login |

Az anarchisták

2022. 09. 24. 12:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: doku, kampány,

Az HBO nyári dokusorozatos premierjéről, a The Anarchists-ről (alcím: Life, Liberty and The Pursuit of Anarchy) a hazai tévés premier alkalmából elfelejtettem emlékeztetőt írni, így egy plakátos poszttal teszem jóvá mindezt, mert egy elég “tanulságos” történetről van szó, a true crime-osok biztosan érdekesnek fogják találni. Egy anarchista csoportról szól, mely a mexikói Acapulcóban, a világ harmadik legveszélyesebb városában vert sátrat, hogy az állami és a banki pénzügyi kontroll befolyása nélkül éljen 2015-ben. Libertariánusok, szökevények, kriptovaluta-guruk, a modern életből és iskolarendszerből kiábrándult családok. Naivitás felső fokon?

Az HBO leírása szerint “A hatrészes, hat év eseménysorozatát felölelő dokusorozat feltárja, hogyan került egyre inkább ellentmondásba az utópisztikus ideológia az emberi természet árnyoldalaival, ami végül odáig vezetett, hogy a gazdagság, a konfliktusok, drogok és gyilkosságok tették tönkre a szabad élet fenntarthatatlannak bizonyult mozgalmát.” Az előzetes más kikerült, ez a plakát.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz