login |

Délelőtti videó 1.: Atlanta

2022. 09. 13. 10:00 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: video,

Mi annyira fantasztikus Atlantában, hogy ne hagyd könnyen hátra? Hangzik el a kérdés a helyre értve, vagy a nézőknek a sorozatra? Sajnos kénytelenek leszünk ellenni nélküle, hiszen a 4. évaddal zárul a sorozat, eszméletlen a tovább mögötti előzetes hangulata.

2 hozzászólás Ne habozz!

GZ - 2022. 09. 13. 11:20

Hááát nem tudom… Én a második évadig bírtam, de ez a harmadik széria nekem már egy kicsit sok volt. Egy “picit” túltolták szerintem a rasszizmus-vonatot. Értem én, hogy a készítők többségében afroameriakiak, ezért a téma szervesen a történet részét kell képezze, de itt gyakorlatilag az összes rész a faji megkülönböztetésről szólt, néha viccesen, de többnyire inkább szürreálisan bemutatva. *** SPOILER *** (Pl. amikor a fekete csaj elfoglalta a fehér fickó házát, mert annak a családjában régen voltak rabszolgatartók.)
Szóval én kissé vegyes szájízzel várom(?) a folytatást – ha az is ilyen lesz, mint ez a harmadik volt, akkor nem is bánom, hogy nem lesz ötödik.

Shyllard - 2022. 09. 28. 17:01

GZ: Nekem nagyon bejött, főleg az általad is említett abszurdizmus miatt. Nem volt a kedvenc részem az általad említett nekem sem, de mégis csak elgondolkodtató volt az, hogy milyen értelmezéseket meg hozzáállást vált ki belőlem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz