login |

The Boys: kezdett a 3. évad

2022. 06. 05. 21:24 - Írta: Shyllard

90 hozzászólás | kategória: kritika,

Rögtön 3 epizóddal tért vissza a nagyon véres, obszcén és a klasszikus szuperhős mítoszt a feje tetejére állító sorozat az Amazon Prime Video-ra (nem, nem az Invincible). Nagy sorozatjunkie-ként számomra sokszor már megterhelő tripla premiereket kész garmadáját követni, de ezúttal még meglehetősen igazoltnak is éreztem ezt a nyitást nem csak felirattal, hanem megint szinkronnal is érkező A fiúk kapcsán, mert az első két rész nagyon alapozóra sikeredett.

Viszont ezen esetben most ezt én annyira nem találtam pozitívumnak, hiszen a nyitány két központi rejtélye közül az egyik az a promóciós anyagokban belengetett Soldier Boy (Jensen Ackles) karaktere volt, aki nagy csalódásomra csak alig-alig tűnt fel ténylegesen a színen. A másik fő, történetet és bonyodalmakat előre mozgató központi eleme a mostani részeknek, pedig a politikus Victoria Neuman (Claudia Doumit) volt, akivel kapcsolatban az előző évadzáróban mi már elég sok választ kaptunk. Most meg csak kicsit kibontották a karakterét, miközben a sorozat hősei igyekeztek felzárkózni a nézőkhöz vele kapcsolatban.

Mivel az újdonság varázsával járó elemeket nem igen helyezték előtérbe a készítők most, nagy teher nyomta a vállát a már bejáratott karaktereknek és történeteknek. Ami most nekem inkább volt rossz, mint jobb döntés. Ugyanis alapvetően érthető módon a két igazi mozgatórugója a szériának, Homelander (Antony Starr) és Butcher (Karl Urban) az előzményekben lezajlott történések feldolgozásával töltötte játékidejük nagy részét, elég szenvedős élményt eredményezve. Mind a ketten kiégtek kicsit, mind a ketten magukat és céljaikat definiálták újra, viszont így egyszerre elveszve nem volt annyira jó mindkettejüket követni.

Szerencsére a 3. epizódra Homelander már sikeresen magára talált és ismételten képes volt hozni a szociopata gyermekdeden sértődős szerepét, az igazi énjét takaró leplet végre-valahára a nagyközönség előtt is ledobva magáról. A sokszor fapofájú nyitányt követve újra sikerült visszanyerni hátborzongató valóját, s azáltal, hogy már nagyon a közvélemény visszatartó ereje sincs jelen esetében, a vele egy légtérben való tartózkodás kockázata az egekbe szökött. Ennek függvényében, pedig vele kapcsolatban neheztelek legkevésbé a lassú nyitányra, hiszen karakterével a kapcsolati drámáját is képesek voltak feldolgozni a készítők, miközben egy olyan helyre is képesek voltak eljuttatni, ami izgalmas pozícióba tudta hozni a szemétláda Superman-t.

A tovább mögött folytatom.

Butcher személyében viszont már sokkal kevésbé vagyok elégedett, hiszen nála behoztak egy bizonyos V24-es nevezetű formulát is a történetbe, amellyel most már hétköznapi emberek is képesek szupererőre szert tenni 24 óra erejéig. A már trailer-ben is belengetett vonal nekem azért sem nyerte el tetszésemet, mert ezáltal egy olyan kiskaput helyeztek be a készítők a sorozatba, ami már most bizonyított módon hátrányára vált az évadnak. Míg az előzményekben külön izgalom forrás volt, hogy miképp játsszák ki az erőviszony-béli különbségekből származó akadályokat a hőseink, most egyszerűen elég csak fejjel a falnak menniük egy-egy felbukkanó nehézség esetén.

Persze mindig is voltak hasonló kiskapuk, de úgy érzem régebben egy olyan B-kategóriás ellenlábast, mint Gunpowder (Sean Patrick Flanery) képesek lettek volna Butcher-ék szimpla józan gondolkodással kijátszani, míg most a férfinak csak jól agyon kellett vernie a fegyvermániás gonoszt. Izgalmas volt, meg jól nézett ki, de a súlya a történéseknek jelentősen csökkent, s nem gondolom azt, hogy az ezáltal szerzett információért annyira meg kellett volna küzdenie mindenki kedvenc mocskos szájú szuperhős-bébiszitterjének.

Többi visszatérőnk esetében a két fő, egymással szemben álló karakterhez hasonlóan felemásra sikeredett a kezdés. Hughie (Jack Quaid) inkább a történetet szolgálta, mintsem, hogy valós karakter útja legyen, s míg Kimiko (Karen Fukuhara) még mindig nagy kedvenc, addig Frenchie (Tomer Capone) alvilági ismerettségeit előtérbe helyező sztorinak sem volt sok értelme, azon kívül, hogy a 3. epizód végére Butcher-éknek legyen egy útja Oroszországba. Főhősünk szerelme, Starlight (Erin Moriarty) viszont úgy fest az első évadhoz hasonlóan végre ismételten kapni fog érdekes bonyodalmakat, így a nyitányban most szinte minden jelenete remekre sikeredett.

Mother’s Milk (Laz Alonso) a többiekhez hasonlóan végre megkapta a lehetőségét, hogy a csapatban betöltött szerepét megmagyarázza. Esetében csupán az volt furcsa, hogy mennyire központi indok nála Soldier Boy karaktere, akiről amúgy eddig a sorozat világán belül nemigen volt szó. Miközben hirtelen most minden csapból az ő neve folyik. Az Amerika Kapitány paródia története során Black Noir-ról (Nathan Mitchell) is megtudtunk jelentős dolgokat, ami kapcsán engem a képregényeket ismerősök körében kialakított véleményre nagyon kíváncsi lennék, mert itt tudom, hogy hatalmas eltérések vannak a forrásanyag és a feldolgozás között (s nem feltétlenül az utóbbi javára).

A szuperek között még A-Train (Jessie T. Usher) és Deep (Chace Crawford) kapott ismételten kiemeltebb szerepet, de náluk semmi sem változott az előzményekhez viszonyítva. A nagyon gyors, ámde mostanra már futni sem képes hős továbbra is nagyon unalmas, míg a víz alatti pojáca még mindig jó vicceknek és egy kifejezetten undorító jelenetnek a tárgyát képezi. Victoria Neuman háttértörténete és más gonoszokhoz fűződő kapcsolata érdekes eleme a sorozatnak, s kíváncsi vagyok hova fogják kifuttatni mindazt. Emellett, pedig remek okként tudott szolgálni Hughie csapatba való vissza integrálásához.

A Soldier Boy övezte rejtély számomra eddig nem túl érdekes, valahogy nem hiszem, hogy ezen az oldalon képesek lesznek megtalálni hőseink a “gyógymódot” a Homelander betegségre. Így viszont az amúgy izgalmasnak ígérkező karakter megérkezésének elodázását nem fogadtam túl nagy lelkesedéssel. A visszaemlékezős jelenet tetszett, ahol már szokásos módon képesek voltak a szuperek számtalan ártatlan brutális halálát okozni, viszont a Jensen Ackles által alakított karakter nem sok lehetőséget kapott bármi emlékezetes nyújtására ezekben a pillanatokban.

A hepehupás kezdés, pedig ismételten kiemelte, hogy az amúgy igényes effektekkel és remek jelmezekkel telepakolt sorozat mennyire unalmasan van fényképezve. Maga a szürkés hangulat tetszik, meg a színek is jól kontrasztolnak egymással, de a beállítások annyira hétköznapi sorozatosak, hogy sokszor elolcsósítják az amúgy nyilvánvalóan sokba kerülő produkció kinézetét. Hiszen annak ellenére, hogy vérgőzös és undorító jelenetekben még mindig fantasztikus a széria, ezen élvezhető részletek közötti híd most számomra többnyire merő unalomra sikeredett.

Homelander továbbra is minden jelenetet domináló jelenlét és csak remélni tudom, hogy a 3. rész végére kialakult status quo-t képesek lesznek a készítők kellően és merészen kiaknázni. Ugyanis most, Butcher-ékhez hasonlóan a sorozatot nézve olyan érzésem volt, mintha A fiúk nagyon visszafognák magukat. Igen, most is vannak obszcén részletek, de a történetvezetésben nem csináltak semmi igazán merészet sem itt a nyitányban, minden vonal egy jól kiszámítható sínen zötyögött előre.

Ha valamit, azt meg sosem hittem volna, hogy pont erre a szériára fogom tudni használni a “kiszámítható” jelzőt. Csak remélni tudom, hogy a továbbiakban kellemes csalódás fog érni, mert kár lenne, ha már kifulladna ez a sorozat. A V24-es formula megjelenését még lehet jól kezelni, de a Gunpowder-es szál nekem nem azt vetíti előre, hogy ez a szérum a sorozat javát fogja szolgálni a jövőben. Így, pedig jelenleg Soldier Boy nyomatékosabb jelenlétén és Homelander várható ámokfutásán kívül nem sok minden tud lázba hozni. Mindennek ellenére azért reménykedek, mert számomra sosem az elején volt igazán ütős A fiúk, hanem az évadok végén, mikorra szépen összefuttatják a feldobott történeteket.

90 hozzászólás Ne habozz!

Sparks - 2022. 06. 05. 22:06

És milyen öröm, amikor a harmadik rész első perceiben csak pislogok, hogy miért beszélnek törökül… :D

Energiavampir - 2022. 06. 05. 22:17

Azért én az első 15 perc nagyon beteg jeleneteit, megemlítettem volna :)

dekeni - 2022. 06. 05. 22:22

Mi tegnap szóltunk az Amazon-nak. Azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy a továbbítja a technikusoknak az észrevételt. Bár eddig még nem javították. Gondolom, mások is keresik őket emiatt, de most csak hétvége/pünkösd van.

Konen - 2022. 06. 05. 22:35

Homelandertől rendesen fosok amikor a képernyőn van,nagyon para a tag. Én nem látok semmi kivetnivalót a sorozatban,ugyanolyan állat mint volt,egész nap tudnám nézni.

kabuki - 2022. 06. 06. 01:29

Vártam a kibeszélőt és íme, meg is kaptam, bár nem olyan felütéssel, mint amire számítottam  Ritkán van olyan itt az oldalon, hogy egy kritikának pont a totális ellentettjét gondoljam valamiről, de most sikerült, és ez egyébként fantasztikus, mert tök jól olvasni olyan véleményt is, ami az én véleményemtől gyökeresen eltérő.
Szóval, én totálisan imádtam az első 3 részt. A készítők olyan szinten figyelnek oda a karakterekre, ami rendkívül ritka a mai sorozatos világban. Mindegyik teljesen konzisztens, a saját karakterívén belül fejlődő – és tényleg fejlődő – egyedi személyekről szól a sorozat.
Való igaz, hogy az első részben főleg azt látjuk, hogy egy kialakult status quo-ban az adott karakterek hogyan próbálnak alkalmazkodni, de pont ez benne a pláne. Butcher, az überalfa alá van rendelve Hughienak, aki bétának is elég gyenge, viszont a helyzet azt kívánja, így megteszi (főleg Ryan kedvéért, mint az később egyértelművé is válik) de azért egyértelműen látni a fortyogó dühöt a felszín alatt. Homelander, aki (nem is tudom mi lehet az überalfa cím felett) folyamatos megalázkodásra van kényszerítve egyetlen okból, az egyetlen őt kontrollálni képes erő miatt: hogy népszerű maradjon. Hogy szeressék. Mert ő minden azért tesz, mint az a korábbi két évadban teljesen egyértelművé lett téve.
Amikor mindketten belátják, hogy ez a helyzet számukra, attól, akik ők ketten valójában, tarthatatlan, na az a fordulópont. A jelenet, mikor Homelander meglátogatja Billyt, egyszerűen hidegrázós. A két ellenfél, aki belátja, hogy a másik nélkül nincs is értelme az ő létezésének és ahogy ezt Antony Starr és Karl Urban hozza, hát az valami zseniális. És még csak akkor indulunk be.
A V24-et illetően: SPOILER a képregényt tekintve…
A képregényben a Fiúk az elejétől nyomják a V-t magukba. Itt nem is ez a lényeg, hanem ahogy Butcher vacillál, hogy bevegye-e, vagy sem, hiszen ha megteszi, akkor azzá válik, amit mindennél jobban gyűlöl. Ez nem vesz el a történet izgalmából, mert pont attól izgalmas, hogy a karakter bevállalja-e? Szentesíti-e a cél az eszközt? És hát, az ő döntése szerint igen, de aztán látjuk, hogy a teljes hatalom valóban teljesen korrumpál. Nem azért veri/lézerezi agyon Gunpowdert (Hét idézete: Hi, Mr. Powder.) mert arra szükség van, hanem mert gyűlöli azt, ami ő, azaz hogy szupi és mert most már megteheti. De közben meg már ő is az, és nagyjából pont úgy viselkedik, mint Homelander.
Ami Homelandert illeti, a második rész leolvadása az valami zseniális. Itt van egy gyakorlatilag omnipotens szereplő, akit addig pushingoltak, addig nyomtak lefelé, addig próbáltak (sikertelenül) kordában, pontosabban a mindennapi emberek számára kijelölt szabályok között tartani, míg el nem szakadt a cérnája és azt nem mondta: Najó, figyu, elmehettek ti a f….omba, itt én vagyok az igazi erő. Ti csak felnézhettek rám, könyöröghettek nekem, és esetleg isteníthettek, én meg ha olyanom van, akkor segítek rajtatok. De ennyi. Pofa lapos. (Amúgy szerintem Stormfronttal kapcsolatban is ez az igazság. Nem szerette őt, hanem azt szerette, hogy a náci pina őt istenítette, mint az übermensch megtestesítőjét, mert lássuk be, ő is annak tartja magát.)
És hát, akkor még van nekünk egy zseniális 3. rész. Előre bocsátom, én is nagyon vártam, hogy már most rendesen benne legyen a sorozatban Soldier Boy, de ahogy bemutatták, az éppen elég jó is volt. Nicaragua, bébi! Olyan szintű inkompetenciát, mint amit a Payback tagjai mutattak szerintem kevés sorozatban, vagy filmben lehet látni és ez gyönyörűen leképezte, hogy a szupik meg a tényleges haderő között milyen határ húzódik. Ami érdekes, hogy elvileg Soldier Boy már a második világháborúban is harcolt, de a jelek nem arra mutattak, hogy bármiféle fogalma is lenne a tényleges harctéri gyakorlatról. És itt akkor kiemelném, amit már az első rész óta szerettem volna: mimika, a szereplők mikrorezdülései. Szerintem nem lehet kérdés, hogy a The Boys gárdája valami bivalyerős casting. Egyik szereplő jobb, mint a másik. Mindenki odáig van (nem véletlenül) Antony Starr Homelander alakításáért, és való igaz, egy csokor Emmyt érdemel a fickó. Karl Urban Butcherként szorosan ott toporog mellette. És akkor megjön Jensen Ackles és egyetlen dialógussal, amit az ifjú Malloryval folytat, azonnal leteszi a karakter alapjait. Ahogy Mallory leoltja Soldier Boyt és Ackles arca a válasznál finoman, de láthatóan rángatózni kezd az elfojtott frusztrációtól, az valami zseniális. Akinek nem tűnt fel, az feltétlenül nézze vissza.
És akkor elérkezdtünk odáig, hogy Homelander totál ledobta a láncot. Imádják. Imádják azért, amilyen valójában (mármint persze nem, de ezt a közönség még nem tudja) és ez felszabadítja a mi kedvenc antihősünket. Free at last. Bevallom, a szekunder szégyen kifejezés egy teljesen új értelmet nyert, amikor Homelander előadta a beszédét Martin Luther Kingről. És még csak utána jött Anthony. Szerintem külön elemzést érdemelne az összes elmebeteg megmozdulás a The Boyson belül, de ez a vacsora, ez számomra eddig mindent vitt. Homelander teljesen kész, totálisan megrészegült a saját felsőbbrendűségétől és hatalmától. És ott van a Deep, aki mindig is egy teljes csődtömeg volt, egy bizonytalan, öngyűlölő nyomorult, aki azért terrorizál másokat, mert retteg magától. A teljes leuralás kifejezés valami teljesen új jelentést kapott ettől a jelenettől. Sok szerencsét mindenkinek a megnézéshez, nekem nem sikerült.
De még mindig hátra volt az American Hero döntője. És akkor elérkeztünk Starlighthoz. Bevallom, én se rég raktam össze, de érdemes visszanézni a részeket. Annie (aka. Starlight) eddig soha nem tett semmit, ami nem volt előre megírva, mármint a hivatalos csatornákat tekintve, illetve sosem volt még felügyelet nélkül. Amikor bevonult a Toronyba, az anyja volt vele, aztán ami történt, az titok volt, míg ki nem tálalt, de akkor is csak odáig jutott el a dolog, hogy a Voight által megtervezett módon Deep bocsánatot kért. Nem az ő narratívája volt, nem az, ami valóban történt. Annie sosem azt tette, amit ő akart, hanem amit mások megengedtek neki. Hughieval a kapcsolata ugyanez, hiszen a Voight-nak kapóra jött egy szupi, aki egy normális emberrel randizik. De közben a Voight társkapitányt csinál belőle Homelander mellett, aki minden lehetséges módon igyekszik megalázni és a saját uralma alá hajtani. És az utolsó jelenetben Homelander bejelenti, hogy ők akkor most egy pár. Nyilván, mert a korábbi jelenetek alapján a közös népszerűségük az eget verdesi. És akkor, a kezdeti sokk után, Starlight felveszi a kesztyűt. Megint csak azt mondom, akinek nem tűnt fel, nézze újra, de amikor a második felvételnél Starlight felnyúl és megcsókolja Homelandert, akkor Homelander majdnem elrántja a fejét. Mert fogalma sincs, mi történik, hisz ő nem ezt akarta. Aztán lenéz rá és megérti, hogy most igazi kihívója akadt. Mert ez a mondandója a jelenetnek. Ha fáj is, végigcsinálom és nyerni fogok.
Egy kis spekuláció: szerintem Stan Edgar tervezte meg a nicaraguai rajtaütést, hogy kiiktassa Soldier Boyt. Ugyancsak ő adta az infót Maeve-nek,akár csak a V24-et, hogy adja Butchernek, mert most viszont Homelandert akarja kiiktatni.

Ez olyan hosszú lett, hogy ember nem olvassa el, de kösz a figyelmet, srácok 

Geza Kovacs - 2022. 06. 06. 01:32

Sokkal betegebb az eddigi évadoknál is ;-)

Ela1010 - 2022. 06. 06. 01:53

Jol elhuztak Jensen Ackles belepojet.

heidfeld - 2022. 06. 06. 07:14

Igen sok mindent láttam – 6-8 részes szezonokkal még könnyebb -, így merem állítani:Egyik legjobban felépített-átgondolt sorozat.
Gond lenne hogy kit mi motivál, honnan jött, mi a háttere? Pedig teljesen érdekes. Maffiás rész is, amire már voltak utalások.
Volt olyan országos, ahol 7!! évad alatt annyit tudtunk meg egyik főszereplőről, hogy milyen az ízlése a nők terén, meg rossz a kapcsolata az apjával..
Nem ismerem a képregényt, de olyat nem hiszem, hogy látunk amit egy az egyben át is vesznek. Nem csak a költségvetési korlátok miatt.
Deep a legszórakoztatóbb karakter.. Óriási volt, amikor ellenőrizte, megvan-e még a feje. Most, ahogy megfordult a szólításnál:D:D folytak a könnyeim, úgy nevettem.
Folyamatosan vívódik. Egyház után, most a felesége befolyása alatt áll.
V24 használatáról annyit hogy láthatóak a mellékhatásai, így nem hiszem, hogy nagyon erőltetnék.
Nem Ackles karakteréről szól a sorozat, de ez a nicaraguai emlékezés mindent vitt:D:D Pár mondatával, már Me Too idők előtt is vállalhatatlan lett volna, de gurultunk a nevetéstől.Le a kalappal, amilyen humorral-effektekkel bemutatták a küldetést. Csapatának előzmény szériáját, már néznénk is! De a Nyinácska-maffiája is megérne egyet! Nagyon kellemesen tágítják az univerzumot.
Homelander teljesen szét volt csúszva, ahogy Butcher is.Tényleg zseniális volt beszélgetésük, ahogy Homelander borítása is. De Deep-Csillagfény megalázása volt a csúcs. előbbit páran alig bírták, vagy nem megnézni a társaságunkban.
Igen, pár barátunkkal néztük az első 3 részt. Egyre többen kíváncsiak rá, és rá is szolgáltak Kiváló alakítások is sokat segítenek. Még a mellékszereplőktől is. Nyinácska svéd alakítója is teljesen jó.
Ha nagyon hibát keresnék, a 8 rész korlátja lehetne az, táguló univerzumban. Pár karakterből jóval többet néznék, de egyszerűen nem fér bele. Nyilván vannak kivágott jelenetek. Hála a közösségi médiának is, Kimikóék vidámparkos kikapcsolódásán is sokat nevettünk.
Nagyon simán 9/10 a 3 epizód.

Shyllard - 2022. 06. 06. 07:17

kabuki: én elolvastam, azzal teljesen egyetértek, hogy nagyon konzisztensek a karakterek, meg az írásom negatív felütése ellenére én is szeretem még mindig a sorozatot, csak nekem most nagyon a 3. Részre kezdett el beindulni.

irgum76 - 2022. 06. 06. 07:30

Kabuki:

ja

irgum76 - 2022. 06. 06. 07:46

egy kis lényegtelen kérdés:

Starlight szinkronhangját lecserélték vagy megtanult beszélni vagy az én fülem szokott hozzá?

mert most jóval jobbnak hallottam mint az eső két évadban

Zorba the Geek - 2022. 06. 06. 08:43

Beteg a végtelenségig, de bírom. Disney nagyon kap a második részben, azon nagyon röhögtem.

Asd - 2022. 06. 06. 08:46

Továbbra is nagyon bejön, kellően undorító és véres, Anthony Starr pedig egy állat, kellene egy epizód ami csak Homelander egy napját mutatja be. :D

Ezjolesz - 2022. 06. 06. 08:53

Örülök, hogy a V24 dolog végre bejött mert ilyen van a képregényben is. Lassan ideje lesz a végső összecsapás felé terelni mindenkit.

zero - 2022. 06. 06. 09:17

Az első rész első 10 perce után már nem tudom ugyanolyan szemmel nézni a Hangya filmeket…

Energiavampir - 2022. 06. 06. 10:51

és ne feleddjük a magyar szálat, mert látom Sorosozni ott is tudnak :))

szabot85 - 2022. 06. 06. 10:56

Végre. Már nagyon vártam, hogy némi írás legyen a 3. évad indulásáról. Egyetértve néhány előttem szólóval, kicsit más ismertetőre számítottam, de sebaj. Vannak képek, amik egy időre beleégtek az agyamba, de remélem majd elmúlnak. Egyébként meg igazából nem nagyon tudom, hogy merre megy majd tovább a történet, ami jó. A felütések bonyolult és kacskaringós történetet sejtetnek.

A súlyos szakmai és társadalmi kritika eddig elég rendesen ott van.(Zorba the geek) :)

A Hangya nekem is lassan de biztosan vált mássá, zero által említett viszonylatban. :)

kifli69 - 2022. 06. 06. 11:26

Durva kezdés, mind a 3 rész nagyon bejött, bírtam volna még nézni. Az ilyen beteg dolgokat, mint ami az első részben történik, illetve ezt a sok kufircot ki lehetne nyugodtan hagyni, egyrészt baromira elcseszettek, szánalmasak és nem viccesek…de hát muszáj bele úgy látszik.

irgum76 - 2022. 06. 06. 11:43

Kifli69:

“Az ilyen beteg dolgokat, mint ami az első részben történik, illetve ezt a sok kufircot ki lehetne nyugodtan hagyni, egyrészt baromira elcseszettek, szánalmasak és nem viccesek…”

számodra nem vicces

én például akkorát röhögtem az első goromba jeleneten, hogy csak na

de nekem az is mókás volt mikor Homelander kicsapatta egy épp hogy vegetáló Stormfront-tal
(akit szerintem egyébként még látni fogunk ala Vader)

illetve ilyen volt a kezdetektől sokan így szerettük meg ha ez így neked nem oké akkor nem tudom miért nem eredeti szuperhősös filmeket nézel

kabuki - 2022. 06. 06. 15:46

Köszi mindenkinek, aki mégis átrágta magát a kisregényemen! You’re the real heroes :D

irgum76:
Stormfront szerintem sem halt meg, őt is Stan Edgar tüntette el Homelander életéből, elvégre ő volt az utolsó…khm…személy, akihez érzelmileg kötődött, mármint pozitív értelemben, nem úgy, hogy gyűlöli vagy lenézi :) Edgar bácsi szépen, fokozatosan próbálja átlökni Homelander azon a bizonyos vékonyka határon.

Ja, és nem tudom, észrevettétek-e, de az árvaházban a teleportáló kisgyerek, aki lebuktatja Hughiet az Teddy Stidwell, Madelyn Stidwell kisfia az első évadból. Ami szerintem el is dönti azt a kérdést, hogy vajon Homelander mentette-e ki őt is a robbanásból, azaz nyilván nem, hanem elteleportált. Mondjuk fura is lett volna Homelander részéréről egy ilyen karakteridegen megmozdulás, mikor az 1. évadban végig úgy nézett szerencsétlen kiskölyökre, hogy végig azon paráztam, mikor kapja ki az anyja kezéből és szedi ketté, mint egy matrjoska-babát :D

Nekomata - 2022. 06. 06. 23:18

Energiavampir: Vissza kellett tekernem, azt hittem rosszul hallottam a nevet.

Szegény Timothy, nekem az volt a legdurvább jelenet!

Eddig nem is gondoltam bele, hogy az Uptown Girl így is értelmezhető. Starlight szuper, Hughie pedig csak ember.

yagami01 - 2022. 06. 07. 00:06

” Az ilyen beteg dolgokat, mint ami az első részben történik, illetve ezt a sok kufircot ki lehetne nyugodtan hagyni ”

Ha utóbbiból nem is, de előbbiből minél többet!:) Többek között ezek miatt is szeretem a sorozatot.

Acheron - 2022. 06. 07. 12:38

@kabuki: Én is elolvastam, érdekes dolgokat írtál. Hajrá, ne fogd vissza magad máskor sem. :D

Palika - 2022. 06. 07. 13:39

Mi a fasz volt az a brokiból kitüsszentős jelenet?!Már bocsánat,de ennyire beteg dolgot nem láttam mostanában.:’D

Shyllard - 2022. 06. 07. 13:49

irgum76: Szerintem ez tök természetes, hogy nem mindenkinek jön be minden eleme a sorozatnak. Valamennyire The Boys-nak ez is az erőssége, hogy akár egy-egy különálló része miatt is érdemes nézni az egészet. Én sem mindig szeretem az alpáriságát a sorozatnak, mert néha nagyon gyermekded, de például a mostani 1. részes nyitány meg a későbbi polipevés mindkettő ütött. De elsősorban énis a társadalomkritikája és a szuperhősmítosz eltorzítása miatt szeretem a sorozatot, nem pedig az ilyesmik miatt. Ezt meg nagyon máshol jelenleg nem kapja meg az ember, legalábbis ilyen minőségben semmiképpen sem.

Mycrobi - 2022. 06. 07. 14:28

Számomra felemás eddig a kezdés, viszont ami megfogott ami izgalmas volt az két dolog:
1. Hughie kartörése nem tökölős hozzá állása.
2. Butcher és Homelander esti randija. Na az a beszélgetés az ütött. Több ilyen kellene, alig várom mit hoznak ki belőle.

JKJ - 2022. 06. 08. 19:40

Jó ez az évad. Erre tökéletes bizonyíték, hogy olyanok fanyalognak jeleneteken, akiknek egyébként tetszik a sorozat. Nekik üzenem, hogy lazítsanak és élvezzék az utazást. Még véletlenül se tágítsák a saját világképüket…

Yooha - 2022. 06. 09. 09:40

Még nem láttam a 3. részt, de mindenhol olvastam, hogy “úristen, Az a jelenet, hát az már nekem is sok volt, képtelen voltam megnézni, blabla”. És rákerestem mi az.
Bevallom, nem értettem hogy ebben mi olyan nagy szám. Attól féltem valami érzelmileg nagyon felkavaró lesz, pl. meghal egy kisgyerek a képernyőn (ez egy nagy tabu), de az hogy valaki megeszik egy polipot, ez mitől annyira durva? Vannak emberek, akik esznek polipot amúgy is, anyósom meg leszopogatja a csirkelábat.
Szóval ezt a jelenetet megnéztem, és azon kívül hogy elég nyomsztó a zene, maga a látvány nem olyan vészes.

Energiavampir - 2022. 06. 09. 19:49

a 3. rész mért nem jött szinkronnal?

Konen - 2022. 06. 10. 19:34

4.részbe se nagyon lehet belekötni.Szenzációs. Homelander továbbra is uralja az egészet. Antony Starr egy zseni.

kabuki - 2022. 06. 10. 19:52

Basszus, mekkora gyomros volt a vége. A totális kilátástalanság érzése lefolyt a képernyőről.

irgum76 - 2022. 06. 10. 20:30

“A barom agyadat megdugta a hülyeség?

Ez nem költői kérdés.”

szakadtam :D

Acheron - 2022. 06. 10. 22:06

De…de…de…de hát Timothy a polipocska, milyen cuki volt a nagy szemecskéivel. :(
Még imádkozott is az életéért, de az sem mentette meg szegényt. Deep kénytelen volt meg(t)enni…aza szívtelen szörnyeteg Homelander kényszerítette. :(

Acheron - 2022. 06. 10. 22:07

Jah, elfelejtettem tag-elni. @Yooha-nak szólt. :D

yagami01 - 2022. 06. 10. 23:18

Rohadt jó volt a 4. rész, több váratlan jelenet is volt benne, több tetőponttal. Kétségtelenül az eddigi legjobb. Zene se volt rossz. :)

Asd - 2022. 06. 11. 06:07

Szokás szerint nagyon jó volt ez a rész is. Anthony Starr megint elvitte a showt. Egy zseni volt aki kiválasztotta erre a szerepre, szerintem nem sok mindenkinek jutott volna eszébe.

Energiavampir - 2022. 06. 11. 11:16

szinkronos részek mért nem jönnek?

Asd - 2022. 06. 12. 06:31

Szerintem ezt nagy hiba szinkronnal nézni.

Isaac - 2022. 06. 12. 11:30

Spoiler

Azért azt megnézném,ha Homelander is kap egy kis löketet KatonaSráctól és “halandó” lesz ha átmenetileg is ;)
Kíváncsi lennék,mit tud ha nem super (volt olyan része a Superman-nek,mikor nem volt ereje és bizony szívás volt (box vagy bármilyen harcművészetet sem tudott) , mert nincs rá szüksége,így nem tanulta. Viszont olyankor egy átlag,de képzett is lealázná (na nem Hughie,de Franchie tuti).
Mert javítsatok ki ha tévedek,de nekem úgy tűnt,hogy az a sugár nem csak átvágta a falon Kimikót,hanem el is vette a képességeit (remélhetőleg csak ideiglenesen) az egyik legjobb karakter :)

gyimike - 2022. 06. 12. 12:19

Én kíváncsi vagyok, vajon van-e valamilyen összefüggés BlackNoir rajza és az orosz bázison talált hörcsög között? Csak véletlen lenne?

Kimiko-nak meg adhatnának egy kis V24-et, hogy a sérülései meggyógyuljanak.

ender1112 - 2022. 06. 12. 12:36

Mondjuk az, hogy Homelander hogyan lett cégvezető és/vagy cégtulajdonos, azt nagyon nem értem.

Llew - 2022. 06. 12. 14:28

Tényleg ez is pazar rész volt.
Nem számítottam a Viki Stan fordulatra.
Arra meg Homelanderrel együtt kíváncsi lettem volna, hogy Viki vajon az ő fejet is szettudta volna pukkantani?

Mondjuuk Stant sem írnám még le. Az marha jó volt, hogy halandóként(?), céges hatalmától megfosztva is mennyire bealázta Homalndert a hibás termék dumával. Azt hittem az ajtóban lelézerezi. Esposito is remek volt a jelenetben, de Star arca ahogy a magabiztos szupbol átvaltott a megint csak megalazott frusztrált gyerekbe az csodaszép volt.

Soldier Boy eredeti kepessegéről tudunk valamit? Mert nem gondolom, hogy ez az erőelvevő sugár volt. Meg erdekes lesz ha kiderül jova indult. Kimiko remelem nem bucsúzik.

Az új srácért kár, bár nyilvan valakinek menni kell, és a főszereplők ne hulljanak annyira. A-Train motivacioját nem értem mondjuk. Homelander régen is alázta, megtanulhatta volna, hogy úgy sem számit neki.

Esztus - 2022. 06. 12. 16:34

Kövezzetek meg érte de akkor ugye folytatódik Jensen Ackles uralkodása az eyecandy-ben….😅

kabuki - 2022. 06. 12. 18:45

Csoportválasz következik :)

Isaac:
Én is bizonytalan voltam az energialöket hatását illetően így utána olvastam és Eric Kripke azt nyilatkozta, hogy SPOILER(?) az a következménye, hogy kiégeti a szupikból a bennük lévő V-vegyületet. Ez Kimikora nézve nem jelent túl sok jót, de remélem, hogy túléli. Ami Homelandert illeti, neki meg nyilván ez lenne a legnagyobb csapás, hogy megfosztják a szuperképességeitől és olyan lenne, mint bármely másik földi halandó, akiket zsigerből gyűlöl és megvet.

gyimike:
De jó szemed van. Nekem nem is tűnt fel ez az összefüggés, de tutira nem véletlenül mutatták azt a rajzot. Ebből viszont én arra tippelek, hogy Black Noir tudta, hogy Butcherék úton vannak Soldier Boyért. Amiből meg értelme lesz a 3. részben lévő flashbackes beszélgetésnek Edgar és Black Noir között, ami úgy kezdődött, hogy „Kivéve Puskaport.” Vagyis szerintem Soldier Boyt Edgar adta át az oroszoknak és erről az összes Payback tag tudott, kivéve Puskaport. Azt meg már korábban is írtam, hogy szerintem Edgar irányozta be Butcheréket Soldier Boy felé Maeve közvetítésével, szóval az is tökéletesen adja magát, hogy tudja, hogy megtalálták.

ender1112:
Nem lett cégtulajdonos, mert a Voight részvénytársaság. Az meg hogy mostantól ő vezeti a céget nagyjából azért van, mert HL kib….ul azt csinál, amit csak akar, ahogy azt igen érzékletesen elmondta már párszor. Elvégre nehezen tudom elképzelni, hogy bekéreti a cég igazgatótanácsa, hogy „Figyu, Homelander, nem lettél szabályszerűen kinevezve a posztra, szóval mostantól ne viselkedj cégvezetőként, jó?” Ő meg közli, hogy ja tényleg, bocsi és félreáll :)

Llew:
A Vicky-Homelander pálfordulás tényleg hatalmas WTF-pillanat volt. Amúgy én biztos vagyok benne, hogy Vicky nem tudná felrobbantani HL fejét, mert az 1. részből kiderül, hogy egyrészt rá kell néznie arra, akit fel akar robbantani, másrészt meg több másodpercig tart, míg rendesen el is tudja intézni a fejrobbantást. Szóval HL sebességét ismerve (hiszen kimentette Butchert egy konkrét robbanásból!) kizárt, hogy egy tizedmásodperc alatt nem kapná le a csaj búráját, nem hogy még szemezzen vele elég ideig.

A-Train motivációja nekem se teljesen tiszta, de talán az lehet, hogy mivel egy gerinctelen, opportunista senkiházi, akinek egyetlen esélye a Hetekben maradásra, hogy csontig benyal HL-nek, hogy ne dobja ki, ezért inkább választja az árulást a szembenállás helyett.

Remélem amúgy, hogy Jamie-t látjuk még. Ideális háziállat lenne mondjuk Ryannek :D

Llew - 2022. 06. 12. 20:41

Írj winniéknek emailt, de előbb-utóbb anélkül is visszateszik

irgum76 - 2022. 06. 17. 20:37

érdektelenségbe fordult a sorozat?

a kórházas musical nagy ott volt :D

asd - 2022. 06. 17. 21:02

Homelander vs Soldier Boy kemény lesz, remélem szétcsapja, de azért meg ne öljék, hiányozna Anthony Starr. Most jön majd a Herogasm rész, kiváncsi vagyok milyen lesz. :D

heidfeld - 2022. 06. 17. 21:56

Kezdtem aggódni a részért, de The Legend mindent helyre rakott. Percei smaragdot értek.
Igaz, nem tűnt Me Too kompatibilisnek:D:D
Annyira nem vagyok elájulva Seth Rogen munkásságától, de ez óriási volt..Gurultam szőnyegen a nevetéstől.. Még a bolognese kutyánk is “megtámadott”.

Ela1010 - 2022. 06. 18. 01:13

En meg mindig azt mondom, hogy tul lassan adagoljak Jensen Ackles-t, Soldier Boyt. Mar az 5. resznel tartunk, es alig volt a screen – en, alig volt par mondata. Remelem a kovetkezo reszekben azert tobbet fog szerepelni.
Nem tudom miert, de minden resz utan olyan erzesem van, mintha egy mozifilmet neztem volna.

yagami01 - 2022. 06. 18. 05:09

Jó rész volt, csak rendeződhetnének már a dolgok, ami Butcher-t és Hughie-t illeti:D Persze a feszkó is izgi meg minden, csak mint néző… :)

Másik, hogy (spoiler?) miből gondolják, hogy SoldierBoy jobb lenne, mint Homelander? Ha kinyírja, valszeg ő kerülne a helyébe. És a csajtól sejthetjük, hogy valószínű, hogy ő is egy f_sz. Viszont ha meg az a terv, hogy kinyírja Hazafit, majd utána pedig őt ölik meg… aki megölte Hazafit tehát erősebb, mint Hazafi… azzal az a gond, hogy ha őt megtudják ölni, akkor semmi szükség nem lett volna rá, mert akkor valószínűleg Hazafit is megtudták volna ölni:D

Gromit92 - 2022. 06. 19. 10:10

A 3.évad 3. részét javították, már magyarul beszél

Chulo - 2022. 06. 20. 15:59

No most neztem meg az 5. reszt, kezdunk latni valamit Soldier boybol is, bar annyira nem ertettem a hypeot korulotte, kulonosen hogy az oroszok latszolag konnyeden elkaptak es siman evtizedekig fogsagban tudtak tartani.

Egy dolog zavart nagyon, hogy amikor kiderult hogy eltunt Kimiko ereje soldier boy sugara utan akkor nekiallnak filmezni… konyorgom, eleve azert csinaltak mindent az elmult evekben hogy homelandert kicsinaljak, most kiderul hogy soldier boy valahogy eltunteti a szupererot es nem az az elso hogy felhivom butchert?

Nézőke - 2022. 06. 21. 14:49

nemcsak a Kimiko-féle infóval kéne valamit kezdeni HL ellen, hanem bakker HUGHIE karja rendbejött azonnal egy V24 adag után.
1. Már látom,hogy A-Train beadna egy adagot a bratyónak,aztán minden okés lenne. Vajon ez most már észhez téríti a ideoda húzó eszét?
2. Ez akkora orvosi áttörés, hogy a Vought azonnal likvidálná az összes szupit és ráállna a balesetet szenvedettek, égési sérültek stb rehabjára, csillió dollárral többet keresne mint most.

Sztem is van Edgarnak egy “C” terve. Először arra gondoltam,hogy leülnek HL-el meg egy random szupival, aztán egy csettintés és a randomnak szétmegy a feje. “Látod HL fiam, maradj csak nyugton,mert ez bármikor bekövetkezhet”
De nem ez történt. Vicky egyébként nem kell hogy sokáig ránézzen az illetőre, Tony vagy ki esetében éppen csak kifehéredett a csipa egy kicsit, oszt placcs.

Az amúgy mindent visz,amikor HL egyszer csak odafordul valakihez, hogy van egy meglepetése…

Az orosz gáz nem működne HL esetében? Fura hogy ennyire nem őrizték azt a labort amúgy. Minimum egy rakétarendszer a bejáratra irányítva + orosz szupik stb.

punyapapa - 2022. 06. 24. 08:06

A várva várt rész
Tény nagyon elborult volt, mutathattak volna akár többet, de nem a herorgasm buli volt benne a legjobb.
Nem spoilerezek, de ez az epizód, 10 pontból 15-ös volt.

irgum76 - 2022. 06. 24. 12:24

“mutathattak volna akár többet”
többet bazz te beteg vagy :D

nagyon ott volt nagyon durva fizikailag, lelkileg
ehhez már tényleg gyomor kell

imádtam :)

punyapapa - 2022. 06. 24. 17:14

irgum67
Hát ezt már barátom is mondta :DD

Konen - 2022. 06. 24. 17:34

Na ez fuuu minden idők része volt. Az uccso 5-10p áhhhh libabőr végig. A buli meg beteeeeeg :D :D

- duplagondol - 2022. 06. 24. 18:14

gyimike: Ez valójában egy reklámfiguraként szerepeltetett mókus, aligha lehet köze az orosz laborban látott egérhez. A Vought International Youtube-csatornáját egyébként ajánlom mindenki figyelmébe :-)

https://www.youtube.com/watch?v=1MuVEZb4Ba4

yagami01 - 2022. 06. 24. 20:36

Valóban jobb volt a vége, mint a herogasm maga. Utóbbinál sokkal durvább jelenetekre számítottam. Szóval ez picit így csalódás:D Rosszak nem voltak azok a jelenetek sem, csak több extrém dolgot tettem volna bele (mint az első rész f_szos jelenete meg itt is volt “hasonló”, csak számomra kevés:D).
Összességében persze jól sikerült, a végére sokan vártak már.

Asd - 2022. 06. 24. 23:19

Kegyetlen rész volt, ezt meg kell nézni újra.

Nézőke - 2022. 06. 25. 10:51

..ekkora hype a semmiért…
a bulin mit kellett nézni? Semmi extra, az ajtónyitós jelenettel ki is fújt a fantázia.

A bunyó jól sikerült, ezek szerint azért 3-4 szupi elég is lenne HL ellen… természetesen pont most fogyott ki a hasi erőmű..

A Nyina-szál teljesen felesleges, ez csak azért lett beleírva, hogy eljussanak Oroszországba.

heidfeld - 2022. 06. 25. 11:07

Szóval, ha egy főszereplő jó évtizedes hátterét bemutatják, az felesleges?
Országosban többször előfordult, de itt teljesen jó.
Herosgam közepes csalódás. Értem, hogy itt jobban meg lehet húzni a határokat, utóbbi évtizedek tendenciái, meg egyes országok reakciói miatt, de brutális, töménytelen erőszak elmegy? Valahogy elcsúsznak az arányok, de nem feltétlenül készítők miatt.
Szakállas kópé óriási volt, ahogy Soldier Boy dumái:D
Bill Cosby..Azt hittem, infúzióra kell kötni.
Sok poént ki is hozhatnak, negyven év különbségeiből, meg Soilder Boy sajátos értékrendjéről (Ha annak nevezhetjük.)
Team dinamika határozottan értető, miért nincs, de hiányzik.
Deep megint hozta a formáját:D
De így kedvelem.

DJackson - 2022. 06. 25. 14:59

Ez hatalmas volt, minden téren hozta a maximumot! Ha 1 részben össze lehetne foglalni a The Boys, akkor ez lenne az!

Kobun - 2022. 06. 25. 15:21

Jó rész volt. Nyilván lehetett volna jobb is, de még így is az évad legjobb része. Volt benne rengeteg poén, a bunyó is faszan sikerült elsőre..

Nézőke - 2022. 06. 25. 21:33

heidfeld: nyilván arra gondolok,hogy a szál behozása csak arra volt jó, hogy okot adjon az orosz kiruccanásra. Ha elkapták Cherit akkor minek még ez a cirkusz? (lehet hogy február 24 után forgatták le, mint pótjelenet :D ) egyébként meg lehet karakterizálni, de még csak nem is szólnak,hogy hol vannak vagy hogy mi történt velük (Kimiko ereje stb.)

Peti - 2022. 06. 26. 13:45

SPOILER (szerűség)

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért váltották Black Noir karakterét feketére, és mi lesz így a sztori, mivel a történetben (a képregény szerint) nagyon nagy jelentősége van annak, hogy ő fehér.

SPOILER vége

Hihetetlen jó a karakterek felépítése, és a színészi játék is. Zsigerből lehet gyűlölni a zsufa vörös CEO csajt, Deep-et, az attention whore / hatalommániás csaját, akinek a nevét sem tudom, A-Traint, aki számomra a legutáltabb karakter, rettegni Homelandertől, sajnálni Kimiko-t és Frenchie-t, együtt érezni MM-el, csípni Butchert (és persze Terror-t) és valahol magunkra ismerni egy picit Hughie-ban, aki egy lúzer, de valahogy bemákolja a dolgokat. Soldier Boy pedig nem tűnik akkora pszichopatának, mint Homelander, de azért érdekes egy figura. Annie karaktere ambivalens, egyszerre iszonyat naiv, hisztis és szerencsétlen, máskor meg abszolút badass.

Remélem az évad hátralévő részében kiteljesedik a konfliktus és kiderülnek a titkok :)

Tuning78 - 2022. 06. 26. 13:55

A képregényben, ha jól tudom SS nem ilyen karakter, azt nem banom hogy kihagytak hazafival azt a jelenetet, remenykedtem hogy nem lesz benne. Vissza terve, Katona fiú vajon jó karakter marad, vagy mi lesz, mert nem tunik gonosznak es olyannak mint ahogy beharangoztattak hogy o elfut gyava bunko!

Bélabá - 2022. 06. 26. 23:13

Ledaráltam az eddigi részeket az új évadból.

Nem értek egyet a kritikával, szerintem zseniális az évad, még úgy is hogy – a Stranger Thingshez hasonlóan – túl sok már a szereplő, emiatt sokan (Frenchie, Kimiko) csak úgy lézengenek néha.

citrom - 2022. 06. 27. 11:50

Herogasm

A rész maga jó volt.
A hármas harc és az utolsó 2-3 perc kiváló, mégis, Kimiko szála most a legkiemelkedőbb (holott egy totál feleslegesnek érződő mellékszál).
Amióta “létezik” küzd azzal, hogy ő egy szörny- az ereje miatt, amiatt, hogy amikor “átkapcsol” gátlások nélkül öl.- Holott legbelül egy naiv, érzékeny kislány.

Ehhez mekkora arculcsapás rájönni, hogy nem a V tette azzá, ami, hiszen szorongatott helyzetben bizony “normálisan” sem tud (és akar) megálljt parancsolni magának.

Viszont, a herogasm nagy beharangozása után egy picit csalódott vagyok (vagy lehet csak én vagyok túl beteg? :D)

Llew - 2022. 06. 27. 22:45

Nagyon jó rész volt. Tudom, hogy folyamatosan dicsérjük Antony Starrt, de remek amit csinál. Ahogy a kétségbeesés Homelander arcára ült, amikor beazonosították Soldier Boyt, az valami pazar volt. Meg mikor Buthcer szemmel veri az a WTF arc.

A tükrös jelenet alapján nem tudtam eldönteni, hogy ez most egy csavar a skizoférni a felfedésével vagy csak a gondolatainak kivetítése.

Ahogy olvastam nagy durranásnak szánták a herogasmot, de szerintem nem ütött olyan nagyot. Az évadnyitós zsugorodós csávós jelenet durvább volt.

Jensen Acklest tudom ki, de sosem néztem vele semmit, így részek óta meglepődök a hangján. Szinte vártam egy Star Lord-Thor hangutánzós jelenetet vele, annyira durván macsós a hanghordozása. Nem tudom civilben milyen, mennyire játszik rá.
A you’re wearing a cape meg annyira jó jelenet volt. Egyszerre laza és óriási poén. Nagyot röhögtem.

kabuki - 2022. 06. 29. 20:07

Ha kiderül, hogy SB és Stormfront (aka. Liberty) Homelander biológiai “szülei” az egy egészen érdekes szintre emelné HL Ödipusz-komplexusát :D

Amúgy a rész maga is zseniális volt, de a vége bunyó az egyszerűen frenetikus. Vagy 15x megnéztem eddig :D

Llew: Jensen Acklesnek ilyen a hangja, lehet hogy picit még rátesz, de alapból ennyire mély :)

Malachi - 2022. 07. 01. 09:34

nem szoktam ide kommentelni, mert miután látom az új részt általában nem jutok szóhoz, aztán meg elfelejtem. de annyit mindenképp mondani akartam most a 307 után, hogy ez is egy olyan ritka sorozat, amiben egyszerűen nincs üresjárat és ha éppen nem is emelkedik a színvonal, folyton tartják az eredetileg belőtt rettentően erős szintet.

most mikor Butchert elküldte aludni a figura azt hittem, ez egy ilyen lazább átvezető rész lesz a nagy mészárlás meg a finálé között, de ezt is úgy oldották meg, hogy egyszerűen érdekes és izgalmas volt az egész. hibátlan tényleg.

engem inkább taszít kicsit a sok felrobbanó agyvelő, meg kipukkanó nemi szerv, meg nyílt törés, nyálka, takony és vér, de amit a karakterekkel művelnek folyamatosan az mesteri. a végén a csavarra nem számítottam.

Asd - 2022. 07. 01. 10:26

Nem volt ez se rossz rész. SPOILER már látom magam előtt ahogy Soldier Boy embert farag a pojáca Homelanderből. :D Lehet az anyja tényleg Stormfront?

Ayrons - 2022. 07. 01. 17:54

A képregényben ő az anyja. És ott Soldierrel szexxel Homi.
Itt ezt megfordították.

Truly - 2022. 07. 01. 22:43

Képregényben Stormfront férfi nem ?

ender1112 - 2022. 07. 01. 23:44

De.

Asd - 2022. 07. 02. 13:51

Kiváncsi vagyok mi lesz Soldier Boyyal. Szerintem vagy leveri Black Noir vagy elkábítják Frenchiék. Lehet a novicsok Homelander ellen is jó lenne? Már nyáron elkezdik forgatni a következő évadot, lehet jövóre jön is. De gondolom előtte még jönni fog a spin off is.

Desmond Wallace - 2022. 07. 02. 16:25

Érdekes vége lett a 3×07-nek.
Nem számítottam arra, hogy Katonasrác lesz Hazafi apja.
Kíváncsi leszek, hogy így hova futtatják ki az évadot.

chulo21 - 2022. 07. 04. 13:02

SPOILER

de annyira talán mégsem. Elkezdtem olvasni a képregényt is így a 3. évad mellé, az is marha jó, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Rengeteg dolgot totál máshogy csináltak a sorozatban, mint a képregényben, csomó szereplő máshogy néz ki, az idővonalak máshogy vannak, origin sztorik nem ugyanazok, szóval nagyon talán spoilerezni se lehet ha olvasod.

Mala - 2022. 07. 04. 13:21

Biztos, hpgy ő az apja?
Ez nem csak kamu, hogy csapdába csalják?
Nekem ez volt az első gondolatom, miután Butcher azt mondta, hogy mennek és véget vetnek ennek az egésznek.

Asd - 2022. 07. 04. 18:28

Szerintem nem kamu. Butcher szívni fog, az se lepne meg ha megölnék vagy meghalna a cucctól.

Batawanga - 2022. 07. 04. 22:01

Valaki kérdezte, hogy Csillagfénynek ugyanaz-e a magyar hangja. Sajnos igen, bár tényleg javult egy kicsit, de alapvetően az a fahangja maradt. Amit nem is értek, direkt néztem a csajjal interjút a YouTube-on, ott tud normálisan beszélni. Talán, mivel elsősorban táncművész, nem megy neki ez a szinkron dolog, csak azt nem értem, miért erőltetik. Megszokható, de sokat ront az élményen, úgy pláne, hogy Butcher nagyon jól sikerült, sok pluszt ad hozzá, miatta érdemes csekkolni magyarul is a jobb poénokat.

irgum76 - 2022. 07. 05. 19:09

Batawanga:

igen én kérdeztem
köszi a választ

teóriám a következő részekre:

Homelander-t legyakja Soldier Boy
majd Black Noir Soldier Boy-t bosszúból
aztán Butcher Hughie páros bevézve megmérgezik Black Noir-t mogyoróvajjal
de közben kiég a zagyuk

vége :)

JKJ - 2022. 07. 08. 08:32

Ez az évad mindent teljesített, amit beígért. Néhol még túl is szárnyalta. Le a kalappal a készítők előtt!

Hajas Lou - 2022. 07. 08. 08:37

irgum: iden augusztusban kezdik a 4. evadot, igy nem felek tole hogy kiegne az agyuk
Az erossege a gyengeje is a sorozatnak, azaz (főleg) Homelander, Hughie, Butcher és Starlight (és még talan páran) nélkül nem mukodne a sorozat

Asd - 2022. 07. 08. 11:00

Nem csalódtam a fináléban sem. Black Noirt sajnáltam, reméltem hogy összecsap Soldier Boyyal. De a Homelander vs Soldier Boy visszavágótól is többet vártam. A Ryant játszó gyerek engem nagyon idegesít, pedig a következő évadban biztos sokat fog szerepelni. Úgy tűnik náluk családi vonás a pszichopataság. :D

SJ - 2022. 07. 08. 12:35

Én viszont csalódtam a fináléban: az a baj, hogy a következő szezonban olyan erőkkel kell szembenéznie megmaradt hőseinknek, amely együttvéve keményebb, mint ami eddig összesen eléjük tornyosult.
Tipp: betársul melléjük Edgar, benne még bízom, hogy van a tarsolyában valami meglepetés a összeálló, “Két szupi, meg egy kicsi” ellen, ha nem ez, akkor ötletem sincs, hogy lehetne kivitelezné, hogy kiegyenlítődjenek az erőviszonyok?

Ayrons - 2022. 07. 08. 13:38

Mibe, hogy a végén Homelandert a saját fia öli meg.

irgum76 - 2022. 07. 08. 17:08

szerintem nagyon jó lett ez a finálé

Black Noir kibelezésével jól megalapozták a harc súlyosságát
lehetett izgulni ki lesz a következő áldozat
mindkét oldalon hiszen Pl Homelander szeretjük gyűlölni és mi lett volna nélküle a továbbiakban?

irgum76 - 2022. 07. 08. 17:19

SJ:

“az a baj, hogy a következő szezonban olyan erőkkel kell szembenéznie megmaradt hőseinknek, amely együttvéve keményebb, mint ami eddig összesen eléjük tornyosult.”

anno az első epizódokban ugye csak a Srácok voltak
nem volt velük még egy szupi sem
mégis megtalálták Áttetszőn azt a bizonyos kiskaput

““Két szupi, meg egy kicsi” ellen, ha nem ez, akkor ötletem sincs, hogy lehetne kivitelezné, hogy kiegyenlítődjenek az erőviszonyok?”

a két szupi nem épp puszipajtás már ha az agyszétk**óra és Homelandere értetted
a kiscsávó meg láthatóan ide-oda vetődik amerre épp a szél fújja
még bármikor Homelander ellen fordulhat

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz