login |

Délelőtti videó 1.: Lupin

2022. 09. 25. 10:00 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video,

Lehet, hogy a 2. évad (vagy annak az első fele, mindegy, Part 3, vagyis a Netflix felületeinek magyarítását végző nem sorozatos emberek szerint továbbra sem legalább 3. felvonás, hanem 3. rész. (A lényeg, hogy ha a Part 4 megint pár hónappal jön a Part 3 után, akkor a Part 2 és a Part 3 közötti 1,5-2 év kihagyásból azért kiderül, hogy az valójában nem 4. évad.)

A lényeg, hogy visszatér Lupin, bár el akart tűnni a családja megmentése és az apja utáni bosszú után, de mégsem tud a tovább mögötti magyar feliratos teaser alapján. Premierdátum még nincs.

3 hozzászólás Ne habozz!

Imre - 2022. 09. 25. 15:10

Már az 1.évad körüli hype-ot sem értettem.
Semmi extra nincs a sorozatban, sőt, átlag alatti.

winnie - 2022. 09. 25. 15:30

nyilván nem fog bejönni mindenkinek, de az első évad inkább a hatalmas népszerűségről szólt, nem az istenítésekről. és a népszerűségre utal az is, hogy valaki megnézi és nem érti, hiszen a megnézés a kulcs. vagy a bepróbálás. előzetesen valamiért nagyon sokan akarták látni (én is, de még mindig nem sikerült), és utána, mivel nagyon sokan akarták látni, sokan látták, hogy sokan akarják látni, és ők is “felszálltak a vonatra”. egyes sorozatoknál jól működik ez az öngerjesztés, de az beszédes, hogy a Part 2 közel sem volt olyan népszerű, mint a Part 1.

Deny - 2022. 09. 25. 15:37

Lehet, hogy semmi extra, de én nagyon szeretem. Szórakoztató és leköt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz