login |

Hírvasárnap – Hellbound 2. évad! Money Heist: Korea – Joint Economic “2. évad”!

2022. 09. 25. 09:05 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Megvolt a Netflix-es Tudum globális online esemény (koreai, indiai, globális és japán szekció), ami alapból tök jó és szórakoztató, főleg, ha az ember informálódni akar (innen akar informálódni), mert jó kis újdonságokat is látni (bár főleg nem angol nyelvű sorozatos fronton!), azonban nyilván a sok előzetessel és részlettel, amiket sosem nézek, nekem nem lehet opció.
 • Mai magyar premier: – + Netflix: Dinasztiák 5. évad + Fullmetal Alchemist: Az utolsó alkímia
 • Premier: Transplant S3, Fiding Happy S1, Shark Tank S14, Point of View S3, Three Drinkers in Ireland S1, John And Joe Bishop Life After Deaf S1, Bankety Blank S2, No Gamble, No Future S2, Academy Dreams: Leeds United S1, Take 5 With Zan Rowe S1, Emma Willis Delivering Babies S4, Strictly Come Dancing UK S20, Who’s Talking to Chris Wallace S1, The Russell Howard Hour S6 + Finálé: Secret Celebrity Renovation S2, Art of Vintage S1,
 • Teljes évados premier: Ghosts UK S4 (BBC), Bali 2002 S1 (ausztrál), Am I Being Unreasonable S1 (BBC)
 • Magyar premier – Netflix: 10.25 Guillermo Del Toro: Rémségek tára (Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities) 1. évad
 • Magyar premier – Netflix: 10.28 Hormonokkal túlfűtve (Big Mouth) 6. évad
 • Magyar premier – Netflix: 10.18 Valaki etesse meg Philt! (Somebody Feed Phil) 6. évad
 • Magyar premier – Netflix: 10.18 Megoldatlan rejtélyek (Unsolved Mysteries) 2. évad
 • Új magyar streaming oldalon: Everybody Loves Raymond S1-S9 (Prime Video), Flower of Evil (Netflix), Dynasty S5 (Netflix)
 • A Cyberpunk Edgerunners szinkronhangjai.
 • Ha lesz Cobra Kai 6. évad (nyilván lesz, de még folynak a tárgyalások), akkor az bőven később fog érkezni, mint a mostani szezon, vagyis többet kell várni rá, hiszen amellett, hogy a készítők eléggé nyakig vannak új sorozatuk forgatásában, még egy filmen is dolgoznak.
 • Pár lefixált Netflix-premierdátum: 10.13 The Watcher, 11.09 The Crown S5, 11.17 Dead To Me S3, 1899, 11.23 Wednesday, 12.21 Emily in Paris S3, 12.23 The Witcher: Blood Origin + pár (publikusan) nem fixált: 2023 Shadow and Bone S2, Queen Charlotte – A Bridgerton Story, Vikings: Valhalla S2, The Three-Body Problem + nyáron The Witcher S3 + hamarosan (adja magát a 2023): Lupin S3, Outer Banks S3
 • A következő “kettészedjük a gigasiker” sorozat a You lesz, aminek a 4. évadja két részletben, 02.10-én és 03.10-én érkezik.
 • Itt írtunk a Noah Centineo-féle új, kémes sorozatról bővebben, most az a hír jött róla, hogy a címe The Recruit lesz, és nem Greymail. Meglepő, hogy még csak teaser sem adtak ki hozzá, csak ezt a képet.
 • A Netflix berendelte a Hellbound 2. évadját.
 • A Netflix berendelte a Money Heist: Korea – Joint Economic 2. évadját. Ami inkább lesz az S1 második része, de mivel így fogják emlegetni, nem nagyon lehet mit tenni. (Erről jut eszembe, hogy aki a Lupin 1. évad második felét, ami fél évvel az 1. évad (első fele) után érkezett, még mindig 2. évadnak gondolja most, hogy már 15 hónap eltelt az előző részek óta, az…)
 • A Netflix dobta a nem hivatalos Bridgerton The Musical elleni keresetét, miután az angol élő előadások lemondásra kerültek.
 • A tervezett Karate Kid-mozifilmnek nem lesz köze a Cobra Kai-hoz. De ettől még utóbbi készítői a jövőben szeretnének filmet csinálni.
 • A Netflix elég komolyan megemelte a Squid Game költségvetését a 2. évadra. A sorozat egyébként még mindig íródik, jövőre forgatják és 2024-ben folytatódhat.
 • Így fog kinézni a fiatal Sarolta királynő a Bridgerton spinoffjában, a Queen Charlotte-ban.
 • A Netflix feltámasztotta a Teletubbies-t, és novemberben már jön is az új szezon.
 • Vendégszerep: Lukas Gage – Dead Boy Detectives (visszatérő), Kylie Cantrall, Matthew Sato, Caitlin Reilly, Vasthy Mompoint – High School Musical: The Series: The Musical (visszatérők)
 • A BBC3-as Wreck főszereplői lesznek: Oscar Kennedy, Thaddea Graham, Jack Rowan, Harriet Webb, Jodie Tyack, Louis Boyer, Anthony Rickman, Amber Grappy, Diego Andres, Peter Claffey, Miya Ocego, Warren James Dunning, Ramanique Ahluwalia, Alice Nokes.
 • Új sorozat: 12 Scars – Netflix, 8 rész, készítő: Jamie Linden, executive producer: Jason Bateman, az Ozark és a Paper Moon keresztezése, egy bűnszervezetről, azon belül is egy egyedülálló apáról, aki megpróbálja maga mögött hagyni erőszakos bűnözői életét, a lánya pedig új életet akar kezdeni, ezért hazaköltöznek előbbi szülővárosába, azonban a bűn oda is követi őket.
 • Új sorozat: The Decameron – Netflix, 8 rész, készítő: Kathleen Jordan, executive producer: Jenji Kohan – lazán a Boaccaccio-féle Dekameron alapján, az 1350-es évek, pestis sújtotta Olaszországából az osztályrendszerről, a hatalmi cívódásról és a járvány alatti túlélésről. A középpontban pár nemes, akiket szolgálóikkal meghívnak egy vidéki olasz villába, hogy ott várják ki a járvány tombolását, azonban a társadalmi szabályok idővel háttérbe szorulnak a borral feltöltött szexhajcihőkben a toszkán dombok között, miközben a túlélés továbbra is kiemelt szempont marad.
 • Új sorozat: O Cangaceiro do Futuro – Netflix, brazil, komédia, készítő: Halder Gomez, egy mindenhez értő férfiról, aki próbál talpon maradni Sao Paolo városában, miközben arról álmodik, hogy gazdag emberként haza térhet szülővárosába. A főhős kihasználja, hogy nagyon hasonlít egy egykori híres banditára, Lampaio-ra, azonban egy szorult szituációt követően 1927-ben találja magát, a brazil bandita időszakban, ahol konkrétan összekeverik a híres banditával, s ezt kihasználva, bandát toboroz maga köré, és hatalomra tesz szert. Főszereplő: Edmilson Filho, valamint Chandelly Braz, Dudu Azevedo, Frank Menezes, Fábio Lago, Evaldo Macarrão, Haroldo Guimarães, Max Petterson, Valéria Vitoriano, Solange Teixeira és Carri Costa.
 • Új sorozat: Nothing Special – Netflix, orosz, készítő: ??, rendező: Ilya Malanin, egy fiatal színészről, aki feleségével való kapcsolatában felmerült kérdésekre akar választ találni, és eközben egy fogyatékokkal rendelkezóket támogató alapítvány művész stúdiójában találja magát. Ahol az ott lévőkkel hamar megtalálja a közös hangot.
 • 100 Physical címmel új dél-koreai fizikai vetélkedőt hoz a Netflix. Amiben 100 erős/fittember jelentkező fog mindenféle kemény fizikai feladatokban küzdeni, amíg a végén csak egy marad.
 • Lemaradtam arról, hogy élő volt a Shark Tank évadnyitója. (És sok 1/10-es, F-es értékelést hozott.)
 • Meghalt Cherry Valentine (alias George Ward) a RuPaul’s Drag Race UK-ből.

5 hozzászólás Ne habozz!

Elazul - 2022. 09. 25. 11:03

Azt hittem az Everybody Loves Raymond lehet az egyik katalógus sitcom majd a SkyShowtime-on de a nemzetközi forgalmazási jogok úgy tűnik, nem ott vannak.

winnie - 2022. 09. 25. 11:18

igazából simán benne van bármi, nagyon nincs rálátásunk arra, hogy globálisan mi exkluzív és mi nem. ez, hogy az office már 3 szolgálatón is fent van, és kutya kötelessége lenne a skyshowtime-ra is érkeznie, elég fura helyzetet szül – már persze akkor, ha a skyshowtime premierrel egy időben nem kerül mondjuk le a többiről.

mármint mindez a skyshowtime előttre vonatkozik. most, hogy elindult skandináviában, már több infónk lehet.

Enzo - 2022. 09. 25. 15:34

Hm, erős lesz a november is, hogy 1 héten belül 1899 és Wednesday premier :) (köszi az időpontokat BTW, bevéstem a naptáramba)

ArpHalliwell - 2022. 09. 25. 18:46

Holly Marie Combs (Piper), Brian Krause(Leo), Drew Fuller(Chris) indítottak egy House of Halliwell című podcastet, ahol újranézik és kielemzik a Bűbájos boszorkák részeit.

Scat - 2022. 09. 25. 23:20

A koreai tudumba belenéztem (amihez van magyar felirat, ráadásul igazi fordítás, nem valami gépi förmedvény!), de főképp valóságshowkat reklámoztak.

A Physical 100-on látszódott, hogy a körítés nagyon Squid Games-, amúgy ha rövid lesz, lehet belenézek. Száz ember versenyzése amúgy sem hoz lázba, plána ha elnyújtanák.

Viszont a Glitchhez új előzetes adtak ki. Ha azt láttam volna először, akkor biztos, hogy azt írtam volna neked winnie, hogy tuti belenézek az elejébe. Így már csak utólag tudom megtenni, de részemről biztosan lesz belőle pilotírás :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz