login |

Pilot: Mike Judge’s Beavis & Butthead

2022. 08. 11. 15:50 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: animáció, kritika, pilot-mustra,

Végül eljutottam a Beavis and Butt-Head Do The Universe végéig, elvoltam vele, de semmi extra a film, erre megérkezett a sorozat feltámasztása is a Paramount+-ra (itthon a SkyShowtime-ra jön majd), ami visszatért a srácok bevált receptjéhez.

A történetről nem sokat lehet írni, ellenben azt mindenképp ki kell emelnem, hogy valójában 10 perces rövid sztorikról van szó, mint régen! Mondjuk zene helyett inkább YouTube- és TikTok-videókat kommentálnak a srácok a kanapén. Vagyis hát dal is van, a “pilotban”, egy borzasztó country, aminek a klipjében találtak poén lehetőséget.

Viszont a videókkal hülyülés mellett rövid történeteket kapunk, és nem mindegyik szól arról, hogy score-olni akarnak Beavis-ék. Az elsőben konkrétan lányok miatt, de egy szabaduló szobából kell kijutniuk. A másodikban Beavis a régi imádottjával, a tűzzel társalog kicsit. És így tovább.

Az a helyzet, hogy sokkal jobban működik az idióta adag ebben a formában. Persze boomer-millennial humor, és nosztalgia járat, el nem tudom képzelni egy mostani 14-24 közötti mit szólhat a sorozatra (talán beírja kommentbe), de ezt sokkal inkább el tudtam nézni, mint a filmet. 3 rövid történet után kikapcsoltam, és simán folytathatom bármikor, ami jobban illik a fiúkhoz, mint 80 perces leülések.

If you change your shirt you score with chicks.

1 hozzászólás Ne habozz!

Dohi - 2022. 08. 11. 16:21

ugyanaz, mint regen (meg nem olyan regen az elozo folytatas), de orulnek, ha hanyagolnak a youtube/tiktok idiotakat. mondjuk az elso szegmensben a jump scare meg kesobb az asmr is vicces volt, de nem annyira, mint a country klip.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz