login |

Ezt nézték a magyar Netflix-felhasználók (06.25-07.01)

2022. 07. 03. 18:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: Netflixes nézettség

(Az előző heti toplista – a Netflixes napi sorozatos toplistái kapcsán itt írtam bővebben, a poszt szerintem elég sok kérdést megválaszol és segít pár tévhit eloszlatásában, érdemes csekkolni.)

Lássuk, hogy a csütörtökkel véget ért Netflix-es hét mit hozott!

A The Umbrella Academy tartotta az első helyet a Stranger Things előtt, nyilván csak utóbbi visszatéréséig, míg a két gigász mögé újoncok álltak be, a Man vs Bee és a Money Heist: Korea – lehet, hogy többet vártam volna tőlük, de globálisan sem voltak annyira nagy tényezők.

A középmezőnyben is liftezgetett a First Kill, a nagyon stabil You Don’t Know Me és a Peaky Blinders, miközben a God’s Favorite Idiot-nak elég hamar lejárt a szavatossága, és a Surviving Summer-től is búcsúzhattunk, miközben a már 06.18-án is 10. The Lincoln Lawyer feszt kapaszkodik a listába.

Az pedig igen beszédes, hogy hosszas kihagyás után, ezen a héten kezdtek el örökzöldek visszamászni a legjobb tíz közé, konkrétan három rettentően sikeres, folyamatosan nézett széria tette tiszteletét.

A mostani premierek közül nem lett top10 – a Sharkdog itthon a gyereklistán 3. a Man vs Bee és egy film mögött, de a fő listára csak a görögöknél került fel, Upshaw-ék csak Amerikában, és pár karibi, valamint afrikai országban top10-esek, a kalózkincs keresése több, mint egy tucat helyen tényező, például a cseheknél és a szlovákoknál is, és legjobban az anime szerepelt, mely tegnap már nálunk is top10 lett:

  • 06.24: Angry Birds: Nyári őrület (Angry Birds: Summer Madness) 2. évad
  • 06.29: Az Upshaw család (The Upshaws) 2. évad
  • 06.29: Kalózok kincse Alaszkában (Pirate Gold of Adak Island) 1. évad
  • 06.30: BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy (BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy) 1. évad
  • 06.30: Cápakutyi (Sharkdog) 2. évad

1 hozzászólás Ne habozz!

Capri - 2022. 07. 03. 21:12

Money Heist koreai változat felhúzta az eredeti spanyol sorozatot. Érthető, mivel csak 6 rész ment le.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz