login |

A Hunters szereplői

2022. 07. 31. 17:50 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ilyenek voltak,

Már két és fél éve várjuk a folytatást, szóval elkezdem feleleveníteni, hogy létezik egy ilyen sorozat is. Főleg, hogy az Al Pacinós nácivadász széria (kritika itt) tavaly tavasszal Vadászok címmel magyar feliratot és szinkront is kapott az Amazon Prime Video-n.

Szóval az a helyzet, hogy a Hunters engem rögtön megvett, mert szeretem ezt a stilizált, ööö… stílust, amolyan Grindhouse-os esztétikát, többek között akkor, amikor bemutatta a karaktereit, a kiemelt vadászokat. Filmes plakátokon ábrázolva őket. Ekkor már tudtam, hogy a viszonylag hosszas és hömpölygő kezdés ellenére ez az én sorozatom lesz.

A tovább mögött még van pár priceless snitt.

4 hozzászólás Ne habozz!

Shannen - 2022. 07. 31. 22:15

Ez akkor most azt jelenti, hogy komolyan 2,5 éve nem jutottam el odáig, hogy elkezdjem miközben Al Pacino a legkedvencebb kedvenc színészem? Szomorú… :(

Mindenestre köszi winnie az emlékeztetőt, hátha sikerül most időt szakítanom rá, legalább egy bepróbálás erejéig. :)

serra - 2022. 07. 31. 22:18

És azt lehet tudni, hogy miért késik ennyit a második évad?

winnie - 2022. 08. 01. 04:39

nyilván a vírus közbejátszott, de voltak 3+ éves késők is (orville, westworld, barry, russian doll), plusz az amazon esetében sokszor kivárnak a forgatás után is a bemutatóval, ld. a régen kész jack ryan vagy carnival row.

castro - 2022. 08. 01. 11:29

Éppen múlt héten kezdtem el nézni, miután a téma spanyol “változatai” is megjelentek (a Jaguar című sorozat és A helyettes című film) + újranéztem a klasszikus Odessza-ügyiratot, épp most írtam ezekről tanulmányt is egy folyóiratba. A téma engem is gyorsan megvett, valós alapok, mindezt “tarantinósan” kiszínezve. Már Al Pacino és Saul Rubinek alakítása miatt is kötelezőnek mondanám.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz