login |

Breaking Bad szobor!

2022. 08. 31. 17:50 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: kandi,

Azért megemlékeznénk arról, hogy Albuquerque-ben szobrot kapott a Breaking Bad sorozat két fő karaktere, Walter és Jesse. Az avatáson Bryan Cranston és Aaron Paul is megjelent. Azóta az egyik politikai oldal már rá is ugrott a témára, mivel szerintük dicsőíti a meth készítőket.

Személyes megjegyzés részemről, hogy ez milyen szűk látókörű hozzáállás már a művészethez. (winnie pedig erre azt szokta mondani, hogy bezzeg 10-20 éve még nem nevezték a Dexter-t sem sorozatgyilkos propagandának csak azért, mert ilyen főhőse volt, hisz ma már nem csak arról van szó, hogy az érzékenykedés egyeseknél túllő a célon. Arról nem is beszélve, hogy mindennek tényleg csak ahhoz van köze, hogy egyesek saját politikai céljukat és üzenetüket hirdessék.)

1 hozzászólás Ne habozz!

Snoopyzit30 - 2022. 09. 01. 19:05

Ne szórakozzatok hogy Bryan Cranston így néz ki! A BCS végeztével most újra darálom a BB-t. A sokadik újranézés már nem üt akkorát, de örök kedvenc marad.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz