login |

Hírszerda – Grantchester 8. évad!

2022. 08. 31. 09:05 - Írta: winnie

34 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: American Horror Stories 2. évad + Netflix: Családi vonás 1. évad, Club América kontra Club América 1. évad
 • Premier: Pawn Stars S20 (őszi), The Bidding Room S4, University Challenge S52, Fastest Finger First S1, Days That Shook The BBC With David Dimbleby S1 + Finálé: Keep This Between Us S1
 • Teljes évados premier: Family Secrets S1 (Netflix), Club América vs Club América S1 (Netflix), The Croods: Family Tree S4 (Hulu / Peacock),
 • Magyar premier – HBO Max: 09.01 Mindenki hazudik (You Shall Not Lie) 1. évad
 • Magyar premier – Paramount Network: 09.02 Kojot – Minden határon túl (Coyote) 1. évad
 • Magyar premier – Disney+: 09.08 Fantasztikus kalandok Bertie Gregoryval (Epic Adventures with Bertie Gregory) 1. évad
 • Lekerül a magyar HBO Max-ról?: a dátumok hitelesek. több forrásban is szerepelnek, de lehet, hogy benne van, hogy meghosszabbítják őket/rájuk frissítenek. Mindenesetre most 09.03-ra a Raised By Wolves S1, 09.14-re a The Third Day és 09.26-ra a Young Sheldon S1-S3 lekerülését jelzik. De mondom, ezekért nem merek kezeskedni.
 • Az HBO Max következő hónapban “katalóguscímként”, illetve régi sorozatként 09.15-én hozza az Anyák gyöngye (Mom), míg 09.20-án A hivatal (The Office) teljes sorozatát – utóbbi ezzel már 3 platformon lesz rajta, és ha a SkyShowtime-ra is felkerül (mert ugye Universal-sorozatról van szó), akkor meglesz a mesternégyes.
 • Vince Gilligan, a Breaking Bad készítője, valamint a Battle Creek és Better Call Saul társkészítője az elkövetkező hetekben fogja prezentálni következő sorozattervét, amihez már 8-9 platform felsorakozott, hogy “licitálhasson”. Eredeti ötletről van szó, amiről persze még nem tudunk semmit. A gyártó a Sony Pictures TV lesz. (Annyit írnak csak, hogy kevert műfajú, földhözragadtabb zsáner dráma lesz, némi humorral, kicsit a Twilight Zone-ra hajazva, de a mi világunkban, és az emberekre, valamint az emberi állapotokra koncentrál majd váratlan és meglepő módon, átívelő történettel.)
 • Az ABC (még) nem kaszálta el az A Million Little Things-et, de a készítők mindenképp utolsó évadként kezelik az 5. szezont.
 • A Lars Von Trier-féle Birodalom-folytatás, a Riget: Exodus 10.09-én kap premiert hazájában.
 • Jon Batiste kiszáll a The Late Show zenekarvezetői posztjáról, az utódja Louis Cato lesz.
 • Julianna Margulies visszatér a The Morning Show 3. évadjára, mint Laura Peterson visszatérő szereplőként.
 • José Padilha, a Marcos egyik executive producere beperelte pár millió dollárra EP-társát, Eric Newman-t, azt állítva, hogy utóbbi nem megállapodásuknak megfelelően osztotta meg vele a bevételeket.
 • Egyelőre nem tudni, hogy az Outlander a 7. évadon túl folytatódik-e, a Starz egyik vezetője nem akarta kommentálni a főszereplőkkel való bértárgyalásokat.
 • Míg a House of The Dragon eléggé felnőttes sorozat, a The Lord of The Rings: The Rings of Power családbarátabb lesz, a készítők szerint, aki elég érett a könyvekhez, az a sorozathoz is az lesz.
 • Az új Viber-felhasználók 3 hónap ingyenes Apple TV+ (és Apple Music) szolgáltatásokat kapnak, ha feliratkoznak az Apple chatbotjára.
 • Az HBO Max drámáinak ismétlései Amerikában a TNT és a TBS csatornáin láthatóak lehetnek.
 • Készítői szerződés: Rodney Barnes – HBO (+3 év), Quinta Brunson – Warner Bros. Television
 • Az ITV berendelte a Grantchester 8. évadját.
 • A Netflix berendelte a Chef’s Table 8. évadját.
 • Tazbah Rose Chavez, a Reservation Dogs – 2×05 írója beszél a részről. És Sarah Podemski (Rita) is nyilatkozott.
 • A What We Do In The Shadows legutóbbi részének írója, Marika Sawyer és rendezője, Yana Gorskaya beszél arról, hogy lett házfelújítós műsor az epizódból.
 • Vendégszerep: Elijah Wood – Yellowjackets (teljes S2), Charlie Hall – The Sex Lives of College Girls (visszatérő),
 • Állandó szerep: Chyler Leigh, Sadie Laflamme-Snow – The Way Home (Hallmark), Tatiana Maslany – Invitation to a Bonfire (AMC), Lauren Ash – Not Dead Yet (ABC)
 • Interjú: Labrinth (a Euphoria zeneszerzője), Murray Bartlett és Jake Lacy (Armond és Shane – The White Lotus), Paul Simms és Stefani Robinson + még egy (a What We Do In The Shadows showunnerjei), John Hoffman (az Only Murder in The Building készítője), Jeff Schaeffer (a Curb Your Enthusiasm showrunnerje),
 • A TV2 TV2-25! címmel műsorsorozatot indít 09.03-án, amiben a csatorna 25 éves évfordulóján fognak Till Attila műsorvezetésével visszaemlékezni az eddig megtett útra, archív anyagokkal és régi arcok mostani beszéltetésével.
 • Új sorozat: Infamia  – Netflix, lengyel, készítő: Anna Maliszewska és Kuba Czekaj, egy roma lányról, akik a tinédzserek modern életét próbálja kiegyensúlyozni a régi roma szabályokkal, miközben igyekszik magát is felfedezni.
 • Pilotszkript: You Brought Me The Ocean – HBO Max, készítő: , executive producer: Charlize Theron – Alex Sanchez és Jul Maroh képregény-albuma alapján, egy fiúról, aki nem tud úszni, mégis egy parti főiskolába megy tovább tanulni. A jövője semmi biztonságos kapaszkodót nem tartalmaz, még akkor sem, amikor titokban vonzódni kezd az úszócsapat kapitányához. A srác ráadásul titkokkal van tele, többek között kék jelek vannak a bőrén, amik fényleni kezdenek, amikor vízzel érintkezik. Miközben önmagát keresi, ezek képességeit is felfedezi.
 • Pilotszkript: The Great Game – CBS, készítő: John Hlavin és Matthew Newman, executive producer: Alex Kurtzman – Newman kiadatlan könyve alapján, egy kiégett, de sármos brit kémről, akit a nyugdíjból egy “csillogó szemű”, techprofi CIA-ügynök visszahoz a terepre, hogy megválthassa magát és kitanulja a modern és kíméletlen nemzetközi kémvilág minden csínját és bínját.
 • Új sorozat: Queenie – Channel 4, 8 rész, angol, komédia, készítő: Candice Carty-Williams, egy 25 éves jamaicai-brit újságíróról, akinek olykor szét van esve, és folyton középosztálybeli, fehér társaihoz hasonlítják őket. Egy hosszú kapcsolatát követő szakítás után elveszve érzi magát és nem a megfelelő helyeken talál vigaszra.
 • A Netflix dokusorozatot készít Tyson Fury, nehézsúlyú profi ökölvívóról. A címe At Home With The Furys, amiből kiderül, hogy a nyugdíjas, otthoni éveire koncentráló dokureality lesz inkább.
 • Az ABC-s America’s Funniest Home Videos a 33. évadjára ismét visszatér élő közönség elé, ráadásul a díjakat megduplázzák, így az adás legjobb videóját készítő 20e dollárt kap, és továbbjut, hogy a 100e dollárral versengjen. A 100e-s győztesek pedig a fináléban “összecsapnak” a fődíjért.
 • Octavia Spencer Feds címmel true crime dokusorozat executive producere lesz az ID-nek és a Discovery+-nak. Ez az FBI-ról szól majd és 6 részes lesz.

34 hozzászólás Ne habozz!

Bence - 2022. 08. 31. 09:17

@winnie Igaz, holnapi premiernek írták, de már elérhető nálunk is Disney+-on az American Horror Stories 2×01 magyar felirattal.

Franky - 2022. 08. 31. 09:21

Sziasztok. A napokban esedékes Stargirl új évada egyből jön majd szinkronosan vagy várni kell majd a későbbi magyar szinkronra? Kösszi

winnie - 2022. 08. 31. 09:24

@winnie Igaz, holnapi premiernek írták, de már elérhető nálunk is Disney+-on az American Horror Stories 2×01 magyar felirattal.”

ehh, akkor az új szezont nem fogja kijelezni az “újdonság” sávon.

dexike3 - 2022. 08. 31. 09:29

a Riget – Exodus-hoz még egy kis adalék, hogy ma debütál versenyen kívül a Velencei Filmfesztiválon, ahol monstre, egybefűzött alkotásként jelenik meg (295 perc).

https://www.labiennale.org/en/cinema/2022/out-competition/riget-exodus

Elazul - 2022. 08. 31. 09:33

winnie: Most ott van a legfelső sorban a legeljén, hogy “minden szerdán új rész”.

winnie - 2022. 08. 31. 09:40

jogos. arról a sorról már lemondtam, mert sosem adott infót:) de akkor nézni fogom.

Jencike05 - 2022. 08. 31. 09:40

Azt tudni hogy a Mom és az office milyen nyelven lesz fent? Ha jól emlékszem anno az officet csak kb négy évadig szinkronizálták le?

winnie - 2022. 08. 31. 09:43

elvileg mindkettőnek lesz szinkronja, a kérdés csak az időpont, mint a shameless esetében, ahol felkerült ugyan a teljes sorozat, de a szinkronok nem végig, gondolom, fokozatosan. azt nem tudom, hogy melyik milyen “állapotban” jön, full felirat, full szinkron, vagy részleges szinkron.

Jencike05 - 2022. 08. 31. 09:48

Illetve most olvastam hogy a satutday night live 47. Évada is fent lesz. Ebből csak ezt az egy évadot tervezik felrakni?

Tomi - 2022. 08. 31. 09:59

Az Officeból csak pár évadot szinkronizáltak le, a nagyrészét nem. Van arra példa, hogy az ilyen streamre került nagy sorozatoknak a maradék részeit szinkronizàljàk vagy marad így félig?

Mikilós - 2022. 08. 31. 10:08

Hát, ha a Városfejlesztésből indulok ki, akkor sztem az Office is feliratosan kerül fel. 🤷‍♂️

Bence - 2022. 08. 31. 10:08

@winnie “Mai magyar premier: American Horror Stories 2. évad (SZINKRON)”

Szinkron honnan jött hozzá? Mert én csak feliratot látok. Tudsz valamit, amit mi nem? :))

Jencike05 - 2022. 08. 31. 10:10

Office-nál nem is bánom, múltkor bele hallgattam a szinkronba és valahogy nem volt az igazi

winnie - 2022. 08. 31. 10:17

Jencike05: ami infónk van a felkerülésekről, az mind fent van a premiernaptárban: https://www.sorozatjunkie.hu/2022/01/09/2022-es-hazai-sorozatos-premiernaptar/

winnie - 2022. 08. 31. 10:18

“Hát, ha a Városfejlesztésből indulok ki, akkor sztem az Office is feliratosan kerül fel. 🤷‍♂️”

ha meg 20 másik sorozatból, akkor szinkronosan.

ezt nem lehet tudni, de önkényesen nem érdemes kiindulni. még mindig több az olyan sorozat az hbo maxon, amihez a platform befejezte a korábban elkezdett szinkront.

winnie - 2022. 08. 31. 10:20

“Az Officeból csak pár évadot szinkronizáltak le, a nagyrészét nem. Van arra példa, hogy az ilyen streamre került nagy sorozatoknak a maradék részeit szinkronizàljàk vagy marad így félig?”

ahogy a kommented fölött írom, hogy lesz szinkron. és korábban is volt példa. igaz, általában 1-2 plusz évadot kellett csak, talán a shameless az első, ahol jóval többet, és ide tartozik az office vagy a parks is. de a mom is 3 évad kéne talán.

nem a “lesz-e?” a kérdés, hanem a “mikor”.

Mammut - 2022. 08. 31. 10:22

“The Lord of The Rings: The Rings of Power családbarátabb lesz, a készítők szerint, aki elég érett a könyvekhez, az a sorozathoz is az lesz”

Ennek örülök.

bestyen - 2022. 08. 31. 11:59

A musoron.hu szerint a komplett Office sorozat szinkronos lesz

winnie - 2022. 08. 31. 12:12

bestyen: ííí, nem tudom, vigyázni kell a “belső” infókkal, tényleg csak olyannak érdemes hinni, aki rászolgált. legyen így.

Hubi - 2022. 08. 31. 12:44

Ha valaki egy kicsit körbejárná ezt a “3 hónapos Apple TV+ próbaidőszak Viber felhasználoknak” prommóciót, azt megköszönném. Próbáltam már hozzáferni az Apple és a Viber felületén is minden eredmény nélkül. Előre is köszi.

juhaszvik - 2022. 08. 31. 12:55

Hubi: én google-n nem találtam semmit, akárhogy variáltam a keresőszavakat. Mondjuk full h*lye vagyok a témában, például fogalmam sincs, hogy mi az a chatbot. Annyi mondjuk gyanús, hogy fizetni kell érte.

Nagyi89 - 2022. 08. 31. 13:06

Hubi: működik, nem kell érte fizetni. Én 7 nap próbát plusz ezt a három hónapot kaptam ingyen. Még soha nem volt appletv+M, így december elejéig jó sok mindent be tudok pótolni:)

Hubi - 2022. 08. 31. 13:16

juhaszvik: köszi, akkor chatbotilag egyszinten lehetünk… Meggugliztam angolul is, találtam listát az ingyenes opciókról, de a Viber nem volt köztük. A laptopon csak a 7 napos sztenderd próbaidőszak és a hardvervásárláshoz járó 3 hónapos jött elő. Van már 3 streaming előfizetésem, nem kéne több, de már egy ideje nézem az összes új Apple sorozatot, mert mind bejön, ezért is örültem meg ennek a hírnek

Diapolo - 2022. 08. 31. 13:48

Az AppleTv+-os ajánlat csak új előfizetők számára érvényes, engem ezzel a hibaüzenettel nem enged tovább.

Hubi - 2022. 08. 31. 13:49

Nagyi89: a nejem Viberén találtam is promociós üzenetete, nekem van apple ID-m, szóval egész az aktiválásig eljutottam, amikor az itunes áruház közölte, hogy most terhelt és probáljam meg késóbb. Az én Viberemen viszont nincs se üzenet, se találat Apple TV+-ra

Nagyi89 - 2022. 08. 31. 14:02

Hubi: én Viberen kaptam az üzenetet, ott rámentem a linkre és végig vittem a folyamatot, semmi különös nem volt benne. Hogy ki kap ilyen üzenetet és ki nem az jó kérdés.

remi - 2022. 08. 31. 14:52

“Családi vonás 1. évad”

Erről várható esetleg valami részletesebb írás a közeljövőben?
Így első blikkre inkább valami szappanoperának tűnik, azt meg inkább kerülném, akkor is ha történetesen lengyel.

winnie - 2022. 08. 31. 15:04

a szokásos délutáni poszt lesz, de nálam, ha lengyel, akkor a Tűnődés előrébb van, amiről akarok írni. a többieket passzolom.

remi - 2022. 08. 31. 15:16

Az a sorozat pláne érdekelne, de azt írtátok, hogy a Direct One adja, akkor meg a várhatóan csapnivaló és össze-vissza vagdosott szinkron mellett 0 eséllyel lesz magyar sub, úgy meg meglehet mégse érdekel. Égetett angol subbal egy ideje már nézhető.
Ráadásul a Direct One eddig minden sorozatot össze-vissza vagdosott, úgyhogy a az általában pocsék minőségű és tenyérnyi logós TVripekből kinyerhető általában szintén pocsék minőségű hangsávokat csak többórás izzadságos munkával lehetne összekalapálni valami minőségi rippel, marad a jó minőségű képforrásra égetett angol sub.

Dohi - 2022. 08. 31. 15:58

a direct one ilyen remek? akkor azert fizetnek winnie-nek, hogy promozza oket itt wall of textekkel, kell egy kis pozitiv visszhang is.

heidfeld - 2022. 08. 31. 16:23

Igen. Vagdosás teljesen kiábrándító.
Napközben megértem, pláne szigorítások után, de este 10 után is??
Epic Dráma vitte a pálmát. Egy Francia falu 3 részét elcsíptem máshol, vágatlanul.. Egész kemény.
A svéd “Étterem” 3. évad bizonyos szálai, meg este 10 után mehetnének, talán.. Pedig nagyon tetszett.
Yellowstone dupla résszel tér vissza, November 13.-án.

winnie - 2022. 08. 31. 18:13

dohi: viszont legalább teljesen őszinte vagyok/voltam az appal kapcsolatban. nekem nem volt bajom vele, amikor sorozatot néztem. a saját cuccaik (főleg szélhámos páros) működtek, a tévés adás visszanézés meg olyan, mint bármelyik tévés adás visszanézés. gondolom. + ami jól jött, hogy nyaraláson jó volt a fiamnak sportra (sőt, a minap, edzőtáborban is) (sőt, most is, hogy rájött, hogy milyen sportcsatornák vannak rajta, ami nekünk nincs itthon), de az is csak az után, miután egy csomó időt eltököltem egyéb opciókra.

remi: passz, mivel nem ismerem az eredetit, ezért a tűnődésben nem tűnt fel semmi vágás. sőt, eleve elég hosszú volt a pilot. ha abból valamit kivágtak, akkor nem tudom, hogy a lengyelek milyen epizódhosszban utaznak.

Hexenritter - 2022. 09. 01. 08:29

Ehhez a “családbarát” LotR sorozathoz kellettek az intim szakértők a forgatásra? :D

winnie - 2022. 09. 04. 11:31

Ehhez a “családbarát” LotR sorozathoz kellettek az intim szakértők a forgatásra? :D

meg lehet nézni a stáblistán, de minden sorozatnál vannak, még a PG13-asoknál is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz