login |

Hírcsütörtök

2022. 09. 22. 09:11 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek

 • Mai magyar premier: The Kardashians 2. évad + Netflix:A thaiföldi barlangi mentés története 1. évad, Instant dohány 2. évad
 • Premier: The Conners S5, The Goldbergs S10 (vendégblogger?), Abbot Elementary S2, Home Economics S3, Big Sky S3 (vendégblogger?), Chicago Med S8 (vendégblogger?), Chicago Fire S11 (vendégblogger?), Chicago PD S10 (vendégblogger?), The Kardashians S2, The Challenge: Untold History S1, The Masked Singer S8, Survivor S43, LEGO Masters S3, The Amazing Race S34, The Hype S2, Bad Hair Day S1, Michael Palin Into Iraq S1, Pointless S28, Handmade Britains Best Woodworker S2, Armed And Dangerous S1 + Finálé: Send Help S1, The U.S. and The Holocaust S1
 • Teljes évados premier: Thai Cave Rescue S1 (Netflix), Snabba Cash S2 (Netflix), Karma’s World S4 (Netflix)
 • Magyar premier – Duna: 09.26 Ricciardi nyomoz (Detective Ricciardi / Il Comissario Ricciardi) 1. évad
 • Magyar premier – Disney+: 10.19 Világok harca (War of the Worlds) 3. évad
 • Magyar premier – Netflix: 10.07 A tégla (The Mole) 1. évad
 • Magyar premier – AppleTv+: 09.30 Farkassrác és a mindenséggyár (Wolfboy and the Everything Factory) 2. évad
 • Új magyar streaming oldalon: Karma’s World S4 (Netflix)
 • Az HBO elkezdett fejleszteni (azaz pilotszkriptet rendelt be) egy tévésorozatot a David Cronenberg-féle mozifilm, a Scanners (itthon: Agyfürkészők) alapján. Cronenberg is benne van a projektben executive producerként, a készítő William Bridges, a rendező Yann Demange lenne, a történet pedig két nőről szólna, akik egy modern társadalom peremére szorulva élnek, és akiket állhatataos ügynökök üldöznek, akiknek elképzelhetetlen képességeik vannak. Ahhoz, hogy mindezt megússzák, meg kell tanulniuk összedolgozni, és térdre kényszeríteni egy komoly összeesküvést.
 • Captain Boomerang visszatér az Arrowverse-be – a The Flash-be, ahol Richard Harmon fogja majd alakítani.
 • Még nincs hír a The Terminal List további sorsáról, de Chris Pratt elmondta, hogy “nem kell aggódni”. Majd arról beszélt, hogy tárgyalnak. Szóval még ő sem tudja, lehet aggódni, de legalább a szándék megvan?
 • A FIFA 2023 játékban helyet kap a Ted Lasso-beli focicsapata, a karakterek és még a stadion is. Azért ez…!
 • Gyakran panaszkodom (idézőjelben, mert nem nézem, szóval kár nem ér) az amerikai The Masked Singer miatt, hogy túl C-listás, de az idei premier két leleplezése eléggé komoly volt. Nyilván nem mondom, hogy A+, de sokaknak A+-ok az illetők. (Más kérdés, hogy fura olvasni, hogy azok után, hogy többtöbbtöbbnek hirdették az új szezont, csak 4 fellépő volt? Mivel ment az idő? Úgy tűnik, hogy a 2 leleplezés és 1 továbbjutó mellett a kövi részre is átvittek egy leleplezést? Pff?)
 • Shiri Appleby visszatért a Roswell: New Mexico fináléjára.
 • A FOX pilotszkriptet rendelt be egy komédiához Riki Lindhome és Natasha Leggero főszereplésével.
 • A Warner sokkal többet fog streaming kontentre költeni 2022-ben és 2023-ra, mint 2020-ban és 2021-ben.
 • Készítői szerződés: Jáde Osiberu – Amazon Studios, KevinBray – FX Productions
 • A Saturday Night Live S48 10.08-án kezd az NBC-n.
 • Az Entertainment One berendelte Power Ranger 30. évadját, azaz a Power Rangers: Dino Fury 3. évadját.
 • A Disney Channel berendelte a Raven’s Home 6. évadját
 • Neil Gaiman és Allan Heinberg, a The Sandman képregény írója, valamint a sorozat készítője beszél a szezonról. És Gwendoline Christie (Lucifer) is nyilatkozott.
 • Genndy Tartakovsky, a Primal készítője beszél az évadzáróról és a folytatás terveiről.
 • Vendégszerep: Sherri Saum – CSI: Vegas (visszatérő), Margo Martindale, Molly Parker, Ian Anthony Dale – Accused,
 • Állandó szerep: Mark Ivanier, Barbara Philipp, Moisej Bazijan, Ronald Kukulies, Thomas Arnold, Lenn Kudrjawizki, Hannes Wegener, Max Raabe – Babylon Berlin S4, Amanda Abbington, Clare Calbraith, Claire Keelan, Alexandra Mardell, Kieran O’Brien, Richard Pepple, James Nelson-Joyce – Family Pile (ITV), Cameron Fuller, Remington Hoffman, Nzinga Imani – Zatima (BET+)
 • Interjú: Ellwood Reid (a Big Sky showrunnerje), Derek Haas (a Chicago Fire showrunnerje), Zeeko Zaki (OA – FBI), Patrick Shumacker (az Abbott Elementary egyik showrunnerje), David Graziano (a Law & Order: SVU showrunnerje),
 • Az HBO Max applikációja eltűnik a Huawei okostelefonokról. Vagyis nem lesz letölthető és frissíthető.
 • Új sorozat: The Light In The Hall / Y Golau – walesi, készítő: , pszichológiai thriller, miután 2002-ben eltűnt egy kislány, az ügyben lecsuktak egy férfit egy lakókocsiparkból, miután a DNS-ét megtalálták a tetthelyen, és még be is ismerte a gyilkosságot, bár azt nem árulta el, hol a holttest. Amikor kiderül, hogy a férfi 18 év után szabadul a lány anyja nagy szörnyűségére, egy újságíró visszatér a kisvárosba, hogy kiderítse, mi történt a lány utolsó napjaiban. Főszereplők: Alexandra Roach, Iwan Rheon, Joanna Scanlan
 • Pilotszkript: The Other Hamilton – HBO Max, készítő: Carlos Foglia, executive producer? Don Cheadle, Steven Soderbergh – Shane White könyve, a Prince of Darkness: The Untold Story of Jeremiah G. Hamilton, Wall Street’s First Black Millionaire alapján, Jeremiah Hamilton-ról, az első fekete milliomosról, aki az 1800-as években lett haiti bevándorlóból Wall Street-cézás – gyakran illegális módszerek révén, biztosítási csalásokkal, másrok veszteségén való nyerészkedéssel.
 • Új sorozat: cím nélküli Sammy Davis Jr.-sorozat – Hulu, 8 rész, készítő-rendező: Lee Daniels, főszereplő: Elijah Kelley – Wil Haygood könyve, az In Black and White: The Life of Sammy Davis alapján, az 50-es és 60-as évek egyik leghíresebb fekete amerikai szórakoztatójáról, akit egész élete során ellentmondások vettek körbe és gúny, fehér filmsztárokkal való viszonyai, a judaizmussal való kapcsolata, a Kennedy-klánnal való viszonya és alkohol, valamint drogproblémái miatt.
 • Új sorozat: Todo mal / OK Boomer – Netflix, spanyol, készítő: Fernando Erre és Manuel Martínez March, rendező: David Galán Galindo, egy korábbi háborús tudósítóról, aki sosem futott be, azonban egy válságos helyzet után, amiben majdnem odavész, úgy dönt, hogy muszáj ott hagynia a hivatását, de hazaérve a való világba, nagyon nem ismerik ki magát az inkluzív nyelv, a genderelméletek, a queer kultúra, a közösségi média és a femeinizmus miliőjében. Ezért minden ellen felveszi a harcot mufurc módon, amit feleslegesnek és abszurdnak ítél meg, és persze legtöbbször az összetűzések rossz oldalán köt ki. Ja, és eközben az exe által nevelt huszonéves lányát is “vissza akarja kapni”. Bár amikor találkozik vele, rájön, hogy minden olyasmit képvisel a nő, amit ő nem ért meg. Főszereplő: Alberto San Juan.
 • A Prime Video 4 részre berendelt Hunted címmel egy német dokusorozatot, ami a német kerékpározó, Jan Ullrich pályájáról szól, a sikereiről és bukásáról. Rendező: Sebastian Dehnhardt.
 • Craig Robinson műsorvezetésével indul Harlem Globetrotters: Play It Forward címmel az NBC platformjaink egy edukációs sorozat, ami a csapat játékosainak társadalmi szerepvállalásáról szól.
 • Helen Hunt lett a narrátora a Lifetime true crime dokusorozatának, a Meet Marry Murder-nek.

20 hozzászólás Ne habozz!

Florabell - 2022. 09. 22. 09:47

A Diane védelmében 6.évadja már szinkronnal is elérhető az HBO max-on? Vagy arra még várni kell?

Diapolo - 2022. 09. 22. 10:09

Az, hogy a Warner többet költ streaming kontentre jelentheti azt is, hogy nem lesz több gyártás, csak jobban ráállnak a vásárolt tartalmakra?

winnie - 2022. 09. 22. 10:10

Florabell: https://www.sorozatjunkie.hu/2022/04/15/magyar-szinkronok-az-hbo-max-on/

mostanság nem frissítettem a listát, de kommentben írják, hogy ha igen.

winnie - 2022. 09. 22. 10:10

Diapolo: hát…, jaja, nem véletlenül fogalmaztak így. meg még valami kétértelmű volt casey bloys nyilatkozatában, ami szemet szúrt, de az istenért nem találtam meg…

Mom - 2022. 09. 22. 11:01

“Az HBO Max applikációja eltűnik a Huawei okostelefonokról. Vagyis nem lesz letölthető és frissíthető.” o_o WTF? Ennek meg mi értelme?

Mammut - 2022. 09. 22. 12:00

Nem merültem túlzottan bele a cikkbe, de a 2019 és azelőtti mobilok és tabletek nem támogatnak valami drm-szart, és ezért nem támogatja az app sem tovább őket.

Enzo - 2022. 09. 22. 12:12

Még mindig ki vagyok akadva ezen, hogy a Survivort meg a TAR-t berakták egymás mellé … szépek lesznek a csütörtökök, bakker… :D

Quantumleap - 2022. 09. 22. 12:20

A Dahmerről és az Andorról mikor várható post?

kiskiraly - 2022. 09. 22. 12:51

A kép alapján újabb epizódok a Brunó és Brigi-ból
Premier: 10.17. Viasat3
https://www.facebook.com/oroszlan.szonja.7/posts/pfbid02eCgXsBvDUT8jUYukUVp59XRcVN3TAkvzNyUqAg9w4RPdbuUWHPwpURTG3vpfKntsl

Mom - 2022. 09. 22. 13:41

Mammut: “a 2019 és azelőtti mobilok és tabletek nem támogatnak valami drm-szart”, de csak a Huaweiek? A többi gyártó termékei igen? Ez elég fura..

Cole - 2022. 09. 22. 14:10

DRM = Digitális jogok kezelése

Ahogy olvastam a Huawei nem vette meg ezt a licencet, így nem férhet hozzá ezeken az applikációkon keresztül a user a tartalmakhoz. Netflix és a többi app is el fog tűnni róla, mivel azok is ezen a rendszeren keresztül publikálják a filmeket, sorozatokat.

Energiavampir - 2022. 09. 22. 14:42

Fura nekem hogy nincs se cikk se kibeszélő az Andor-hoz, a Gyűrűk-höz, se a She-Hulk-hoz igazán, és nincs a Sárkányokhoz sem..Valahogy nem így volt régen..

Goku90 - 2022. 09. 22. 14:49

És ha nem működik az app attól böngészőből még tudom őket használni vagy onnan sem? 18-as Mate 20 Pro-m van és nem szeretnék emiatt szívni, és cserélni is csak tavasszal tervezem.

juhaszvik - 2022. 09. 22. 15:10

Ez az egész nem a huawei vs. android körüli balhéval függ össze? Gondolom a márka saját op rendszere nem passzol össze az applikációval (mármint mindez szinkronban a fent leírt drm-es támogatással).

Amúgy másnak nem kínlódik mostanában az HBO max? Mind tévéokosítón, mind telefonon a részek indítása előtt félpercig/percig csak gondolkodik (mindez jó internet kapcsolat mellett).

winnie - 2022. 09. 22. 15:19

Quantumleap: andor szerintem ma. dahmer passz.

winnie - 2022. 09. 22. 15:36

“Fura nekem hogy nincs se cikk se kibeszélő az Andor-hoz, a Gyűrűk-höz, se a She-Hulk-hoz igazán, és nincs a Sárkányokhoz sem..Valahogy nem így volt régen..”

lesz, kettő is van, van egy, és a sárkányokhoz is van kettő – szóval ezzel nincs gond (epizodikus írás mindig is nagyon elvétve volt csak tőlünk, de azért survivor és amazing race mindenképp lesz). egyéb írás (“cikk”) meg végképp mindhez rengeteg van, erősen túl vannak reprezentálva. főleg ahhoz képest, hogy egyiket sem nézem, egyik sem érdekel. inkább az a furcsa (nem furcsa), hogy sok minden máshoz nincs, amit nézek és marha jó. de remélhetőleg tudok majd írni sok minden újdonsághoz, ha lesz rá időm – az elmúlt hónapokban (és még kábé egy hónapig) nem ez volt a helyzet. például most jön a Panhandle premierje, arról ígérem, jönni fogok.

nyilván az ideális az lenne, ha mindenhez lenne egy írás, szóval hátha pár hanyagolt újdonságot sorra veszünk majd.

Enzo - 2022. 09. 22. 15:47

“Fura nekem hogy nincs se cikk se kibeszélő az Andor-hoz, a Gyűrűk-höz, se a She-Hulk-hoz igazán, és nincs a Sárkányokhoz sem..Valahogy nem így volt régen..”

Bruh :D az Andor szó szerint tegnapi premier, nem azonnal terem a kritika. A Rings of Power-hez volt egynél több kibeszélő is, mondjuk itt nem tudom hogy @Scat tervez-e külön írni mindegyikhez (1×04, stb.)…
A She-Hulkhoz meg az évadposztnál levő kommentek száma alapján olyan nagyon nem is lenne indokolt. (de volt féltávos poszt is)

Mom - 2022. 09. 22. 16:07

juhaszvik: “Ez az egész nem a huawei vs. android körüli balhéval függ össze? Gondolom a márka saját op rendszere nem passzol össze az applikációval (mármint mindez szinkronban a fent leírt drm-es támogatással).”
Erre itt mondjuk nem tértek ki, de nekem pl még a balhé előtti huaweieim vannak, amiken a sztenderd cucc fut. Bár ez a többi telefon tulajdonost nyilván akkro se nyugtatná meg, ha igaz lenne.

Cole: “Netflix és a többi app is el fog tűnni róla, mivel azok is ezen a rendszeren keresztül publikálják a filmeket, sorozatokat.”
Hát ha ez így van, azt nem tudom, mennyire engedheti meg magának a cég. Mármint ez lehetne akár az utolsó szög is a Huawei telefonok koporsójába :/

Mz/x - 2022. 09. 23. 13:20

A régi Huawei készülékek rendszerével is voltak változások, sajnálatos, de az embargo óta felejtős a márka.

Necridus - 2022. 09. 24. 14:09

Elég jól haladok a Big Sky-jal, terv szerint 2-3 héten belül írok a 3×01-ről. Csak hétvégén jut rá idő, de akkor darálom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz