login |

Pilot: She-Hulk: Attorney At Law

2022. 08. 19. 15:50 - Írta: human

83 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Elindult a következő MCU-sorozat. A második amit nem fogok végignézni?

Igen, a Ms. Marvel nagyon nem kapott el, amikor még valahol az első részekben egy “cool” vagy direkt nem cool járást sem tudtak rendesen megcsinálni filmkészítésileg, ott el is engedtem. Na de most nem erről van szó, hanem az Amazonról. A nő Hulkról.

A lényegbe vágnék: a pilot tulajdonképpen egy “ez történt a sorozat előtt” kaliberű rész. Elmondja, hogy a főhősből miképp lett Amazon (igen, double down a hülye magyar elnevezésen, átkozzatok!) egy sima ügyvédtanoncból. Vagy kerületi ügyésztanoncból? Most néztem a részt, de már nem emlékszem, majd a folytatásban kiderül.

Szóval a főszereplő Bruce unokatesójával kocsikázott valahova, amikor a következő MCU-Phase-t felvezető űrhajó miatt balesetet szenvednek, és Jennifer Walters elkapja a Hulk-kórt, azzá válik. Aztán Bruce kiképzi viccesen (elvileg), ő viszont nem akar szuperhős lenni, inkább saját útját járná, visszamegy ügyvédnek, mivel neki sokkal könnyebb kontrollálni a mérges oldalát. Minden, ami Bruce Bannernek évekbe telt, neki rögtön megy, igen. Aztán elindul ténylegesen a sorozat, mivel ügyvédes lesz, amit Negyedik Falasan el is mond Amazon.

Az egész pilot tele van VFX-szel, amiből basszus nem is Amazon grafikája a leggázabb, bár az sem mozis szint, hanem szinte minden más. Ez semmiképp sem a nagyvászon otthoni élvezete, hanem kőkemény tévésorozatos megvalósítással bír, és elvileg komédia lenne.

Most lehet kinövesztem a szakállam mindenhol, de segítsenek ki a női olvasók: ez a tényleges girl power? Valahogy a folyamatos lekezelő, “mindent jobban tudok” hegyibeszédes írás nagyon gáznak tűnik. Fut egy klip Twitteren, hogy Bruce nem tudja, milyen lehet neki, de tényleg ilyen szájbarágós oktatás kell? És ez csak a jéghegy csúcsa, mert ha 30 másodperc lenne összesen, akkor nem gáz, túllépnénk simán. Ennél jobb lett volna, ha csak belevágnak az ügyvédeskedésbe és 3 sorban elmondja a barátnőjének, hogy Hulk lett, mert Bruce vére aztán annyi.

A She-Hulk végén felajánlotta a Disney, hogy nézzem meg az Infinity War-t. Vicces, biztosan ekkora minőségi ugrást akarnék tenni. Sima 4/10 a kezdés. Ha valakinek jobb véleménye van a stábból, akkor nyugodtan jöhet másodvélemény is!

83 hozzászólás Ne habozz!

Llew - 2022. 08. 18. 19:15

Kicsit fura a rövidsége, de abszolút sitcom jellegű az egész. Szerencsére az eredet történetet is gyorsan lezavarták. Jópofa volt, tetszett ez a lazaság. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Mondjuk Daredevil a komolyságával nem tudom, hogy passzol majd hozzá. A plakátja is fura.

Cornelius - 2022. 08. 18. 21:36

Sitcome lenne ez a sorozat? Hát :D Egy rész bőven elég volt belőle.
Nem véletlenül veszített el egy ideje teljesen a marvel. Alapvetően szeretem a limonádét. De ha hiányzik belőle a citrom és a cukor az úgy f.s ahogy van.

Sheck007 - 2022. 08. 18. 22:03

Zseniális lett az első epizód, a legjobb első rész az összes disney+ marvel sorozatok közûl.

bvr - 2022. 08. 19. 13:07

este megnéztem, a galaxis utikalauzzal szolva: jobbara artalmatlan.
tokeletesen ertheto ha egyelore a magyaritas nagyobb figyelmet valt ki mint maga a sorozat… :)))

winnie - 2022. 08. 19. 16:03

a klip kapcsán: az íráskritikával nem értek egyet. ha egy ilyen karaktert alkotnak, akkor ő így gondolkodik. ha olyan embert akarnak, aki ilyesmit tapasztal meg, akkor kimondatják vele. na bumm. más sorozatokban is ezt teszik, van, hogy direkt túlzásba esnek és karikírozzák a karaktert, mert túl ilyen vagy túl olyan, de az nem (feltétlenül) azért van, mert szócső, hanem mert olyan. ha valaki így érez. ha ilyen tapasztalatai vannak, akkor elvárás lenne, hogy hallgassa el őket? akkor is kimondatják vele, ha tudják, hogy lesz, akit zavar, ha karakterizál. maslany, ahogy látom, még csak nem is hegyibeszédezi el (itt), hanem inkább tök őszintén womansplainingeli a rokonnak.

arról nem is beszélve, hogy pont ki is pécézted: “Minden, ami Bruce Bannernek évekbe telt, neki rögtön megy, igen.” – szóval még témába is vágják azt a 30 másodpercet, ezzel igazolják magukat:)

human - 2022. 08. 19. 16:11

nem a klip kapta, az egész rész ilyen volt a balesettől a tényleges kezdésig a tárgyalóteremben. De azzal, hogy ekkora kommentet írsz rögtön a kritika után főleg segíted, hogy csak arról legyen szó :)

Mate815 - 2022. 08. 19. 16:12

Cringe. Trash.

winnie - 2022. 08. 19. 16:13

pont finomítottam a kommentet, de én már csak reagáltam és gondoltam, előzök, te viszont konkrétan kéred a szövegben, hogy erről legyen szó. (arról nem tehetek, hogy amikor félreértést/félremagyarázást gyanítok, akkor ugrok, mert mindig van remény arra, hogy konszenzus alakul ki.) (egyébként ez elég sapka/nincs sapka, mert látva bizonyos reakciókat, van, akihez még ez sem jut el, van, aki meg túlzásnak érzi – ergó előbbiek miatt akkor még jobban oda kéne nyomni a tollat, utóbbiak miatt, meg még ennyire sem szabad)

human - 2022. 08. 19. 16:25

nem tudom jobban oda kéne-e nyomni, hiszen pont az oktatás a baj szerintem vele, nem látni azon kívül mit akartak, de lehet a 2. rész majd többet mond, viszont akkor is necces a pilot. A kérdésem pedig teljesen őszinte, érdekel hogy a nők szerint ami ebben van az girl power-e, nem az a 30 másodperc, a rész, azt érezték-e a végén, hogy “ezaz!!!”

winnie - 2022. 08. 19. 16:33

de kell érezni, hogy “ez az!!”? miért kéne? van néző, aki szerinted a végén ezazolni akar? mert abból, amit leírsz, szerinted van – és szerinted azt akarják az írók, hogy legyen. az nem elég, hogy milyen a karakter, hogy esetleg ügyet nyer, beszól vagy, tudom is én, gyorsan tudja kontrollálni? lehet, hogy ez volt a cél, nem tudom (még ha ez is a cél, akkor nem hiszem, hogy minden sornak ezt kellene árasztania – elolvastam a google első 3 interjútalálat, egyikben sem említi a GP-t), az viszont kiderül, hogy a készítő szerint a mosdós jelenet a legfontosabb, az mond el sok mindent, amivel a kérdező is egyetért, mert mondta, hogy rezonált rá a barátnője)

human - 2022. 08. 19. 16:49

de hát a mosdós jelenet ugyanaz. szerintem másról beszélünk, mivel részemről működnie kéne sorozatként kevesebb oktatással, és akkor az az oktatás is többet ér, jobban lecsapódhat, de itt végig azt éreztem, hogy csak az oktatás a cél.

A pilot pedig egyértelműen EZAZ-ra megy a végső jelenettel, ne mondd már, hogy szerinted nem.

winnie - 2022. 08. 19. 16:50

human: ezért mondom, a mosdót neked hoztam fel, hogy beleállhass, ha akarsz, viszont cserébe, ott válasz is van, hogy “igen.” az írónak fontos, a nézőnek az. nem lehet mindenkinek.

Jence4 - 2022. 08. 19. 16:50

Nekem tetszett, laza, vicces látványos, kíváncsi vagyok mire futtatják ki.

519 - 2022. 08. 19. 17:23

Vicces, hogy ennyire fennakadtok egy néven, ami a képregényolvasóknak vagy 25 éve teljesen rendben van, pedig ők aztán mindenen kiakadnak. Szerintem jobb, mint a rendkívül fantáziadús She-Hulk. :’)

Azt esetleg meg tudja mondani valaki, hogy időrendben mikor játszódik? Eléggé le vagyok maradva a Marveles cuccokkal, de ezt a rövidsége miatt lehet, hogy előrevenném, ha nem utalnak benne semmire, ami a Shang-Chi és a Thor 4 között történt.

Necridus - 2022. 08. 19. 17:25

Nem én leszek az ellenvéleményes stábtag:)

Nem vártam tőle semmit, de azért nem gondoltam, hogy ennyire gyenge lesz számomra. A főszereplőt már most bírom lazasága miatt, a 4. fal folyamatos ledöntését is, viszont a poénok abszolút nem működtek, fapofával néztem végig, főleg a Hulkkal való közös jeleneteket, akinek nemcsak zavar a kiherélt karaktere, de rettentően idegesít az is, hogy állandóan úgy hangsúlyos, mint egy alkoholista. Kicsit sajnálom, hogy ezt mondom, de Rafalotól ha megszólal, falra mászom.

A végén a hirtelen bedobott Jameela Jamil jelenet is túl random, a többi karakterről meg ugye még semmit nem tudni, mert a nagyon unalmas Smart Hulk vette el az idő nagy részét tőlük.

Jövő héten fogjuk igazán meglátni, miről is szól a sorozat, szóval a sztorival nem lehet még mit kezdeni, de ez a rohanó és cseppet sem vicces stílus nálam nem jött be eddig. Meg ugye ott van, hogy Shrek és Fiona lefolyik néha a képernyőről…

De Jen karaktere érdekes és eddig bejön a lazasága, úgyhogy nem mondom, hogy instant kasza, de egyelőre az MCU-D+ ranglistámon az utolsó előtti helyen kezdett Falconék után. Nálam is 4/10, csak más okokból. A linkelt videó nálam pont egy erősség volt, mármint egy pluszpont a mélyítés miatt, én nem éreztem, hogy ez kifejezetten girl power szeretne lenni.

Necridus - 2022. 08. 19. 17:26

519:

Shang-Chi után játszódik.

juhaszvik - 2022. 08. 19. 17:28

Már aludtam rá egyet, de még mindig úgy gondolom, hogy vacak volt. A Marvel eddig átgondolt, nem ellazázott eredettörténeteket alkotott, ez meg amolyan Daredeviles lett, de nem az újabbra, hanem a Ben Affleck-esre gondolok. A vérük összekeveredett, és aztán kész, vége.
Egyetértek a cikkben leírtakkal: a pilot sztorija két mondatban összefoglalható, ráadásul minden pillanata kiszámítható. Na jó, az utolsó jelentre nem számítottam, de csak azért, mert annyira béna volt: egy ugye nincs mit tenni, le kell csapni.
A megjelenítés is elég gyenge volt. A főszereplő minden egyes zöld pillanata kizökkent. Képtelen vagyok elvonatkoztatni attól, hogy egy számítógépes grafikát nézek, egyszerűen nem megy. Inkább tűnik Fiona unokatestvérének (Shreck), mint Hulkénak.
A személyisége: ő mindenképpen ügyvéd akar lenni. Hiába lett Hulk, hiába zúzott le egy gépet, aminek az értékét egy életen át fizethetné, ő ügyvéd akar lenni. Aztán tisztele jeléül, hogy ő mennyire szereti a szakmáját, az első ügye alatt bunyózik a bíróságon, mert az ügyvédek ezt csinálják.

Amúgy mi ez a “rövidség” emlegetés? Harminc-x perces volt, ez sitcoméknál sok is.

A girlpower témája: nem tudom, hogy jól értettem-e, de mintha lett volna egy utalás a részben, hogy azért tudja ő ilyen jól kontrollálni ezt a Hulk képességet, mert nőként sokszor kénytelen visszafojtani a haragját? Remélem, hogy félreértettem, mert ez minden irányból nézve gázul hangzik.

Viki - 2022. 08. 19. 17:39

Tegnap este néztem meg. Nekem tetszett. Alapból csípem az ilyen jellegű sorikat. Alig vártam,hogy újra sorozatba láthassam Tatiana Maslany-t. Kíváncsian várom a folytatást.

Ronaldo - 2022. 08. 19. 17:40

@519: “Vicces, hogy ennyire fennakadtok egy néven, ami a képregényolvasóknak vagy 25 éve teljesen rendben van”

Persze, hogy rendben van, mert ELEVE ezt kapták, és ezt szokták meg (Jó, most hagyjuk az alfás Monolit bosszúját, amiben Miss Hulk volt). Sőt, biztos vagyok benne, ha pl. Wolverine már a Kandi lapokban is Farkasként indult volna, ma senki nem ágálna ellene.

Mammut - 2022. 08. 19. 17:58

az a vézna fickó az első képen Hulk akar lenni?

Csillagvadasz2 - 2022. 08. 19. 18:30

Nekem nem volt különösebb bajom a pilottal. Szórakoztató volt (vicces már nem… remélem ez változik).

Girlpower: semmi olyat nem találtam benne, amin fennakadhattam volna. Az hogy könnyebben változik vissza és hogy nincs külön Hulk-személyisége azért van mert más a genetikája (ha jól értelmeztem), nekem ez rendben van. Azt sem bánom, hogy nem kell keresztülmennie azokon a fázisokon mint Bruce-nak, mert azt már láttuk.

CGI: még mindig nem értem mi szúrja a szemét ennyi embernek. Nem mozis látvány, de sorozatos szinten nagyon is rendben van, különösen a Hulk-ok. Amúgy láttátok a Shang-Chi “varázserdejét”? Mert az sorozatban is ótvar lenne. Egyedül a vége volt esetlen, de ott a vágás is nagyon fura volt, meg az egész jelenet nagyon randomnak érződött.

Csillagvadasz2 - 2022. 08. 19. 18:32

Mammut: Smart Hulk. Az Endgame nem volt meg?

Mardred - 2022. 08. 19. 18:32

SZVSZ a Loki mellett pilot alapján az egyik legjobb, határozottan nem veszi komolyan magát, a trailerben bevillantott (haha She-Hulk nagyobbat dob, nézzétek így erősek a nők) zseniálisan lett továbbvíve, szerintem ez legalább annyira oltja a túlzott PC-s viselkedést , mint azokat, akik a PC miatt nyavalyognak

A poénokon nevetttem, a CGI-t letojom, nem azért nézem, arra ott a Sandman, Expanse meg hasonlók, a karakter egyelőre felemás, meglátjuk épül-e.

8/10

Malachi - 2022. 08. 19. 18:38

ebben tényleg van/lesz a netflixes Daredevil? mert akkor odatekerek a jeleneteihez.

JKJ - 2022. 08. 19. 18:47

A She-Hulk teljesen közepes ennyi alapján, de sztem a Ms Marvel-nek adj még egy esélyt Human. Igaz, nem értem milyen a cool járás, amit nem tudtak megcsinálni, de nem is fontos. Ami fontos az-az, hogy a készítők minden porcikájukat beletették a sorozatba és ez nagyon is érződik! Tessék kicsit laikusabb szemmel nekifutni és értékelni a számunkra idegen kultúra kifejezetten ötletes bemutatását.

Necridus - 2022. 08. 19. 19:11

Malachi:

Charlie Cox egy kevésbé komoly és drámai DD-t fog alakítani. De benne lesz igen. Hogy mennyit, azt még nem tudni.

Mammut - 2022. 08. 19. 19:20

Csillagvadasz2: nem volt meg, de a régi hulk sokkal szimpibb volt

Tomtaker - 2022. 08. 19. 19:57

Én jól szórakoztam rajta. Így kell elindítani egy képregényes kari külön sorozatát az úton. Aki követte a Marvel filmeket és azon belül is Hulk karakterének az útját, azok tudhatják, hogy miért Smart Hulk-ot kaptunk itt, és WOW…Mark Ruffalo Bruce Bannerje és Hulkja egy sorozatban…soha nem hittem, hogy látok egyszer ilyet, azért ez elég nagy szó. Tetszett hogy minden lyukat befoltoztak az írók amik a karakter körül kérdésesek voltak, illetve tisztességes bemutatást kaptunk She-Hulk kapcsán, hogy hogyan lett belőle She-Hulk, Szerintem az a jelenet és a szöveges magyarázat Bruce-tól épp elég volt erre. Én látok potenciált a karakterben, főleg mivel ügyvéd és szerepelni fog Charlie Cox Daredevilje (aki szintén az) ezért a témában még biztos lesznek jó és tartalmas jelenetek. Illetve még Abomination is jönni fog. De ami a legjobb hogy She-Hulkban minden olyan tulajdonság megvan mint Bruce-ban,talán még több is.
Egyáltalán nem értem hogy ez a sori mitől lenne sitcom. Akik ezt írják szerintem vagy nem tudják mit néznek vagy fogalmuk sincs az egész Hulk szálról. Ez nem sitcom, láttatok ti már sitcom-ot? A vicces jelenetek kellenek de ilyenek a karakterek…Bruce Hulkja mióta Smart Hulk lett, azóta ő ilyen, néha elszór 1-2 poént. vagy csak én láttam az Endgame-et? Sitcomra inkább hasonlított a kritikán aluli Thor: Love and Thunder. Simán elfért ennyi poén, igaz én nem nevettem egyszer sem, de ez egy lazábbra vett alkotás. Bruce Hulkja kellett, hogy elindítsa a karaktert az úton, és ez a régi Hulk-al nem működött volna, hiába hiányzik nekem is az a fajta Hulk. Szerintem jópofa, szerethető laza alkotás. A karakter meg lett alapozva, még csak most fog beindulni a sztori.

10/8

Tomtaker - 2022. 08. 19. 20:00

miért nem lehet azzal csinálni valamit, hogy ne tűnjön el a hozzászólásom?

winnie - 2022. 08. 19. 20:01

egyrészt hozzászólás nem tűnik el, csak nem jelenik meg. másrészt pont az a lényeg, hogy ne jelenjen meg, ha nem akarjuk, hogy megjelenjen. nem ez ellen, hanem ezért kell csinálni dolgokat:) de azzal nagyon, nagyon nem segít senki, ha türelmetlen, tucatnyi kommenttel megtölti a megnézendő kommenteket, és még ide is beír a megfelelő hely helyett…:(

Hugh Dreffner - 2022. 08. 19. 20:30

1×01

Tényleg szembetűnő a CGI minősége. Nyilván nincs a sorozat mögött olyan
pénzügyi erőforrás, mint egy blockbuster filmnél. A két Hulk bunyója nagyon
kínos volt szerintem, a rész mélypontja volt nálam. Ellenben a tárgyalótermi
összecsapással, az sokkal “képregényhőbb” volt, jobban illett ide. Az after
credit scene pedig azért tetszett, mert kicsit kilépett a PG rated
sablonokból, mégha nagyon túl is volt tolva az egész epizódban ez a szexes
poén.

bvr - 2022. 08. 19. 21:15

hát nekem a mélypont az a tárgyalóteremben az a random nemtudomki gonosz (de ahogy fentebb a kommentekből következtetek rá, ez is valamelyik képregény-karakter) nekifutásból felugrik a levegőbe rúgni és már ott teljesen megbicsaklik a mozdulat, de aztán meg csak repül-repül vízszintesen.. nem tudom hogy nem sül ki a szeme annak aki ezt adásba engedte, ez 2022ben annyira alap kellene legyen hogy ez már nem lehet pénzkérdés… azt hittem volna hogy ezeket már vagy 25 éve magunk mögött hagytuk az anno szív tv-n megcsodálható zs kategóriás direct to video filmjeivel (de aztán “szerencsére” pár napja a Day Shift című, elvileg kiemelt netflix produkció ezt már felidézte bennem, az übergagyi módon felgyorsított akciójelenetekkel együtt… az más kérdés hogy ha ez a She Hulk sorozat egy sitcom (amit egyébként ha nem írtok posztokban és kommentekben, megjegyzem sosem jönnék rá hogy annak szánták…) szóval ha itt csak erre képesek akkor minek írnak bele ilyeneket…
Engem az amúgy sokkal kevésbé zavart amikor Shrek grafikával dolgoztak, ott azon simán túlléptem hogy itt most erre van keret (ott pl. az olyan blődlik jobban zavarnak hogy ne legyen már pár percen belül hogy tengerparti magánlabor meg egymillió dolláros kár, pár jelenttel később meg hogy de vissza kell fizetni a diákhitelt… wtf…)

Bikuci - 2022. 08. 20. 09:15

Na most ha még nem is ügyvéd, hanem ügyész, akkor végképp gáz a magyar cím. Ki adta a címet btw?

Benjy - 2022. 08. 20. 09:34

Bennem felmerült a pilot közben, hogy ha ez sitcom, és vegyük viszonyítási alapnak, akkor a Marvel filmek/sorozatok több mint fele is sitcom. Mert ez is kb annyira volt “játékos” és humoros. De stílusra egy átlag Disney produktumnak tűnt, nem értem minek kell kiemelni hogy sitcom…. A részek hossza miatt?

Amúgy ezen túllépve középszer, amit nálam megment/kihúz Maslany játéka. Viszont megint eredettörténet, ami…. szerintem a Marvelnél ehhez nem értenek. Egyszerűen nagyon sok filmben sem tudtak ezzel mit kezdeni, és itt is azt éreztem hogy hót’ unalmas paneleket nyomogatnak. Semmi ötletesség nem volt ilyen szempontból benne, ami után elégedetten csettinthetne a néző.

Azért még maradok, mert MCU, meg kíváncsi vagyok milyen sztorit fognak kibontani, de ha mondjuk feleennyi időre veszik az origin storyt, akkor a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.

Bigtatanka - 2022. 08. 20. 10:51

Engem az okos Hulk jobban irritál mint bármi más :(

Namu - 2022. 08. 20. 11:33

Az a twitteres videó èrdekes, így kontextusból kiragadva.

Jennifer arról próbàlja meggyőzni Bruce-t, hogy ő mennyivel jobban uralja a haragjàt, miközben egyre hangosabban beszèl, egyre agresszívabban artikulàl, egyre jobban ràngatja a szemöldökèt, mindeközben Bruce mint egy ellenpólus tök nyugodtan ül vele szemben.

Ez ilyen koncepció amúgy hogy Jen önàmítàsban èl a düh kezelèsèvel kapcsolatban, mert az mèg èrdekes is lehetne, vagy ilyen captain marvel szindróma, a legnagyobb gyengesège az az, hogy az indulatai irányítjàk miközben fa arcal megy vègig a legtöbb jeleneten?

gajdipajti - 2022. 08. 20. 12:20

Mondjuk megnézném a kiképzős részt Bruce Banner szemszögéből is. Kiderülhetne, hogy csak a megbízhatatlan narrátor miatt láttuk így az eseményeket.

Bikuci - 2022. 08. 20. 14:30

Megnéztem, és valóban nem csak a címe gáz. Értelmetlen és unalmas. Konkrétan a rész poénja, hogy Amcsi kapitány szexelt-e. Amerika elsüllyedt…

kifli69 - 2022. 08. 20. 15:46

Vártam, érdekelt, megnéztem…és…
1/10

heidfeld - 2022. 08. 20. 19:08

Párszor mosolyogtam, meg a csaj jónak tűnik.
Néha csúsztak bele hibák, amit nem csak a korlátozott költségvetésre fognák.
Igazán következő résszel indul, így kap még esélyt.
De annyi dolgot kéne nézni, hogy simán elmehetnék mellette, és óriásit nem veszítenék, valószínűleg.

human - 2022. 08. 20. 22:14

“az más kérdés hogy ha ez a She Hulk sorozat egy sitcom (amit egyébként ha nem írtok posztokban és kommentekben, megjegyzem sosem jönnék rá hogy annak szánták…)”

nem írtuk szerintem posztokban, végig komédiát látok, ami nem ugyanaz.

Cornelius - 2022. 08. 21. 02:32

Számomra teljesen mindegy hogy ez sitcome, komédia, vígjáték. Rá lehet aggatni bármilyen ilyesmi jelzőt , ez olyan távol van ezektől a jellemzőktől mint Makó Jeruzsálemtől. Egyszer nem tudtam elengedni egy mosolyt sem.
Hihetetlen egyébként hogy képregényes fronton egy sorozat volt ami meg tudott nevettetni, az pedig a pacemaker volt. Semmi lazaság nem volt számomra benne, annyira idegennek hatott maga a karakter. Mármint nem maga a szereplő a gond hanem a köré írt dolgok. Jobban nem tudom megfogalmazni ezt.

Wanheda - 2022. 08. 21. 07:10

Az milyen durva,hogy még csak meg sem említi senki, hogy Tatiana Maslany játszik benne. :-))) Én brutálisan elfogult vagyok az Orphan Black óta, de azért … Azért ez mégiscsak durva. Emberek! TATIANA MASLANY! Jó reggelt!

Eny - 2022. 08. 21. 07:36

Wanheda :Én kizárólag Tatiana Maslany miatt kezdtem el, Marveltől sok jót nem vártam, de ez a sorozat cuki és pofa volt. Szórakozásra megfelelő.Tatiana meg zseniális, mint mindig.
Amúgy nagyon sokan nem is látták az Orphan Blacket(amit én a kedvenc sorozatomként tartok számon azóta is ,főként Tatiana játéka miatt.)
Elképesztő az ,amit ott letett az asztalra!
Azóta sem láttam hasonlót:)

winnie - 2022. 08. 21. 07:59

Na most ha még nem is ügyvéd, hanem ügyész, akkor végképp gáz a magyar cím. Ki adta a címet btw?

az attorney at law ennek a fordítása. ha nem ügyvéd, akkor lehet, hogy erre megy ki a sorozat, hogy a végén az lehessen? nem tudom, kérdezem.

(a cím kapcsán: valamiért sokan lefixálódnak a “kritikák” hallatán az amazon elnevezésen. nem hiszem, hogy az amazonnal lenne a gond. a gond a címmel van, ami valami hihetetlen mód idiótán hangzik. leírom: AMAZON: ÜGYVÉD. csak kontextus miatt: a She-Hulk: Ügyvéd is elég hülye magyar cím lenne. tudom, hogy tükörfordításnak is mondható (nem az, mert ugye nem SHE-HULK: LAWYER a cím), de az sosem érv, hogy tükör fordítás (csillagok háborúja, szia!), ezért jó. pont az a lényeg, hogy lehetne jó címet találni. és ez nem “mondj jobbat” kategória, mert nem tudok és/vagy nem akarok.

Tomtaker - 2022. 08. 21. 10:32

Még mindig hihetetlen, hogy egyesek ezt komédiának, vígjátéknak, sitcomnak fogják fel. Ti nektek tényleg fogalmatok nincs a benne játszó karakterekről és azoknak az útjáról az MCUban és a képregényes történetekről.

Csillagvadasz2 - 2022. 08. 21. 11:06

Tomtaker: “Még mindig hihetetlen, hogy egyesek ezt komédiának, vígjátéknak, sitcomnak fogják fel.” Ezt nem a nézők találták ki, a készítők eleve vígjátéknak szánták.

“Ti nektek tényleg fogalmatok nincs a benne játszó karakterekről és azoknak az útjáról az MCUban és a képregényes történetekről.” Miért is kellene képben lennünk? Egyrészt ezektől függetlenül lehet bármilyen műfajú a sorozat, másrészt ne várja el egy sorozat sem, hogy ismerje a néző a képregényt amin alapul vagy a 20+ filmet amivel egy univerzumban játszódik.

Benjy - 2022. 08. 21. 11:26

“Még mindig hihetetlen, hogy egyesek ezt komédiának, vígjátéknak, sitcomnak fogják fel. Ti nektek tényleg fogalmatok nincs a benne játszó karakterekről és azoknak az útjáról az MCUban és a képregényes történetekről.”

Ez felfogás kérdése??! Itt hírben is le volt írva csütörtökön (08.18.) hogy komédia. De akármelyik hivatalos oldal ugyanígy hivatkozik rá…

winnie - 2022. 08. 21. 18:22

“Még mindig hihetetlen, hogy egyesek ezt komédiának, vígjátéknak, sitcomnak fogják fel. ”

a készítők definiálták így. a stúdió definiálta így. (a folytatásban fél órásak lesznek a részei, ami persze nem jelent semmit, de mégiscsak komédiajellemző)

In Marvel Studios’ “She-Hulk: Attorney at Law,” Jennifer Walters (Tatiana Maslany) – an attorney specializing in superhuman-oriented legal cases – must navigate the complicated life of a single, 30-something who also happens to be a green 6-foot-7-inch superpowered hulk. The nine-episode comedy series welcomes a host of MCU vets, including Mark Ruffalo as Smart Hulk, Tim Roth as Emil Blonsky/the Abomination, and Benedict Wong as Wong, as well as Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass and Renée Elise Goldsberry. Directed by Kat Coiro (Episodes 1, 2, 3, 4, 8, 9) and Anu Valia (Episodes 5, 6, 7) with Jessica Gao as head writer. Executive producers are Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kar Coiro and Jessica Gao.

human - 2022. 08. 21. 19:16

“a folytatásban fél órásak lesznek a részei”

ez is annyi volt, 7 perc a végefőcím meg 1 poén jelenet

sorozat/gyilkos - 2022. 08. 22. 14:03

Játszunk nyílt lapokkal!

Ahogy minden szuperhőssztori ez is egy infantilis eszképizmus, és kommercializált valláspótlék. Ez a funkciója, ezért nézik az emberek és nyilván minél pocsékabbul fest az egyre zavarosabb valóság, annál erősebb az igény a tiszta erkölcsi héroszokra (ezen a ma kötelező ironikus önreflexió sem változtat sokat, legfeljebb átkacsint a harmadik falon), és a menekülésre.
Érthető, világos. Még úgy is, hogy ez nyilván nem megoldás semmire, legkevésbé a zavaros, nyomasztó valóságra.

Hogy ebbe a zeitgeist olyan aktuálisan kötelező elemeit is beleszövik, mint a girlpower feminizmus abszurditásig fokozott (és detto önreflexív) megtestesítése, az is lekövethető. Én viccesnek, és kicsit szomorúnak találom, hogy a fizikai erő evolúciósan kódolt maszkulinitását (annak szimbolikus esszenciáját)kell ráálmodni a csajokra, mintha a csajoknak nem lenne saját kiemelhető szuperképessége, de ezen itt értelmetlen merengeni. Ma a csajok akkor menők, ha férfiak, majd kinőjük ezt is idővel, vagy nem.

Dehogy mindezt egy corporate csapatépítő tréning természetes bájával tudják megjeleníteni, na az megbocsáthatatlan. Még akkor is, ha Tatiana Maslanynak majdnem sikerül a lehetetlen, és szinte élővé varázsolja a másodpercre kimért fröcsöntött bábozást.

Egy kicsit meglepőnek találom azt is, hogy a világ legbrutálisabb 3d animátori csapatát foglalkoztató Disney egy 2020-as konzoljáték CGI szintjét hozza, de covid, spórolás miatt alakult így, vagy maguk sem tartották ennél többre az egész cuccot, ez már az ő dolguk.

ps: ha valakiben felmerülne, miért néztem meg, ha általában ez a véleményem a műfajról, a válasz az, hogy kíváncsiságból tettem vele egy kivételt.

Bikuci - 2022. 08. 23. 17:24

Jobban megnézve az ügyvéd jogos, mivel itt valószínüleg egy kártérítéses per megy, ahol két ügyvéd van.

Ela1010 - 2022. 08. 24. 20:18

Nekem 15 perc eleg is volt belole. A foszereplo egyáltalán nem szimpi szamomra.
Majd azokat a részeket megnezem, amiben benne lesz Charlie Cox (Daredevil).

SasukeMilo - 2022. 08. 25. 15:00

Kicsit késve, de még a 2. rész elkezdése előtt írnék pár sort. Olvasva itt a kommenteket és kisebb összezörrenéseket, szerintem most pont én állok középen :) Ugyanis nekem egyrészről tetszett Jennifer eredetsztorijának bemutatása + Maslany-t én is ismerem/szeretem az Orphan Black óta és persze Banner-t is jó volt viszont látni! Másrészről viszont nekem így elsőre kicsit sok volt ez a laza, poénkodós alapfelütés, bár igazság szerint tényleg vígjáték az egyik kategóriája és ez ki is maxolták a részben (sőt, nálam kicsit túlzásba is vitték, pl. Cap szüzességével viccelődésnél azért forgattam a szemem LOL). Ettől függetlenül várom a folytatást.
Ja és még annyit a szitkom/nem szitkom, vígjáték/nem vígjáték kérdéshez: nem szitkom, az biztos… viszont vígjátéknak az (hiszen ismerjük a bogár és rovar kérdéskört, lehet csak az egyik is a másik nélkül).

JKJ - 2022. 08. 25. 16:30

Második rész után, kicsit túl sok számomra a humor, de maradok, mert kifejezetten szórakoztató. Engem kikapcsol. Mi kell még? :-)

sorozat/gyilkos: Minden rendben?

punyapapa - 2022. 08. 26. 05:55

Nekem tetszik a sorozat.
Amúgy apró érdekesség, az elején az 5. percnél Jennifer a barátnőjével beszélget, s mutatják a laptopja képernyőjét, 10 formabontó meló az újrakezdéshez című cikk van megnyitva. Na a kép baloldalán van két cikk cím.
Az egyik azt firtatja, hogy egy vas karmokkal harcol.
A másik azt firtatja, hogy miért nőtt ki egy hatalmas szobor az óceánból.
Még slusszpoén, Jennifer mobiljának a háttérképek Rogers hátsója.

Hugh Dreffner - 2022. 08. 26. 11:21

1×02

Nekem tetszik ez a formátum, meg a rövidebb műsoridő. A Wandavisionnél is az
tetszett (Elizabeth Olsenen kívül), hogy próbálkozik egy másik stílussal
a Marvelen belül. Tim Roth visszatérése pirospont. A kikacsintós poén
Hulktól, hogy egy másik ember volt még amikor Abominationnel harolt, az meg
nagyon okos volt. Szeretem az ilyen negyedik fal ledöntős pillanatokat.
Eddig bejön a sorozat.

King Leonidas - 2022. 08. 26. 14:32

Ez lófütty.
Ez semmi.
Ez nulla.
Még hogy szitkom, meg vígjáték :D
Én léptem.
Az utolsó majd kapcsolja le a villanyt…

JKJ - 2022. 08. 26. 17:01

King. Szellemes próbáltál lenni? Nem sikerült…

King Leaonidas - 2022. 08. 26. 18:26

JKJ: ne vedd személyes sértésnek, ha valakinek a tiedtől eltérő a véleménye.

JKJ - 2022. 08. 27. 11:13

King. Félreértettél. Jelezni próbáltam, hogy milyen butaság, ha valaki egy fórumba azért ír be, hogy olyasmit írjon mint te. Nem közöltél információt. Nem támasztottad alá a véleményed semmivel. Csak azért írtál ide, hogy valaki megerősítse a magánvéleményed. Mint a gyerekek…

King Leonidas - 2022. 08. 27. 12:51

JKJ: Ha információ éhséged van, javaslom olvass híreket. De hagyjuk a tréfát, mert láthatóan az nem a te tereped.

Én a témában többször megnyilvánultam ezen a fórumon, kifejtve a véleményem mind a disney féle sorozatokról, mind magáról a műfajról. Ez a sorozat ennyit váltott ki belőlem mint amit leírtam, nem többet.

P.S. Itt mindenki a magánvéleményét írja le…

winnie - 2022. 08. 27. 18:33

sajátvélemény: szerintem ez korrekt vélemény volt, köszönhetően a formájának, szerkezetének. egyfajta költészet:) de viccen kívül, én az üres kommenteket gyakran irtom, de ez így, ebben a formában szerintem abszolút vállalható, mert lejön belőle az, hogy mi volt a hatása.

King Leaonidas - 2022. 08. 28. 10:15

winnie:Ha kijön nyomtatásban,majd küldök egy tiszteletpéldányt :D

Enzo - 2022. 08. 29. 17:19

1×01 (pótlás szerdáról)

Felemás érzéseim vannak a résszel kapcsolatban… a rövid epizódhossz miatt (ami egyébként illik a komédia-stílushoz) furcsán jött ki, hogy majdnem az egész csak a flashbackből állt, és a végén csak egy gyors tárgyalótermi jelenetre futotta – plusz a néhány 4th wall breaking meglepően bejött, azon viszont kicsit húztam a számat, hogy persze Jennek minden majdnem elsőre jobban sikerül, mint Bruce-nak, mert hát ő NŐ és mennyit gyakorolta az önuralmat, amikor füttyögtek utána az utcán meg ilyenek. Az meg mennyire kamu már, hogy az első átváltozásnál nem szakad szét a ruhája (jaj-jaj, nehogy valami pikánsat kelljen mutatni, megállnak a Disney+-t néző gyerekek a fejlődésben)… pláne úgy, hogy később szóba is kerül, hogy le kell cserélnie a ruhatárát nyúlósabb anyagokra.

Darabkák:
– A női vécés jeleneten jót röhögtem, ahogy a fekete csajok azonnal a szárnyaik alá vették meg felöltöztették, minden :D (és az valóban sokkal inkább “girl power” jelenet, mint a szájbarágósdi)
– A CGI… háát, nem tudom, gagyinak nem nevezném, viszont nagyon süt róla, hogy “mű”.
– Lyézus, ki ez a díszp*csa, aki berontott a terembe a falon keresztül :D eddig a legröhejesebben kinéző Marvel-főgonosz, állítom (már ha ő lesz az)…
– Jók a rajzok a stáblista alatt. A mid-credits jelenet is vicces lett: “Captain America fu…! *snitt*” :D

#hétidézete:
“-Let your thoughts drift away, relax your neck, bend your knees if that’s comfortable, hold in your farts. Namaste, all day.
-It’s more about presence. About accepting the situation you’re in.
-Oh, I thought it was about getting my butt tight as hell.” :D

1×02 (pótlás péntekről)

The bad:
– Mondtam már, hogy botrányosan hangzik az “Amazon”? Mondtam. De továbbra is szörnyű, a magyar feliratban is :D
– A báros jelenetben csak én éreztem furcsának azt, hogy bevonuláskor mindenki őt élteti, majd miután leült az asztalhoz, kb le se sz@rják, senki oda se megy érdeklődni/szelfizni/mittomén?
– A megmentett zsűri elfogultsága miatt miért nem csak újratárgyalás jön, miért vesztették el az ügyet?

The good:
– Ügyes, hogy figyeltek arra, hogy amikor visszavált “emberi” testbe, akkor hirtelen elkezdi megérezni az alkoholt is, jól játszotta el a berúgott Jen-t.
– A főcímváltáson (“Attorney at law -> Attorney for hire”) felröhögtem :D
– Micsoda érdekes kérdések a családi vacsin, például hogy mi lesz Hawkeye kilőtt nyilaival :D

És a többi:
– Aha, tehát ez a szőrmés nőci ez valami Titania nevű szuperképességes influenszer, akit mindenki csak úgy tudomásul vesz a hírekben is, okééé… (De mi lett vele egyáltalán?)
– Hm, Hulk nem ér rá, mert az űrben van, és pont olyan hajón, mint amivel ütköztek. :O
– Azt már viszonylag a trailer is ellőtte, hogy Blonskyt kell védenie, de a végén azért meglepett, hogy a mézesmázos “én megjavultam” bemutatkozáshoz képest Blonsky rögtön meg is szökött… hát igen, ez szívás :D
– A mid-credits most egy fokkal uncsibb volt, mint az előző, ezek a családi pakolós jelenetek csak mérsékelten szórakoztatóan, persze nem is a legfontosabb történéseknek van az a blokk.

#hétidézetei:
“No, I did not go to law school and rack up six figures in student loans to become a vigilante. That is for billionaires and narcissists, and adult orphans, for some reason.” :D /Jen/

“I made you guys a welcome basket. It’s got some office supplies to get you started. Snacks. And a map to the best bathroom for pooping.” :D /Pug/

JKJ - 2022. 09. 01. 10:11

Kezd túlságosan is infantilis lenni. Vagy eddig is az volt? Remélem valami ütős évadzárót azért kitaláltak!

irgum76 - 2022. 09. 01. 18:12

engem pont ez a 3. rész kapott el
eddig nagyjából csak bambultam
de ezen végig kacarásztam
jó volt ez
főleg a netes visszajelzéses jelenet :)

Sheck007 - 2022. 09. 01. 18:35

Eddig 3 rész alapján nagyon fun a sorozat, a főszereplő telitalálat, és a kiszólásai sem idegesítők, a cameos kiszólás egyszerűen zseniális :)
Tim Roth lubickolt ebben az epizódban, és az asgardi tündér körüli kalamajka is jópofa volt.
De az a twerkelős post credit jelenet, az a legszánalmasabb dolog amit eddig az mcu-ban láttam.

Kopasz - 2022. 09. 04. 19:19

Elvileg a harmadik részben megjelent a Wrecking Crew, ez nekem kimaradt. Ők kik? Őket nem ismerem.

Enzo - 2022. 09. 05. 22:35

1×03 (pótlás szombatról)

Eh, mit mondjak erről a részről… a komédia-jellegű dolgok közül volt, ami bejött (Wong LinkedIn-profilján felröhögtem, a szokásos negyedik falas kiszólások se rosszak, az alakváltós móka mindig jó), a “minek kell női szuperhős”-kommentek belerakása is valahol ügyes húzás (pont ezzel elvenni az élét az ilyen reakcióknak), Megan Thee Stallion konstans emlegetése és végül behozatala viszont borzasztóan lehúzta nálam az epizódot. A mid-credits twerkelős jelenetet már a porba gyalázta a fél internet, úgyhogy nem ismételném, de hogy még a stáblista alatt is ennek a rusnya p!csának a zenének nem nevezhető moslékhányása szóljon… még jó, hogy le lehet némítani :D

Amúgy olyan sok dolog nem történt a részben, Blonsky-t felmentették a védőbeszédek hatására, örülünk Vincent? A párhuzamos másik ügyben meg ez a Bukowski még mindig egy ritka nagy tapló, de érdekes ötlet volt, hogy pont ezt kihasználva sikerült megnyerni az ügyet Jen segítségével.

Darabkák:
– Hehe, Wong visszautalt a No Way Home-os emléktörlésre :D
– Blonksky lelkitársai ilyen virágkoszorús nőcik? WTF.
– A végén, ha jól gondolom, akik megtámadták Jent, a véréből akartak szerezni… meg nem mondom, hogy honnan ilyen ismerősek (főleg a vezetőjük), pedig nemrég láttam őket valamiben…

JKJ - 2022. 09. 08. 10:46

A negyedik rész nézése közben jöttem rá, hogy ez elsősorban nőket célozza. Nem örülök, hogy eddig nem vettem észre. Kezdek figyelmetlen lenni :-). Ilyen szemmel nézni, már jobban értem a készítők döntéseit :-).

winnie - 2022. 09. 08. 11:48

jkj: ennek az inverzén én mindig csodálkozom, mármint nem tudtam sosem definiálni azt, hogy van olyan, ami férfiaknak készül, inkább a férfiakat érdekli? ha nincs, akkor fordítva miért vagyunk hajlamosabbak plecsnizni? mármint nyilván nő írja nőkről, sok női témáról, de talán pont ezért is lehet érdekes nem nőknek. ld. “nők lapja, nem csak nőknek”, vagy mi. (nyilván van, ami inkább az egyik nem nézőit mozgatja meg, de fura módon, míg egyik irányba el tud szélsőséges összetételbe menni a férfi/női néző arány, addig a másiknál annyira nem borul fel sosem.)

Bikuci - 2022. 09. 08. 19:05

Végre kimondták: “a heterók élete gyászos”

Sheck007 - 2022. 09. 09. 05:49

Szerintem nem csak a nőknek lehet szórakoztató, én 30-hoz közeli férfiként, baromi jól szórakozok rajta.
A 4-ik rész is kifejezetten jó volt, és a cgi is hatalmasat fejlődött az előző részhez képest, Wong és Madisynn “kapcsolata” is tartogatott pár jó poént, de a csúcs nálam Tatiana Maslany játéka.
Arra leszek kiváncsi hogy Daredevil hogy illeszkedik majd be ebbe a sorozatba, remélem nem fogjàk Disneyesíteni.

JKJ - 2022. 09. 09. 08:30

Winnie és Sheck. Nem fogalmaztam elég pontosan. Az én nézőpontom csak engem minősít. Ez az én hiányosságom. Biztosan öregszem :-).

Egyébként szerintem nagyon sok sorozat készül kifejezetten a férni nézőket célozva. Jóval több, mint fordítva. Nyilván ez összefügg a nemek arányával a készítők között is. Remélhetőleg normalizálódik az arány a jövőben.

A negyedik rész kifejezetten szórakoztató lett. Sokat segített a Madisynn karakter :-).

Miles Teg - 2022. 09. 12. 13:25

A Wongos részek nagyon jók, Tatiana nagyot játszik. Nekem kezd tetszeni.

Ayrons - 2022. 09. 12. 22:01

A hétvégén a Marvel bejelentette, hogy az érkező Dardevil sorozatuk nem a Netflix széria folytatása lesz. Kvázi soft reboot lesz. Így az itteni Dardevilnek se lesz köze a Netflix változathoz.

Llew - 2022. 09. 15. 19:21

Szerintem szórakoztató, hogy a hétköznapi emberek szemszögéből mutatja be ezt az egész szuperhősködést meg a világot, és nem úgy, hogy Hawkeyet várja a család két akciózás között.

@Ayrons
Ezt elég nehéz így elsőre elképzelni, hogy hogyan gondolják. Azt valószínűnek tartom, hogy nem fognak visszautalgatni eseményekre nagyon, de nagyon más karaktert sem hozhatnak ki belőle.

JKJ - 2022. 09. 22. 10:11

Azt hittem a hatodik rész az évadzáró. Am elég baj lett volna, mert ez majdnem nézhetetlen lett. Még mindig remélem, hogy kicsit komolyabbra fordul a sorozat a végére.

Enzo - 2022. 09. 23. 01:19

1×04 (pótlás múlt keddről)

Már a kezdés is fura volt ezzel a Donny Blaze nevű bűvésszel, de aztán meg kellett barátkozni a gondolattal, hogy ez a rész Jen randizásairól és egy újabb különös bírósági ügyről fog szólni. Na jó, volt benn egy kis démonokkal harcolás is, adjuk meg. Madisynn karaktere meg először fárasztóan sztereotip buta libának tűnt, de a végére egész jól elszórakoztatott… főleg a Wonggal közös, Maffiózókat nézős mid-credits jelenetben :D “Wonguuus!” :D

Darabkák:
– A rész eleje felé Jen tennivalóinak a listáját érdemes megvizsgálni közelebbről is… “purple/green highlighter”, “Meet Nikki at 11:47” (WTF?)
– Vicces volt, mikor az elővarázsolt nyuszira már a bírőnó is kiesett a szerepéből, hogy “awww, milyen aranyos” :D
– Komolyan ez egy szuperhősös sorozatnak az epizódvégi cliffhanger-forrása, hogy Titania levédette a She-Hulk nevet? Hű, ne már…

1×05 (pótlás tegnapról)

És tényleg ez a névbirtoklós divatháborús ügy vitte el az egész epizódot… hát szerintem ennyiszer még egy részben se mondták ki, hogy “She-Hulk”, szinkronosan tuti nem bírtam volna ki a rengeteg amazonozást, a felirattól így is kezdtem idegrángást kapni :D
Nézzük a pozitívumot: ha úgy vesszük, egészen hiánypótló látni a szuperhősök mögött a “háttérben” dolgozó arcokat, ez a menő divattervező fickó mondjuk baromi fura arc, annyi szent :D De ez csak a másodlagos szál volt, a főszálban sikerült a tinderes randipartnerekkel megnyerni az ügyet, ami meglepően innovatív húzás (tegyünk úgy, mintha hihető lenne, hogy Jen a rosszul sikerült randik után nem unmatchelte a csávókat), ezek szerint kezd ilyen “heti ügyes”-sé válni a sorozat. :D

Darabkák:
– A bobás jelenet kellően kínos lett, utána az olcsó Avengers koppintásos cuccokon viszont jót röhögtem :D
– Apropó kínos jelenetek: miért kell így szájbarágni, hogy “jaj, nekünk nőknek mit kell elviselnünk”? Annyira erőltetett, gyenge írásra vall.
– Hoppá egy Daredevil sisak, diszkrét kis utalásképpen. Remélem hamarosan megjön Matt (és hoz magával némi akciót is)
– Furcsa, hogy most nem volt mid-credits extra.

Llew - 2022. 09. 23. 18:41

Mi értelme volt az első négy részhez extra jelenetet tenni, ha azóta nincs?

heidfeld - 2022. 09. 25. 08:37

Néhol határozottan gyenge és kínos. Narrálást, szinte mindenhol imádom, de itt…Tényleg elhitték, hogy vicces PR szövegeket nyomni??
Ginger Gonzaga gyönyörű. Miért kell rá 10 tonna festéket rakni? Inkább kicsit többet a CGi-re!
Néhol túl sok a Girl Power, de rősen kérdőjeles, hogy Jen ennyire híján legyen az önbizalomnak.
Több utalás-poén úgy működhetett volna, ha sok Marvelt látnák, de én nagyon keveset. Oké, ez máshol is így van.
Írás gyenge erőltetett, szájbarágós: ..jaj, nekünk nőknek mit kell elviselnünk.”
Viszont Maslany, Gonzaga nagyon jó, a bíróságon mellette tanúskodók szövegeire reakció, meg mindent vitt. 4 percig nevettem rajta.
4.5/10.

Bikuci - 2022. 09. 26. 09:12

Nagy MCU fan vagyok, de ezt 3 részig bírtam, 4. már csak tekerősen 5-től nem nézem. Fene tudja kiknek írtak…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz