login |

Quantum Leap: minden, amit tudni kell a sorozatról

2022. 09. 19. 18:50 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: 2022/23, ajánló, kampány, video,

A reboot, amit nem lehet elrontani? Csak mert annyira pofonegyszerű a formulája, ami ráadásul két kedvenc műfajomat, az időutazósat és az embereken segítőset hozza egy tető alá. Az NBC újonca mondjuk a mai divatnak megfelelően nem csak sima modernizáció lesz, hanem folytatás, például vissza fog integetni benne egy ismerős (már akinek!) epizodista, és Scott Bakula-nak is helye lehet – ki tudja, talán csak azért mondja, hogy sajnálja, hogy nem vállalhatta a visszatérést, hogy az annál nagyobbat üssön a szezonzáróban.

Nyilván az anyasorozat és a mostani között több évtized telik el, előtudás nem szükséges hozzá, és annyi lesz a különbség, hogy ez nem két fős lesz, hanem csapat+1-es, ami azt is jelenti, hogy (sajnos?) nem csak azt láthatjuk, amint a főhős ugrál részenként időben és testekben, hanem a jelenben is zajlani fog valami történet.

(A színfalak mögött volt némi “dráma”, mert nincs olyan idénykezdés, hogy ne legyen, erről itt írtam, plusz érdekességként, elvileg nem a valódi pilotot adják majd lesz elsőnek, hanem az 1×03-at, amit tippre úgy írtak meg, hogy még “pilotabb” legyen, de majd kiderül.)

A tovább mögött, a plakát alatt két rövid teaser és egy hosszabb előzetes, valamint egy színfalak mögötti anyag, és egy másik bemutató.

5 hozzászólás Ne habozz!

Mom - 2022. 09. 20. 09:50

Én pont azt sajnáltam az eredetiben, hogy kb semmi kapcsolatuk nem volt a jelennel, úgyhogy a csapatos felállásra kíváncsi leszek. Mindenképpen bepróbálós, mert az eredetit szerettem.

winnie - 2022. 09. 20. 10:15

az nem baj, ha van kapocs, ha mondjuk beszélgetnek, stb. de itt arra célzok, hogy ha egy időugrálós sorozatot nézek, akkor annyira nem tűnik vonzónak, hogy lássam, hogy a technikusok (vagy kik) mint csinálnak a munkahelyükön egyébként, vagy mondjuk otthon. persze, ha író vagyok, akkor nekik is valami, az utazáshoz kapcsolódó sztorit adok, de a lényeg persze az, hogy míg a régi sorozat 40 perc fősztori volt, itt… nem tudom, mennyi, de elvileg nem 40 perc lesz.

pytta - 2022. 09. 20. 10:44

Az, hogy 2022-ben Quantum Leap sorozatot nézünk, már maga egy időutazás :)
Lehet, hogy kb 10 év után ismét lesz olyan országos sorozat, amit kipróbálok.

winnie - 2022. 09. 20. 14:27

azért voltak és lesznek magasabb röptű cuccok is, amik kábelre is elmehettek volna, némelyik lehet, hogy érdemel esélyt. olykor rácsodálkozunk, hogy ez vagy az, mit keres országoson:)

winnie - 2022. 09. 20. 18:35

hú, de tetszett az első 15 perc. este vagy holnap folytatom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz