login |

2 hozzászólás Ne habozz!

SJ - 2022. 09. 20. 13:04

Csak az anyasorozatot néztem, de az olyan szinten visszaesett, hogy az elmúlt évad végén kasza lett belőle!
Egyszerűen már ebből a beharangozóból is sütött az olcsóság, nem lepődnék meg, ha a forgatókönyveket is valami algoritmus írná. A szokásos, minden részben elsütött “40m-ről rákiabálok a gyanús alakra” jelenetre gyakorlatilag ivós játékot lehetne építeni.
A színészeken is látszik, hogy teljesen beleszürkültek a posványba, már senki sem erőlteti meg magát semmilyen szinten, az akciójeleneteknél meg úgy vannak, hogy majd a vágó megoldja. Szidom itt ezt a sorozatot úgy, hogy én minden procedurális nyomozósnak adok esélyt, szóval még elnéző is vagyok, amennyire lehet.

Diapolo - 2022. 09. 20. 13:18

Egyetértek SJ-vel. Én is az anyasorozatot nézem, de az előző évad brutálisan visszaesett minőségben, nagyon repetitív lett, és tényleg olyan, mintha mindenki unná az egészet már. Ha nem sikerül itt az első részekben megújulni, akkor én is küldöm parkolópályára, luxus kitartani egy ennyire közepessé váló sorozat mellett.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz