login |

Délelőtti videó 4.: A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi 1. évad

2022. 08. 03. 11:55 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

A The Lord of The Rings: Rings of Power teljes trailerjének a magyar változata már kikerült a minap, a tovább mögötti szinkronos előzetes a júliusban kiadott 2+ perces teaser. Van anyag, na! És azok láttán továbbra is úgy vagyok, hogy a sorozat nem nagyon érdekel (ahogy a legtöbb fantasy), viszont simán látom benne, hogy rohadt jó lesz, szóval kíváncsi vagyok, hogy jön be majd.

5 hozzászólás Ne habozz!

Nemkati néni - 2022. 08. 03. 12:03

Brutál jól néz ki, de én a moziban is a szó szoros értelmében elaludtam az első filmen.

Tseby - 2022. 08. 03. 16:58

Szóval, Winnie ex-Végzetúr nem szereti a fantasyt.

troc - 2022. 08. 03. 17:24
winnie - 2022. 08. 03. 18:27

tseby: szeretem vs várom.

én szeretem a fantasy nagyon, azon nőttem fel, ad&d, dragonlance, menzoberranzan, ami kell, csak az a gond, hogy nem tudok várni sok fantasy sorozatot, mert azt latom benne, hogy “egy újabb fanatasy” lesz. nem tudom, így érthető-e. nekem nem ad pluszt, hogy tolkieni a világ, vagy grrm világa, stb. kell valami olyan tényező, ami pluszt ad, ami beránt. és ez előzetesen az ilyen epic cuccoknál nem nagyon lesz meg. ha intimebb lenne, akkor lehet, hogy el tudnák adni nekem valamivel.

összességeben egy random epic fantasyért csak ugyanúgy tudok lelekesedni, mint bármelyik másik random epicért. ugyanez a helyzet az űrhajós sorozatokkal vagy az epizodikus krimikkel. de utóbbiaknal egy félmondatban lehet plusz adni.

Fegyula - 2022. 08. 05. 09:34

Nem kedvelem a Gyűrűk ura világát, pedig olvastam (de nem végig), a filmeket is láttam (nem tetszettek). Ettől még belekezdek, brutál a látványvilág, de az nem tud megmenteni egy esetleges rossz forgatókönyvet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz