login |

Utoljára sorakoznak fel együtt

2022. 09. 23. 17:50 - Írta: Necridus

11 hozzászólás | kategória: kampány,

A The Walking Dead nem titok, hogy idén véget ér, és az sem, hogy lesznek spinoffjai, melyek közül egyet már láttunk is. De még mielőtt eljutunk a filmekből átalakított Rick-Michonne hatrészes sorozathoz, a Daryl-Carol-spinoffhoz vagy az átnevezett Maggie-Negan sorozathoz (most már The Walking Dead: Dead City), addig van még az anyasorozatból nyolc epizódunk.

Láttunk már promóképeket, most pedig plakátok is érkeztek. Vajon kiknek mi lesz a sorsa a sorozatban?

A többiek már nem értek annyit, hogy kapjanak saját plakátot?

11 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2022. 09. 23. 18:06

Na én pont amiatt hagytam abba, hogy azok a karakterek maradtak, akik engem sosem érdekeltek, és nem is tartottam őket szimpatikusnak. (Kivéve Negan. És sajnos Carolt sem abba az irányba vitték el, amerre az 4-5.évad tájékán számítottam.)

Necridus - 2022. 09. 23. 18:10

Kissur:

Nekem vannak még olyanok, akiket bírok, de részemről bátran hullhatna néhány:) Negan és Maggie az abszolút kedvencek, mellettük szeretem Carolt, Darylt, Rositát, Princesst és Aaront, ha rendes sztorit kapnak, valamint Judith-ot és Lydiát. A többiek nem igazán érdekelnek, az Ezekieles négyes egyben repülhetne részemről.

Dentorel - 2022. 09. 23. 18:32

Ha a hetedik évaddal abbahagytam van értelme visszatérni és végig nézni a maradékot, ha már véget ér? Erre tudna valaki válaszolni?

winnie - 2022. 09. 23. 18:38

a maradék 8-at, vagy a maradék sok évadot?:) nem, nyilván nincs értelme, ha valaki kiszállt. általában azt mondanám, hogy erre az tud válaszolni, aki nem szállt ki, az meg mivel maradt, azt mondaná, hogy érdemes, de itt nem ez a helyzet. meg aztán x nem tudja, hogy y-nak mi tetszene, hogy ami neki tetszik/nem tetszik, az a másiknál, hogy csapódna le.

de írtunk minden részről, vannak kommentek, amik árnyalják a mi véleményeinket, azokból jobban le lehet szűrni a dolgot.

szerintem nem jó a sorozat, a visszatérés első pár részét is gyengének találtam, de ettől még voltak marha jó részek az előző szezonokban, amiket érdemes megnézni. vagy lehet, hogy valakinek bejönnek vagy a suttogós vagy a commonwealth szál.

akit mondjuk érdekes az 5-6 éves időugrás utáni állapot, annak érdemes pár részbe visszanézni a 9×05 után. akit érdekel egy 50 ezres nagyváros ebben a világban, az az utolsó évadra visszajöhet. kérdés, hogy mi számít neki, hogy a sorozat jó legyen, vagy hogy olyan dolgokat mutasson, ami újdonság.

winnie - 2022. 09. 23. 18:40

én azt mondom, hogy akit a nagy mitológia érdekel, például az, hogy oszlott fel amerika, hogy mit csinálnak a kiskirályok, hogy milyen hatalmi harc megy,vagy éppen kísérletezgetés a zombikkal, akit az európai vonal felvezetése izgat, az nézze meg a walking dead: world beyondot. ha nem is jön be neki, több érdekességet mutat, és nem hiszem, hogy összességében rosszabbnak értékelné, mint ezt.

tudom, hogy sokan még most is imádják a TWD-t, de én alig találtam olyan részt mostanság, ami megütötte volna a közepeset.

remi - 2022. 09. 23. 20:26

Én elengedtem ezt valahol a 6.-7. évad körül. Aztán erről a záróévadról jókat olvastam, belekezdtem. Asszem valahol a süketnéma sztárújságírónál jött el a “stop” majd ezzel egyidőben a shift+delete. Gondoltam a féllábú focistát és a vak vadászpilótát inkább kihagynám.
Pedig az első pár (főleg az első 2) évad az nagyon jó volt. Kár érte.
Evvel együtt a mélypontot asszem a world beyond-ban sikerült elérni (talán 3 részt bírtam belőle megnézni) de ahogy elnézem ezt a tengernyi “húzzunk le még pár bőrt” jeligére előrángatott spin-offot alighanem lesz még lejjebb is.

Bery - 2022. 09. 23. 20:32

Közben a Disney+-ra megérkezett a magyar szinkron a 11. évad 11-16. részeihez is nagy nehezen.

Nem is értettem, hogy korábban miért csak a 9-10. részek kaptak szinkront, aztán sok hetes szünet, miközben még csak felirat sem volt ezekhez az epizódokhoz.

mantonia - 2022. 09. 23. 21:17

Nem tudom, valamiért szeretem akkor is ha változik. Mivel egy időre kiszálltam, újrakezdtem darába. Most már nagyon várom mi lesz a vége! Viszont Michonne nagyon hiányzik, ha Rick már nem is jön vissza….

winnie - 2022. 09. 24. 11:26

“Nem is értettem, hogy korábban miért csak a 9-10. részek kaptak szinkront, aztán sok hetes szünet, ”

nem csak a 9-10. részek kaptak, volt a 16. részen meg talán a 15.-en is, csak pár köztesen nem. a disney-topikunkból vissza lehet olvasni a dolgokat, sok sorozatnál vannak ilyen technikai problémák

Zete - 2022. 09. 25. 17:36

Akkor ez most nalunk magyarorszagon a disney pluson lesz?

Benzin - 2022. 09. 25. 19:12

winnie – 2022. 09. 23. 18:40

Érdekes, hogy Robert Kirkman annak idején,a hőskorban az összes interjúban, blogbejegyzésben, közönségtalálkozón etc. mekkorát küzdött, kötötte az ebet a karóhoz, hogy nincs eredettörténet, nem tudjuk honnann jön a baj, hová tart, érjük be annyival, amit az első évad végén a dekadens C.D.C-s doki elmond nekünk. Slussz. Nincs Big Picture, maradnak az avarlepte georgiai földutak az idők végezetéig.

Ezekben a spinoffokban meg lassan elhagyják a Naprendszert. Így múlik el a világ dicsősége, vagy valami ilyesmi :)

—-

Mindenestre a zárószezonra felhozom magam, valahonnan a 8. szezon felétől. Közben az egyedi mintájú Frank Darabont bögrémből kortyolom majd a kávét …

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz