login |

Matthew Fox visszatérése a tévébe

2022. 09. 22. 16:10 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: video,

Vagyis hát streamingre érkezett a Lost-ból örökre ismert színész, hiszen a Last Light a Peacock posztapokaliptikus sorozata. A tovább mögötti kulisszás videóban azért főleg arról van szó, hogy mi a történet. Milyen lett a sorozat? Remélem majd írunk róla, végülis csak 5 részes a szezon.

2 hozzászólás Ne habozz!

troc - 2022. 09. 25. 15:42

Bevállaltam az első részt, rendesen meg van csinálva, bár kicsit zavaró volt, hogy milyen sok időt kap a vak kisgyereket műteni visszük történetszál. Végén van fasza akció is, látszik hogy tettek bele lóvét.

Aztán a Rottenen megláttam a rettenetes kritikákat, sőt most már a nézők is földbe döngölik, úgyhogy hagyom a fenébe.

winnie - 2022. 09. 25. 16:53

szerintem tök jó lett. az, hogy több a rossz kritika csak sima arányokat jelent. nem azt jelenti, hogy rossz valami, hanem azt, hogy több ember szerint rossz. attól, hogy valaminél 80%, hogy a rajongók között leszek, vagy 30%, hogy a rajongók között leszek, csak esélyeket jelent. és, ha a számokból indulunk ki, az ember így 10-ből 3-szor ott hagy egy jó sorozatot – miközben két olyat is megnéz, ami nem tetszik neki:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz