login |

Délelőtti videó 3.: The Holiday

2022. 09. 23. 11:30 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

A Channel 5 idei drámája, ami már elindult jó ideje, T.M. Logan könyve alapján készült, és a tematika alapján némiképp az eheti Crossfire-re hasonlít.

A középpontjában egy nő van, aki közeli barátaival töltött nyaralása első napján felfedezi, hogy a férje viszonyt folytat. A nyaralás ezek után valódi rémálommá változik számára, ugyanis arra kezd gyanakodni, hogy az egyik barátja a másik fél.

A tovább mögött előzetesek, de elég egyformák. Szereplők: Jill Halfpenny, Owen McDonnell, Lara McDonnell, Aidan McCann, Liv Mjönes, Aidan McCardle, Shaun O’Callaghan Wade, Siobhan Hewlett, Andrew Macklin, Molly McCann, Cat Simmons.

4 hozzászólás Ne habozz!

Dohi - 2022. 09. 23. 13:46

marcius 1. volt a premier, uj rekord a lemaradasban? (ha nem vesszuk azokat, amikrol meg semmi nincs.) a crossfire-t meg nem neztem, de a nyaralason kivul nem tunik hasonlonak, szoval a white lotus-t is emlithetted volna ezzel az erovel.

winnie - 2022. 09. 23. 14:04

Közel sem. Voltak egy évesek is kirakva, várnak is kirakásra, egy nappal előtte volt a Murder in Provence például, de mindre sor fog kerülni lassan. 600+ pending posztból legalább 1-200 videó van.

Diapolo - 2022. 09. 23. 14:59

Nem szoktam bánni a lemaradásokat, sok olyan sorozatra találtam rá, aminek az ajánlója pont jókor került ki, emiatt aligha panaszkodnék, ráadásul tudom, hogy nektek is van más dolgotok, és nem is lehet mindennel up-to-date-nek maradni ekkora mennyiség mellett. A Crossfire ezek alapján nagyon más, bár az utolsó részt még nem néztem meg, de az egy túszdráma.

winnie - 2022. 09. 23. 15:29

naná, igazából a kiinduló pont parallel egy kicsit, hogy mindkét angol sorozatban egy barátaival és családjával külföldön együtt nyaraló nő élete/nyaralása kicsit a feje tetejére áll egy esemény miatt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz