak a Perry Mason-ben), Don D. Scott – CBS Studios,
 • A Showtime-os Ripley csak 2023-as premier lesz.
 • Az FX berendelte a What We Do In The Shadows 5. évadját.(Ez még nem hivatalos, de a Produkciós Közlöny lehozta a forgatáskezdés időpontját, és az elmúlt 2 évben ezek alapján megelőlegezett infók eddig elvileg mindig valósnak bizonyultak. De 100% csak akkor lesz mindez, ha hivatalosan is bejelentik. (A hivatalos bejelentésről nem lesz jelzés hírben, mert nem akarunk duplázni, csak akkor szólunk, ha véletlenül mégsem kerül sor rá.)
 • A BBC berendelt egy Detectorists-filmet, vagyis inkább különkiadást, hiszen 60 perc alatti lesz.
 • A Comedy Central berendelte a Tooning Out The News 3. évadját.
 • Robin Veith, a Candy showrunnerje beszél a zárásról.
 • Max Borenstein, a Winning Time készítője beszél a fináléról.
 • Vendégszerep: Billy Boyd, Ntare Guma Mbaho Mwine, Julian Rhind-Tutt – Washington Black (visszatérő), Lotte Verbeek – FBI: International
 • Állandó szerep: Stephanie Beatriz – Twisted Metal (Peacock), Sheria Irving, Sophina Brown – Kindred (FX), Brandon Flynn, Betty Gabriel, Will Harrison, Hamish Linklater, Damian O’Hare, Patton Oswalt, Lili Taylor – Manhunt (Apple TV+)
 • Interjú: Jordan (The Challenge: All Stars S3), Gil Brimingham (Pyre – Under The Banner of Heaven), Vella Lovell (Mikaela – Mr. Mayor), John Morton (a Ten Percent készítője), Adrian Holmes (Robert April – Star Trek: Strange New Worlds),
 • Forgatási képek az Aranybulla-sorozatból itt és itt.
 • Új sorozat: The Makanai: Cooking For The Maiko House – Netflix, japán, 8 rész, készítő: Hirozaku Kore-eda, rendezők: Megumi Tsuno, Hiroshi Okuyama és Takuma Sato – Aiko Koyama mangája, a Maiko in Kyoto: From The Maiko House alapján, egy nőről, aki szakács lesz egy házban, ahol kezdő gésák élnek. Szereplők: Nana Mori, Natsuki Deguchi, Aju Makita, Keiko Matsuzaka, Ai Hashimoto, Mayu Matsuoka és Takako Tokiwa.
 • Pilotszkript: Triggered – Peacock, komédia, készítő: Dana Klein, egy szabálykövető terapeutáról, aki megelégeli eredménytelenségét, és elkezdi megszegni hivatása szabályait, és idővel a törvényt is, egészen, míg törvényenkívüli pszichiáterré nem válik, aki segít embereknek, nem válogatva az eszközökben.
 • Új sorozat: The Invincible – finn, 8 rész, készítő-rendező: Matti Kinnunen – valós események alapján pénzügyi thriller, a 90-es évek finn banki válságának idején egy okos és idealista nőről, aki a bankfelügyeletnél helyezkedik el és korrupt bankárok ellen esküszik fel. Az első megbízatása kapcsán egy kisebb bank pénzügyi zsenijével kerül szembe.
 • Pilotszkript: cím nélküli marihuána-dráma – csatorna nélkül, készítő: Eric Amadio, pilotrendező: Christian Gudegast, valós események alapján, két fiatal kannabisz vállalkozóról, akik a ma virágzó marihuána bizniszbe az illegális kezdeteknél szálltak be és piacvezetővé váltak.
 • A Pointless vendég házigazdái lesznek Richard Osman kiszállása után Sally Lindsay, Ed Gamble, Alex Brooker, Lauren Laverne, Stephen Mangan, Konnie Huq.
 • El Puente – The Bridge Brasil címmel a latin-amerikai HBO Max bemutatja az angol hídépítő realityverseny, a The Bridge brazil változatát.
 • Az Invetigation Discovery egy rakás sorozatának rendelte be az új szezonját: American Detective with Lt. Joe Kenda, In Pursuit with John Walsh, Undercover Underage, Evil Lives Here, Reasonable Doubt, Murder Under the Friday Night Lights, People Magazine Investigates and On The Case With Paula Zahn.

24 hozzászólás Ne habozz!

Ping98 - 2022. 06. 03. 09:17

The Boys 3. évad 3. részén nálam a magyar hang sajnos nem magyar. :D

Uzumaki069 - 2022. 06. 03. 09:20

Ma került fel a Metalocalypse első évada is HBO Másra (Csak felirat)

Uzumaki069 - 2022. 06. 03. 09:20

*Maxra (autokorrekt :D)

Shannen - 2022. 06. 03. 09:21

A Physical kezdéséről írok majd a napokban szívesen.

Az meg menő, ha az HBO-hoz eljutott a sok panasz a feliratok miatt és hajlandóak voltak lépni is. Bár a We Own This City-n kívűl lenne még min javítani azt hiszem.

Ena - 2022. 06. 03. 09:43

Az 1883-ról és/vagy a The staircase-ről várható kritika? Köszi.

Shyllard - 2022. 06. 03. 10:14

The boys-nak írok a kezdéséről.

Scat - 2022. 06. 03. 10:19

Robotcsirkéért jár a pacsi, régóta kíváncsi vagyok rá, de youtube-on kívül lusta voltam összehalászni a részeket. Így egy helyre kerülve pont jó lesz.

A felirat kicserélését pedig nem hittem volna, hogy megérem. Remélem a DMZ is sorra fog kerülni, mert azé is valami borzalmas.

winnie - 2022. 06. 03. 10:29

Shannen: köszi

Shyllard: köszi

Eni: tervbe van véve részemről, de még mindig vannak mások előttük, így csendben bizakodom, hogy valaki beelőz.

Scat: Kérdés, hogy tudnak-e róla. Mi ugye a We Own This City kapcsán írtuk a posztot, ami a trigger volt, de ha mások is jeleztél, hogy vannak neccesebb feliratok, akkor van esély.

A Robot Chicken 11. évad már fent van, szóval, aki nem akar várni, adhat egy esélyt már most is.

Scat - 2022. 06. 03. 10:39

winnie: Akkor írjatok egyet a DMZ-ről is :)

A 11. évadról meg nem is tudtam. Bele is lesek ma.

juhaszvik - 2022. 06. 03. 11:41

Ezt a netflixes tesztvetítéses dolgot nem értem több szempontból sem. Egyrészt mit jelent az, hogy “megnézetnek”? Nyilván kényszeríteni nem lehet az embereket, maximum megkérni, de azt hogyan? Felhívják telefonon? Vagy megjelenik egy üzenet az appon? És ha megnézték, akkor utána kitöltenek egy tesztet? Egy normális tesztvetítés után nem interjúk vannak?
Másodszorra azt sem értem, hogy itt most olyan tartalmakat akarnak tesztelni, ami még nem készült el / nem rendelték be egészben? Vagy mi a célja a netflixnek (akiknek amúgy tűpontos információik vannak az előfizetők igényeiről)?

winnie - 2022. 06. 03. 11:56

a felületen lehetőséget kínálnak részvételre annak fejében, hogy kérdőívet töltetnek ki veled. a másikat passzolom, nekem is az jutott eszembe, hogy a kész dolog már nem múlik a véleményen. csak fura, hogy az egész most derült ki.

gromit - 2022. 06. 03. 12:29

A teljes évados premiereknél 5-ször van felsorolva a Netflix, de csak 4 cím van. Van egy láthatatlan sorozat, vagy csak véletlenül eggyel több lett copy/paste S1-ből? :)

“As The Crow Flies S1 (Netflix), S1 (Netflix)”

winnie - 2022. 06. 03. 12:34

hehe, igen, a belgát kivettem újdonságnak, ami nem premier, de csak a címét másoltam át.

Thomas - 2022. 06. 03. 13:08

“Az NBC-s Sunday Night Football zsinórban 11-edjére lett a legnézettebb főműsoridős széria Amerikában. Előtte vajon mi volt?”

American Idol, 8 évig:)

“Bár a We Own This City-n kívűl lenne még min javítani azt hiszem.”

A Winnig Time is valami iszonyatos:(

Kissur - 2022. 06. 03. 13:40

Hol lehet jelezni, hogy rossz hangsáv van a Boys 3×03-on? Mert elég fájó lenne, ha így maradna. Pláne, hogy így nem tudom ki lett Jensen hangja. :D

GYV - 2022. 06. 03. 15:17

Kissur: én itt értem el őket: https://www.primevideo.com/help/contact-us?ref_=av_auth_return_redir&ie=UTF8

A két streammel kapcsolatos opció kiválasztása után aktíválódik a Chat gomb, onnantól pedig lehet panaszkodni. Én megtettem. :)

Cunci - 2022. 06. 03. 15:50

Sziasztok!

Itthon hol lesz elérhető a Bob burgerfalódája?

Flutter Dash - 2022. 06. 03. 18:35

Robot Chickennél akkor most felirat lesz csak, vagy kap szinkront is?

winnie - 2022. 06. 03. 19:28

mint írtam, ilyesmit nem lehet előre tudni. ilyesmiről általaban nincs hivatalos infó. ki fog derülni, de abból lehet ítélni, hgy a 11. évad hogy van fent, vagy hogy más adult swim sorozatok, mint a mr. pickles vagy a metalocalypse hogy van fenn.

én mindig csekkolom a premier napján, hogy mi hogy jött, végülis akkor van leginkább értéke az infónak.

Donnie - 2022. 06. 03. 19:52

winnie: írtam anno a hazai HBO Maxnak, gondoltam nemcsak magamnak és a twitter követőimnek dühöngök. Nagyon gyors és korrekt válasz jött, a szokásos sablon reakciónál több/jobb. Jó eséllyel nem voltam ezzel egyedül, és a mostani feliratcsere azt bizonyítja, hogy megéri reklamálni.

GYV - 2022. 06. 03. 20:49

A 3x02ben a mozis dokufilmben megszólal, ott Galambos Péter lett a magyar hangja.

GYV - 2022. 06. 03. 20:50

Lemaradt, hogy @Kissurnak szól Jensen magyar hangja kapcsán.

Quantumleap - 2022. 06. 03. 21:02

Az Obi-Wan Kenobi pilot kibeszélőnél egy kommentemet megette a spamszűrő. Vissza tudnátok állítani?

csicseri - 2022. 06. 04. 11:48

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz