login |

Hírszerda

2022. 09. 21. 09:40 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek

 • Mai magyar premier: Andor 1. évad (3 rész – SZINKRON), Üdv Wrexhamben 1. évad, Az ígéret földje 1. évad (5 rész – SZINKRON), A jog nevében 1. évad (2 rész), Nők Tajpejben 1. évad (2 rész), Bezzeg az én időmben 1. évad + Prime Video: Prizma 1. évad + HBO Max: Sólyomszív 2. évad + Disney+: A hazatelepített 1. évad, Természet/Feletti 1. évad + Netflix: Jeffrey Dahmer: Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer sztori 1. évad, A szív dolgai 1. évad, Álomházak Miamiban 1. évad, Wanna 1. évad, Lopom a sztárom: A hollywoodi rablások igaz története 1. évad, Szuperséf: Mexikó 1. évad
 • Premier: Andor S1 (3 rész), The Resident S5, FBI S5, FBI: International S2, FBI: Most Wanted S4, New Amsterdam S5, Northern Justice S1, The Tournament S2, Tenable S6, Dirty Home Rescue S1, Shadowland S1 + Finálé: Holly Hobbie S5, It’s Compliplated S1, The Bachelorette S19, Celebrity Beef S1, Supermarket Stakeout S4, Wheeler Dealers: Dream Car S2
 • Teljes évados premier: Cunk on Earth S1 (BBC), Crossfire S1 (BBC), Super/Natural S1 (Disney+), Dahmer: Monster: The Jeffrey Dahmer Story S1 (Netflix), Only For Love / Só Se For Amor S1 (Netflix), Designing Miami S1 (Netflix), Fortune Seller: The TV Scam / Wanna S1 (Netflix), The Real Bling Ring: Hollywood Heist S1 (Netflix), Iron Chef: Mexico S1 (Netflix), El Repatriado S1 (Disney+), Prisma S1 (Amazon), Firebuds S1 (Disney+), La Fórmula S1 (Peacock)
 • Magyar premier HBO Max: 10.08 Babylon Berlin (Babylon Berlin) 4. évad
 • Magyar premier – HBO Max: 2023 N/A (Love & Death) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 10.04 A próba (The Rehearsal) 1. évad
 • Magyar premier – Netflix: 10.07 Beszélgetések egy sorozatgyilkossal (Conversation with a Killer) 3. évad (Beszélgetések egy sorozatgyilkossal: A Jeffrey Dahmer-szalagok (Conversation with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes))
 • Új magyar streaming oldalon: Welcome To Wrexham S1, Promised Land S1 (Disney+), Eagleheart S2 (HBO Max) La Cuna Del Dembow S1, Copa del Rey 2021-2022: Everybody’s Cup S1 (Amazon)
 • Ugye volt pár hónapja hír, hogy az HBO Max saját gyártású magyar valóságshow-val is készül, amit nem állítottak le, mivel már elkezdtek dolgozni rajta. Mint kiderül, ez A híd lesz, ami a The Bridge című formátum magyar változata, amiben hidat kell építenie a játékosoknak. A műsorvezető: Magyarósi Csaba. (A premier után vajon hány nappal kerül majd le?)
 • Az Andor is a rövidebb epizódok híve, inkább lesznek 30+ percesek a részek, a stáblisták nélkül legalábbis az 1×02 31-32, de a többiek valamivel hosszabbak.
 • A netes pletykákat megerősíteni látszik a Brec Bassinger által posztolt kép, miszerint a Stargirl crossoverezni fog a Titans-szel. És a Doom Patrol-lal?
 • A Squid Game készítője mostanra eldöntötte és le is okéztatta, hogy a 2. évadban milyen játékok lesznek. És nagyon örülne, ha a média nem írná meg premier előtt.
 • A Dynasty showrunnerje elmondta, hogy egyszerre terveztek sorozatzárót és szezonzárót, így a kasza híre nem érte őket váratlanul.
 • Chris Redd távozik a Saturday Night Live-ból.
 • Az NBC komédia pilotszkriptet rendelt be Andy Cohen könyve, a Most Talkative alapján.
 • Suriname kormánya jogi lépéseket fontolgat a Netflix-es Narco-Saints kapcsán amiatt, ahogy az ország feltűnik a sorozatban.
 • Az Avenue 5 10.10-én tér vissza az HBO-ra a 2. évadjával.
 • Németországban, miután a ProSiebenSat.1 Media megvette a Warner Bros Discovery-tól a Joyn streaming szolgáltató maradék 50%-át, teljes jogú tulaja lett a platformnak.
 • A Netflix a thaiföldi barlangkatasztrófáról szóló szkriptelt sorozatához, a Thai Cave Rescue-hoz egy dokut is bemutat The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave címmel.
 • A Lionsgate gyártói szerződést kötött Jenny McCarthy Wahlberg és Donnie Wahlberg produkciós cégével.
 • Az RTL Klub berendelte a Házasodna a gazda 6. évadját
 • Az ABC berendelte a Jimmy Kimmel Live! 21., 22. és 23. évadját, vagyis sikerült újabb 3 évre leszerződniük a műsorvezetővel.
 • Vendégszerep: Justin Hartley Sofia Pernass – Quantum Leap, Donal Logue, Gloria Reuben – The Equalizer (visszatérők)
 • Állandó szerep: Siobhan Redmond – Two Doors Down S6, Katherine Parkinson, Youssef Kerkour – Significant Other (ITV), Donald Sumpter, Brendan Patricks, Pippa Bennett-Warner, Mark Quartley, Jonathan Livingstone, Charlotte Louise Arrowsmith, Kelly Wenham – Entitled (Channel 4 / Showtime)
 • The Sandman-interjúk: Neil Gaiman és Allan Heinberg (az eredeti képregény írója, és a showrunner-készítő), Mason Alexander Park (Desire), Vanesu Samunyai és Stephen Fry (Rose Walker és Gilbert), Tom Sturridge és Vivienne Acheampong (Sandman és Lucienne), Kirby Howell-Baptiste (Death), Vivienne Acheampong (Lucienne), Gwendoline Christie, Kirby Howell-Baptiste és Jenna Coleman (Lucifer, Death, Constantine),
 • Új sorozat: In The Know – Peacock, animáció, készítő: Mike Judge, Zach Woods és Brandon Gardner, executive producer: Greg Daniels, egy tévéállomás harmadik legnépszerűbb műsorvezetőjéről, aki jót akar, álszent és együgyű. És bábu. Minden rész a műsora egy-egy részének készítését mutatha ne, amint a báb valódi sztárvendégekkel cseveg, és a stábtagokkal foglalkozik. Akik ugyancsak bábok. És együgyűek.
 • Pilotszkript: Bunny & Clyde – HBO Max, komédia, készítő-főszereplő: Jeffery Self és Cole Escola, showrunner: Nancy Pimental, két elveszett és kodependens lélekről, egy megtört harminces meleg férfiról, aki épp nem kezelt bipoláris epizódot szenved el, valamint nembináris cabaret sztár barátjáról, akik életük nagy lehetőségét kapják meg, hogy újrateremtsék önmagukat és második esélyt a boldogságra. De ehhez egy halott ember házában kell élniük, új személyazonosság alatt, és meggyőzni a környéket arról, hogy az illető még él, hogy eladhassák az ingatlant.
 • Új sorozat: Maryland – ITV, angol, 3 rész, készítő: Suranne Jones és Anne-Marie O’Connor (előbbi főszereplő is), rendező: Sue Tully, két lánytestvérről, akik eltávolodtak egymástól, azonban egy tragikus esemény hatására ismét megtanulják szeretni és tisztelni egymást. Man szigetére érkezve édesanyjuk holttestéért ugyanis felfedezik, hogy az kettős életet élt.
 • Új sorozat: ZATO – Netflix, orosz, készítő: Misha Shprits, rendező: Darya Zhuk, neo noir nyomozós egy ambiciózus újságíróról és egy rendőrről, akik egy eltűnt gyerek eltűnésében kezdenek el dolgozni, akinek egy korlátozott hozzáférésű városból veszett nyoma. Ahol, ha rossz titokra bukkan az ember, az az életébe kerülhet. Szereplők: Anastasia Talyzina, Mikhail Troynik, Maxim Stoyanov, Ivan Mulin, Polina Kutepova, Ilya Isaev, Victoriya Tolstoganova, Ilya Malanin, Ekaterina Ageeva.
 • A Prime Video-ra itthon most érkezett Everyone’s Cup a spanyol foci kupa történetét mutatja be tavalyról.
 • A Netflix-re fog érkezni októberben a koreai Take 1, amiben ismert zenészek fognak mindent megtenni azért, hogy egy választott dalt lehető legnagyobb élő előadását tartsák meg – mindezt első nekifutásra.
 • A The Boulet Brothers’ Dragula Titans alcímmel spinoffot kap a Shudder-ön. Ez korábbi versenyzőket hoz vissza egy 10 részes szezonra, hogy eldöntsék, ki a l egjobb.

17 hozzászólás Ne habozz!

Asd - 2022. 09. 21. 09:47

Rick and Morty évadkezdésről fogtok írni?

winnie - 2022. 09. 21. 09:53

passz, kérdeztem humant, de nem válaszolt.

Franky - 2022. 09. 21. 09:55

Sziasztok.
Kicsit fura kérdés : Az Amc-nek mennyi az a nézettség ami alapján sorozatokat /évad folytatásokat rendel be?
Gondolok itt a Fear the walking dead-re, azt tudom hogy még jövőre lesz még új évad, de vajon utána?
Mert nézegettem a nézettségét és elég gyenge , a több milliós kezdés óta nagyon megcsappant, pedig az utolsó évad számomra nagyon jóra sikerült…
Gondolom nem tudják hány évadra tervezik..
Vagy egyszer csak vége lesz “hirtelen “mint az anya sorozatnak…
Köszii
(Bocsi ha fura kérdés)

Scat - 2022. 09. 21. 10:22

Mert lenne igény egy Rick és Morty kibeszélőre? Ha kell összedobhatok egyet hozzá, úgyis nézem.

Scat - 2022. 09. 21. 10:27

Suriname kormánya vicces. Akkor Kolumbia is sokat perelhetett volna már.

A híd elképesztő mennyire nem érdekel, ha csak az építésről szól. De nem ismerem a műsort, csak találkoztam a hírrel, ahol ennyit írtak róla. Persze rákereshettem volna már youtube-on, de nem hoz lázba.
A zárójeles megjegyzés amúgy vicces :)

Squid Game-ből meg felőlem megírhatják a játékokat, úgyis kerülni fogom az azzal kapcsolatos híreket. Manapság, amikor már a cikkek oroszlánrészének sosem adnak informatív címet, hogy biztosan elolvassa az ember, nem lesz nehéz.

winnie - 2022. 09. 21. 10:48

“Suriname kormánya vicces. Akkor Kolumbia is sokat perelhetett volna már.”

itt van közlemény és még pár részlet: https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/suriname-legal-action-netflix-narco-saints-1235221955/

viszont ennek kapcsán eszembe jutott egy klasszikus problémám, amit akkor terveztem megkérdezni, amikor az Emily in Paris S2 kapcsán azt hiszem az ukránok vetettek fel.

és hiszem, hogy ez az a téma, amit nem úgy kell kezelni, hogy az ember bevonja a saját politikai vagy társadalmi nézeteit, illetve, hogy bizonyos jelenségekről mit gondol. más kérdés, hogy ez pont az általánosításokról szólhat: én meg tudok érteni mindenkit, aki ezt vagy azt zokon vesz a sorozatban, legyen szó nemzethez tartozók, valláshoz tartozók, vagy más csoportokhoz tartozók ábrázolása, de ez már-már arra utal, hogy ezentúl csoporthoz tartozókat nem lehet negatívan feltüntetni.

nyilván nem erről van szó, de hol a határ? lehet egy terrorista vagy sorozatgyilkos magyar, az belefér, de akkor milyen nem lehet a surianame-i/ukrán logika alapján? belefér, ha egy korrupt magyar kormánytagot, egyházi vezetőt vagy egy falusi maffiát mutatnak be amerikában? nyilván nem arról van szó, hogy egy vagy pár rongyember ábrázolása azt jelenti, hogy mindenki rongyember. vannak, akik mégis így interpretálják, és ettől tartva egyes írók inkább kerülni fogják a “csoportok” bevonását.

Scat - 2022. 09. 21. 11:56

Persze, nem jelenti azt, hogy egy rongyemberként ábrázolás az egész csoportot azzá teszi, de ezt feltételezik.

Szerintem az ember nem vonhatja ki magát teljesen a nézetei, a gondolatai alól. Én sem szoktam, lázadnak is miatta hébe-hóba, még itt is. Objektivitás nem létezik. Ezt egyszer kitalálta valaki, azóta ezt szajkózzák az emberek, de mindenkiben van előítélet. Az egyetlen változó, hogy van-e hozzá tapasztalata, ami miatt az, vagy nincs.

Szóval erre nincs jó megoldás. Vagy igyekeznek mindegyik oldalt ábrázolni, vagy nem. Úgy látom, hogy általában az a probléma, ha valami túlsúlyba kerül. A példádnál maradna, ha minden sorozatban proli hülyék lennének a magyarok (ahogy ez sok magyar vígjátékban van ugye), az baj. De ha lennének olyanok is, ahol ennek ellentettjei, akkor válogathatnál, több szempontot láthatnál.

Rick és Morty kell, winnie? Te sem válaszolsz :)

juhaszvik - 2022. 09. 21. 12:36

“a ProSiebenSat.1 Media megvette a Warner Bros Discovery-tól a Joyn streaming szolgáltató maradék 50%-át”

Ebből következhet, hogy lesz HBO max Németországban?

Róka - 2022. 09. 21. 12:36

Kérdés: Avenue 5 2.évadja lesz az utolsó? (vagy erről már volt szó?)

Dohi - 2022. 09. 21. 12:38

volt teljes evados cunk on earth premier. meglatjuk, 30 perces adagokban mukodik-e.

es epp most megy a mad as hell s15 finale/sorozatzaro es a brain eisteddfod finale ausztraliaban. lehet, hogy a win the week s2 is finalezik, nem talaltam infot az epizodszamrol.

winnie - 2022. 09. 21. 12:49

“volt teljes evados cunk on earth premier. meglatjuk, 30 perces adagokban mukodik-e.2

ó, azt hittem, régi szezon, és ez a netflixre fog jönni rögtön…

winnie - 2022. 09. 21. 12:50

“Rick és Morty kell, winnie? Te sem válaszolsz :)”

persze. mindig, minden:)

winnie - 2022. 09. 21. 12:51

Kérdés: Avenue 5 2.évadja lesz az utolsó? (vagy erről már volt szó?)

ez az állás: https://www.sorozatjunkie.hu/2022/06/01/hirszerda-shining-vale-2-evad-avenue-5-kasza/

ezt feltételezzük.

gromit - 2022. 09. 21. 13:33

Dohi:
“volt teljes evados cunk on earth premier. meglatjuk, 30 perces adagokban mukodik-e”

a Cunk on Britain megvolt? már az is 30 perces részekkel jött, és szakadni tudtam rajta :)

Dohi - 2022. 09. 21. 14:47

megvolt persze, csak az esett ki, hogy mar az is hosszabb volt. mindig ilyen 10 perces szosszenetekkent elt a fejemben a cunk osszes.

dzsoker76 - 2022. 09. 21. 16:27

HBO Max-A híd
“A premier után vajon hány nappal kerül majd le?”

:))))))))))
Ez nagyon jó kérdés. :)))))))

Dani - 2022. 09. 21. 17:17

Viasat6-on tévés premier A Simpson család 32.évad (október 6) dupla részekkel keddtől csütörtökig.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz