login |

Hírkedd – Rap Sh!t 2. évad!

2022. 09. 20. 09:26 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Premier: Reboot S1, 9-1-1 S6 (vendégblogger?), The Cleaning Lady S2 (vendégblogger?), The Neighborhood S5 (vendégblogger?), Bob ♥ Abishola S4 (vendégblogger?), NCIS S20 (vendégblogger?), NCIS: Hawaii S2 (vendégblogger?), Quantum Leap S1, Children Ruin Everything S2, The Royals On Tour S1, The Lost DNA S1, John And Lisa’s Weekend Kitchen S7, Dancing With The Stars S31, Street Outlaws: No Prep Kings S5, The Voice US S22, The Great 8 S1 + Finálé: Industry S2, Snake in The Grass S1
 • Magyar premier – HBO Max: 10.01 Stargirl (Stargirl) 3. évad
 • Magyar premier – HBO: 2023 Utódlás (Succession) 4. évad
 • Magyar premier – VIASAT3: december Ide süss! – Ünnepi kihívás
 • Magyar premier – Apple Tv+: 10.07 A probléma Jon Stewarttal (The Problem with Jon Stewart) 2. évad
 • Új magyar streaming oldalon: The Office 1-9. évad (HBO Max – csak felirat (most már 3 streaming platfromon is fent van itthon, és ha engem kérdeztek, jön majd a SkyShowtime-ra is)
 • Regé-Jean Page és Glen Powell főszereplésével rögtön sorozatberendelést kapott a Prime Video-ra egy western, amit a Butch Cassidy and The Sundance Kid inspirált. A Joe és Anthony Russo executive producerkedése mellett készítendő széria egy alternatív USA-ban játszódik majd, és Kaz és Ryan Firpo írja.
 • Az ABC pilotszkriptet rendelt be a Detective HIP című francia krimisorozat alapján. (Amit Drew Goddard készít!!)
 • Az HBO Max ugye szkriptelt sorozatot készít a The Way Down című doku alanyáról, Gwen Shamblin-ről, és vajon ki fogja alakítani a “szektavezért”? Igen. Sarah Paulson.
 • A Bros című új filmjét promózandó Billy Eichner visszahozza egy részre ma a Billy On The Street-et – Paul Rudd-dal.
 • Bob Chapek szerint a Hulu be fog olvadni a Disney+-ba, amint 2024. elején a Disney kivásárolhatja belőle a Comcast-et. Ezt persze most is szeretnék, de utóbbi nem akar még eladni-
 • Mark Harmon kikerült az NCIS főcíméből.
 • A Hell’s Kitchen most induló 21. szezonja Battle of the Ages-évad lesz, azaz az egyik csapatban 20-on évesek lesznek, a másikban 40-en túliak.
 • A FOX-os Duncanville maradék 3. évados részei októberben kerülnek fel a Hulu-ra.
 • Így néz majd ki a Titans-ben Titus Welliver, mint Lex Luthor.
 • Az FBI: International évadnyitójában nincs kiemelve a kreditbe magyar színész, de a második részben lesz bőven: Gyuri Sarossy (Lt. Laszlo Lakatos), Veronika Vas (Detective Beatrix Toth), Miklós Berés (Andor Molnar), Anita Major (Teenager #1), Emma Papp (Teenager #2), Zora Fejes (Teenager #3), Veronika Varga (Teenager #4)
 • A Stephen Colbert Presents Tooning Out the News Comedy Central-premiert kap Amerikában.
 • Drew és Jonathan Scott újabb 3 éves szerződést írt alá az HGTV-hez.
 • Az HBO Max berendelte a Rap Sh!t 2. évadját – korábban az adókedvezmény megítélése miatt elég sanszosnak írtuk ezt.
 • A FOX berendelte a Masterchef US 13. évadját.
 • Max Theriot (Clay) beszél a SEAL Team visszatéréséről.
 • A Better Call Saul titkai a közreműködők előadásában.
 • Vendégszerep: Willow – Christian Slater (visszatérő), Rachel Bilson, Jack Davenport, August Maturo, Reid Miller – Accused,
 • Állandó szerep: Amy Ryan, Kirby Howell-Baptiste – Sugar (Apple TV+), Annabella Sciorra – Tulsa King (Paramount+), Mari Yamamoto – Godzilla and The Titans (Apple TV+)
 • Interjú: Dan Povenmire (a Hamster and Gretel készítője), Sam Richardson (Edwin – Ted Lasso), Hwang Dong-hyuk (a Squid Game készítője), Kelly Campbell (a Peacock elnöke), Jinny Howe (a Netflix dráma részlegének vezetője),
 • A Tündérkert című magyar sorozat szereplőgárdája: Bokor Barna (Bethlen Gábor), Katona Péter Dániel (Báthory Gábor), Szamosi Zsófia (Báthory Erzsébet), Gáspár Kata, Dobos Evelin, Balsai Móni, Szőke Abigél, Parti Nóra, Spilák Klára, Nyakó Juli, Kálloy-Molnár Péter, Pataki Ferenc, Rajkai Zoltán, Zayzon Zsolt, Pál Attila, Dimény Levente, Molnos András, Németh Bulla Kristóf.
 • Új sorozat: Significant Others – ausztrál, készítő: Tommy Murphy, rendező: Tony Krawtiz , egy két tinigyerekét egyedül nevelő anyáról, aki eltűnik, ami után a gyerekek felhívják az anya eltávolodott testvéreit, aki arra érkeznek, hogy a családi otthon részben romokban áll. Lehet, hogy a nő csak megjátssza az eltűnését egy örökséggel kapcsolatos komoly vita miatt? Szereplők: Jacqueline McKenzie, Rachael Blake, Kenneth Moraleda, Alison Bell, Gulliver McGrath, Zoë Steiner, Todd McKenney, Rarriwuy Hick, Diana Popovska, Alan Dukes, Fayssal Bazzi.
 • Új sorozat: Interrupting Chicken – Apple TV+, animáció, készítő: Ron Holsey – David Ezra Stein könyvei alapján, egy fiatal csirkéről, aki folyton megzavarja a mesélési időt. Főszereplő: Sterling K. Brown.
 • Pilotszkript: Flicker in The Dark – HBO Max, készítő: Morgan Gould, executive producer: Emma Stone – Stacy Willingham  könyve alapján, egy nőről, aki sokkolva fedezi fel, hogy apja 12 éves korában bevallotta hat tinilány megölését. 20 évvel később pszichológusként dolgozik, és az élete elkezd összeomlani, amikor több lány eltűnik a városában.
 • Új sorozat: First Contact – PBS / BBC2, dráma-doku hibrid, angol, készítő: Nic Stacey, a közeli jövőből, amikor is földönkívüli életet fedeznek fel.
 • A BBC3 berendelte a Meet The Kahns 3. évadját.
 • A The Challenge: Ride or Dies a reality 38, évadja lesz, és a visszahívott veteránok mindegyik saját maga választhatott társat, és nem kellett, hogy rokonok vagy szerettek legyenek. Nyilván idővel majd szembefordítják őket egymással.
 • A Prime Video német gyártásban Joko Winterscheidt főszereplésével és készítésében készít valami őrültet, ami még őt magát is felkavarja.

17 hozzászólás Ne habozz!

Lori - 2022. 09. 20. 09:36

“9-1-1 S5 (vendégblogger?)”

Szia Winnie. Az S6 akart lenni nem? 😁😅

Róka - 2022. 09. 20. 09:39

Lehet, hogy korai,de ha egybe olvad a Disney+ és Hulu az lehet kihatással arra, hogy itthon mikor érkeznek majd a Hulu-s tartalmak?- vagy ne vonjak le ilyen következtetéseket?

Scat - 2022. 09. 20. 10:39

Á, látom valamicskét frissült az oldalsáv. Szép :)

Pamats - 2022. 09. 20. 10:52

Èn írok szívesen az NCIS kezdèsről

Kastély Ferenc - 2022. 09. 20. 11:40

Az a luthor inkább kinéz egy gödénynek, te jó ég..

MadJames - 2022. 09. 20. 12:21

Winnie: a 9-1-1-nek nem a 6. évada indul?

David33 - 2022. 09. 20. 12:29

Még nincs vége a Warner drámának! Állítólag 2024 áprilisa körül az NBC Universal megveszi a Warner-Discovery-t. Ha ez tényleg megvalósul akkor eléggé a FOX sorsára jut majd és az elfeledett stúdiók közé kerül majd. Durva, hogy ilyen rövid időn belül ennyiszer eladták a céget és hogy két nagy múltú stúdió is mehet a levesbe. Egyébként ha ez megvalósul érdekes lesz látni mi lesz az HBO Max-szal és a Skyshowtime-al.

https://www.hollywoodreporter.com/business/business-news/warner-bros-discovery-has-bigger-problems-than-its-dc-search-1235221804/

Deny - 2022. 09. 20. 13:36

9-1-1-ból a hatodik évad indult, nem az S5

gromit - 2022. 09. 20. 15:45

Crossfire :
hacsak nincs a BBC-n kívül másik országból forrás, akkor nem tegnap volt a premierje, hanem csak ma este lesz
(lehet h tényleg hétfőre volt tervezve, csak aztán a királynő temetése miatt csúszott)

gromit - 2022. 09. 20. 15:52

HIP :

én Detective HIP-ként akadtam bele (hollandos kiadásba), de az eredeti francia picit más (gondolom, erről van szó)
HPI: Haut Potentiel Intellectuel

az 1. évadot néztem végig, jópofa volt, gondoltam is írni róla, csak akkor nem voltam meggyőződve, h másnak is elérhető

Kissur - 2022. 09. 20. 20:26

Nem tudom mennyire publikus, ha nem az, akkor nyugodtan töröljétek, de állítólag hónapok óta készül az Officehoz egy új szinkron! Nem tudni, hogy mikor és hova, de jön, és a teljes sorozathoz.

daniba - 2022. 09. 20. 22:05

Arról volt szó, hogy az Office szinkronosan jön az Hbo ra

winnie - 2022. 09. 21. 08:40

daniba: “Arról volt szó, hogy az Office szinkronosan jön az Hbo ra”

az lehet, de nem itt:)

ezért is írtam, amikor valaki ezt beírta, hogy valahol ezt beírták, hogy mindenki annak hisz, akinek akar, de vigyázzon ezzel: https://www.sorozatjunkie.hu/2022/08/31/hirszerda-grantchester-8-evad/#comment-2774203

winnie - 2022. 09. 21. 08:45

Kissur: én továbbra is a peacock-ot tippelek. ahogy írtam pár hónapja (tolvajnyelven), fog érni pár meglepetés embereket. és nem csak az office jön így…

daniba - 2022. 09. 21. 08:58

Köszi winnie

Nekem gyanús is volt, hogy a spúr HBO pont az Officet magyarítja ilyen módon.

Viszont az már totál vicc, hogy hogy lehet fnet három párhuzamos platformon is és valószínűleg majd a Skyon is

Kissur - 2022. 09. 21. 11:50

Közben az egyik régi hang, Hámori Eszter (Pam) megerősítette, hogy Kassai Karolyon kívül mindenki új hangot kap. Dwightért kár, mert az tökéletesen el lett kapva.

Kissur - 2022. 09. 21. 17:45

winnie: Csak nem a P&R-re célzol? (csillogó szem) :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz