login |

Emlékeztető: Amerikai Horror Story 10. évad

2022. 09. 05. 19:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, antológia,

Ma. 21:00. AXN. American Horror Story – 10×01-02 (American Horror Story: Double Feature) (Red Tide: premier + finálé – Death Valley: premier + finálé + magyar promó + eredeti hosszú előzetes) – a Disney+-on premier után végre a tévében is.

Hoppá, nézettebb csatorna és kiemeltebb időpont? Általában nem így evolválódnak a sorozatok az évadok előrehaladtával itthon.

Most először az jutott eszembe, hogy pár nap alatt nem ez az első, és nem is a második FX-sorozat, ami hazai tévés premiert kap, így ennél is leírom, hogy megtalálható a Disney+-on, sőt, ahogy írom fent, ez a szezon a Disney+-on kapott eleve magyar premiert, és korábban más streaming platformon nem is volt megtalálható itthon, szóval öröm van.

A szezon kapcsán ráadásul még plusz érdekességet is le lehet írni, mégpedig azt, hogy bár eddig is bárki nézhette az előző szezonok ismerete nélkül (éljenek az évados antológiák?), most konkrétan az S10 második felét is lehet nézni mindenféle előtudás nélkül annak, akinek kedve szottyan egy földönkívülis, testrablós vérengzést bevállalni, ugyanis az első 6 rész és a második 4 külön-külön kezelendő.

A véleményeink és a ti véleményeitek a fent linkelt kritikákban.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz