login |

Hírhétfő – Queer As Folk-kasza!

2022. 09. 26. 09:13 - Írta: winnie

31 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Ricciardi nyomoz 1. évad, Troll a konyhában 1. évad, Tapsi Hapsi és barátai 4. évad + Netflix: My Little Pony: Hagyj nyomot magad után “2. fejezet”
 • Premier: Panhandle S1, The Simpsons S34, The Great North S3, Bob’s Burgers S13, Family Guy S21, The Rookie S5, Fully Torqued S2, Black Widow: Murders S1, Big Brother US S24, Celebrity Jeopardy! S1, The Circus S7 (őszi), Chef vs. Wild S1, Celebrity Wheel of Fortune S3, Unsung S16 (őszi), Uncensored S5 (őszi) + Finálé: Baked in Tradition S1,
 • Teljes évados premier: My Little Pony: Make Your Mark “S2” (Netflix)
 • Magyar premier – Apple Tv+: 10.21 Acapulco (Acapulco) 2. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 10.06 A Föld pereme (Edge of The Earth) 1. évad
 • Magyar premier – Netflix: 11.17 1899 (1899) 1. évad
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 10.05 Disney Zombik: Addison szörnyrejtélye (Zombies: Addison’s Monster Mystery) 2. évad
 • A Viking Skool szinkronhangjai.
 • James Earl Jones visszavonul Darth Vader szerepétől.
 • A The Sandman 2. évadja kapcsán összeállt az íróstáb, bekerültek a nevek a WGA írócéh nyilvántartásába – de még nincs berendelés, így nem tudni, hogy kell-e majd dolgozniuk.
 • Eugene Cordero (Casey) állandó szereplőnek lett kiemelve a Loki 2. évadjára.
 • Anime sorozatos adaptációt kap a Baku Yumemakura-féle Onmyoji manga a Netflix-en. A rendező Soubi Yamamoto, a készítő Natsu Hashimoto és Yuiko Katou, a gyártó a Marvy Jack.
 • A Final Space készítője, Olan Rogers jelezte, hogy az HBO Max az ő sorozatát is kukázni fogja minden felületéről, megszüntetnek minden fizikai példányt belőle, és miután nemzetközileg lekerül a Netflix-ről, sehol sem lesz megtalálható.
 • Genndy Tartakovsky, a Primal készítője elmondta, hogy a 3. évad kapcsán antológiaként szeretné látni sorozatát. Minden megmaradna, de más karakterekkel folytatná. (Max akkor folytatná a 2. évados sztorit azokkal, akik a végén adják magukat, ha nagy lenne a sírás.)
 • A Squid Game készítője a 2. évadra nem tervez hollywoodi színészeket bevonni, a történet helyszíne pedig megint Dél-Korea lesz, de ha a 3. évad hivatalos berendelést kap, akkor ez a hozzáállása valószínűleg változna, ugyanis annyira jelezték, hogy szeretik a sorozatot.
 • A Netflix bejelentette, hogy pár sorozatos vonatkozással rendelkező játék jön a felületére: Narcos: Cartel Wars Unlimited, Nailed It: Baking Bash, Stranger Things: Puzzle Tales, SpongeBob SquarePants: Get Cooking.
 • A SkyShowtime elvileg két lineáris csatornát is indított Skandináviában, amik hozzánk is érkezhetnek majd, amikor elindul a szolgáltatás.
 • A Thursday Night Football kapcsán az Amazon rekordszámú előfizetést regisztrált, amire először felkaptam a fejem, mert Gyűrűk ura, de a hivatalos közleményben az szerepel, hogy “rekordszámú előfizetés érkezett egy 3 órás periódusban, mint a Prime Day-en vagy más vásárlás szempontjából szuper kedvezményes időszak hasonló periódusában”.
 • A Warner Bros TV gyártói szerződést kötött John Goldwyn produkciós cégével.
 • A Step Up 3. évad 10.16-án kezd a Starz-on.
 • A Peacock elkaszálta a Queer As Folk-ot.
 • Bruce Miller, a The Handmaid’s Tale készítője beszél a visszatérésről.
 • Maria Ferrari, a The United States of Al egyik készítője beszél arról, mi lett volna a 3. évadban.
 • Vendégszerep: Jessica Betts, Tom Arnold, Eric Roberts, Deniz Akdeniz – The Rookie: Feds, Amanda Bruegel – Parish (visszatérő)
 • Állandó szerep: M24, J Fado, RA, Matdel Seyi, K Koke, IAMDDB, Jaykae, Ezra Elliot, AMARIA BB, Seyi Andes-Pelumi – Jungle (Amazon), Kristian Flores, Spencer MacPherson, Kiara Pichardo, Sarah Yarkin, Nick Pugliese, Rainbow Wedell – School Spirits (Paramount+), Daniel Mays, Katherine Kelly, David Morrissey, Jill Halfpenny, Toby Jones, Stephen Tompkinson, Lee Ingleby – The Long Shadow (ITV),
 • Interjú: Jonathan Groff és Gina Rodriguez (a Lost Ollie főszereplői), Markella Kavenagh (Nori – The Lord of The Rings: The Rings of Power), Jason Momoa (a See főszereplője), Jonica Booth (Chastitiy – Rap Sh!t), Xolo Mariduena (Miguel – Cobra Kai),
 • Ezen a hétvégén szombaton is lesz Sztárban sztár leszek! a TV2-n.
 • Új sorozat: The Blue – Paramount+, angol, 7 rész, készítő: Kris Mrksa, rendező: Hans Herbots, két jóbarátról, akik menekülnek a rendőrség elől, és egy romantikus jachton találnak menedékre, ami egy csapat enigmatikus és szép emberrel Dél-Kelet Ázsia vizei felé tart, hogy az ottani partokon végeláthatatlan bulikat tartsanak. Azonban a hajó sötét titkokat is rejt, és amikor a kapzsiság és a bujaság vezette legénység erkölcstelen döntéseket hoz, az már áldozatot is követel. Szereplők: Abigail Lawrie, Rhianne Barreto, Sean Keenan, Jay Ryan, Jake Macapagal.
 • Új sorozat: CAT – Netflix, indiai, készítő-rendező: Balwinder Singh Janjua, bosszúdráma egy ártatlan emberről, aki bekerül egy drogcsempész összeesküvésbe bandavezérek, rendőrök és politikai erők közé. Szereplők: Randeep Hooda,
 • Új sorozat: La Cabeza de Joaquín Murrieta – Prime Video, mexikói, készítő: Diego Ramírez Schrempp és Mauricio Leiva-Cock, rendező: Humberto Hinojosa Ozcariz, David Pablos, 1851-ből a mexikói-amerikai határról, ahol a vadnyugat sosem volt vadabb pár évvel a mexikói-amerikai háború vége után, és ahova 300 ezer új telepes érkezik az aranyláz idején, miközben rengeteg mexikó válik otthontalanná. A középpontban egy legendás törvényenkívüli van, egy mexikói Robin Hood, valamint egy másik férfi, akivel ugyan eléggé eltérnek a nézeteik, de összefognak egy közös ellenség ellen. Szereplők: Juan Manuel Bernal, Alejandro Speitzer, Steve Wilcox, Yoshira Escárrega, Emiliano Zurita, Becky Zhu Wu.
 • Új sorozat: Lookism – Netflix, anime, készítő: ??  gyártó: Studio Mir – egy webtoon alapján, egy duci gimis srácról, aki egy nap arra ébred, hogy jóképű arca és tökéletes teste van.
 • A FOX elkezdett dolgozni az ír The Big Deal amerikai változatán, aminek Fame or Fortune lenne a címe. Ez egy tehetségkutató verseny, amiben az előadóknak minden fellépés után pénzt ajánlanak fel, hogy kivásárolják őket és távozzanak a versenyből. Amit, ha visszautasítanak, folytathatják a menetelésüket a végső siker és a sokkal nagyobb pénzdíj felé.
 • A Rakontur 4 részes dokusorozatot készített The Last Of The Cocaine Cowboys címmel Carlos Lehder-ről, a Medellín kartell egyik alapítójáról.
 • Meghalt Zack Estrin, aki legutóbb a Lost in Space showrunnerje volt.

31 hozzászólás Ne habozz!

Mammut - 2022. 09. 26. 09:27

“A SkyShowtime elvileg két lineáris csatornát is indított Skandináviában”

de nem a minap írta vki, hogy megszűnik a skyshowtime, mert bekebelezi vmi másik? vagy ez nem az a skyshowtime? én már szédülök

“egy duci gimis srácról, aki egy nap arra ébred, hogy jóképű arca és tökéletes teste van.”

sokan szeretnénk úgy ébredni, csak nálunk nem működik a “szépre alvás” :D

Shannen - 2022. 09. 26. 09:32

A Last Light-ról lesz írás részetekről winnie, vagy valaki esetleg küldött valamit?
Mert ha nem, akkor írnék róla szívesen, este néztem meg és hááát… tudnék mit mondani róla. Sajnos nem túl pozitívan feltétlen, de mégis csak Matthew Fox visszatérése, muszáj volt végignéznem, már csak a régi szép idők miatt is.

Scat - 2022. 09. 26. 09:35

Akkor a Final Space-t illene befejeznem végre.

Róka - 2022. 09. 26. 09:50

“A SkyShowtime elvileg két lineáris csatornát is indított Skandináviában, amik hozzánk is érkezhetnek majd, amikor elindul a szolgáltatás.”
-Azt lehet tudni, hogy milyen tartalmak mennek rajta/fognak rajta menni?(Elsősorban Skandináviában-gondolom az ittenit még nem lehet tudni)

winnie - 2022. 09. 26. 09:55

mammut: egyelore nincs szo errol, spekulalni persze lehet.

winnie - 2022. 09. 26. 09:56

whannen: nem, nincs tervbe veve. teljes evados?

juhaszvik - 2022. 09. 26. 10:03

Nem egészen értem a logikát. Miért következik a “sokan szeretik külföldön a Squid Games-t”-ből az, hogy akkor Dél-Koreán kívül kell forgatni? Ha valamit jól csinálsz, akkor miért kellene bármi külső dolgot figyelembe venni? Vagy ez csak egy gesztus (amit amúgy senki nem kért)?

Scat: nem tudom, hogy hol hagytad félbe, de ha az első évad végén, akkor ne is menj tovább. A második és harmadik sztorija elég gyenge lett. Remekül példázza ezt, hogy az első évadot kb. részről részre el tudnám mondani, hogy miről szólt, az utolsó kettőből pedig egy filler epizódra emlékszem csak, a többi csak úgy összemosódott.

Shannen - 2022. 09. 26. 10:04

Igen, teljes évadról írnék. Gyorsan lepörgött ez az 5×40 perc. Meg a pilot sokat nem is mond, olyan az egész mint egy film. Lehet egy 2 órás filmként még amúgy működött is volna..

debali - 2022. 09. 26. 10:04

Igen, tegnap volt az utolsó Sztárban sz. leszek válogató, most hétvégén lesznek a középdöntők mindkét este, jövő hétvégén pedig már élő show vasárnap. Jövő szombaton pedig a Dancing új évada startol.

Scat - 2022. 09. 26. 10:16

juhaszvik: az utolsó 3 vagy 4 rész van vissza a harmadik évadból.

Abban egyetértek veled, hogy az első a legjobb, a második kb. a feléig borzasztóan alpári humor lett, amiből nem is tudott már igazán visszajönni, a harmadik viszont nekem eddig tetszett. Volt benne dráma és a fingós humor is kikerült a képből. Tavaly azért álltam meg vele, mert nem akartam “örökre lezárni” a kasza miatt. Gondoltam tartogatom. Hát most már csipkednem kell magam.

winnie - 2022. 09. 26. 10:52

” Miért következik a “sokan szeretik külföldön a Squid Games-t”-ből az, hogy akkor Dél-Koreán kívül kell forgatni?”

nem a nézők szeretik, hanem a színészek szerepelnének benne szívesen. ez országon kívül való forgatás az más téma, de ott viszont adja magát, hogy nagyobbat akarnak (sztorin belül), akkor globálissá válnak.

Ayrons - 2022. 09. 26. 11:05

A Hemlock Grove másnak se elérhető Netflixen?

Flanker - 2022. 09. 26. 11:06

TNF: az élső sport ereje brutális, nem véletlenül fizettek a legkevésbé prémium spotért 10 évre 13 milliárd dollárt..
Én azért örülök hogy itthon továbbra is az Aréna4 adja.

winnie - 2022. 09. 26. 11:17

ayrons: le fog kerülni, de még fenn lesz egy ideig, nem?

megnéztem, nekem ott van, elindul. nem csak magyar felületen nincs?

winnie - 2022. 09. 26. 11:19

“TNF: az élső sport ereje brutális, nem véletlenül fizettek a legkevésbé prémium spotért 10 évre 13 milliárd dollárt..”

erről az jut eszembe, hogy sokan oda vannak a gyűrűk ura büdzséjéért, de ez sem rossz, több, mint egymilliárd évi 16 három órás részért:)

Ayrons - 2022. 09. 26. 11:28

Tényleg, magyaron nincs már fent. Ami wtf. Hiszen Netflix sorozat

juhaszvik - 2022. 09. 26. 11:34

winnie: ja, hogy a színészek szeretik a sorozatot. Remélem azért a castingnál lesznek más szempontok is :)

eanna - 2022. 09. 26. 11:48

Arról lehet bármit tudni, hogy az olyan HULU-n adott komédiák mint pl a Reboot és a Maggie érkeznek majd itthon streamingre a közeljövőben? Vagy nem érdemes erre várni? (azt látom, hogy a magyar premierek között nem szerepelnek, de mint általános kérdés talán elfér itt :) ) köszi!

zolij - 2022. 09. 26. 12:04

Ayrons: nála mmégfent van a magyaron. Amúgy nem Netflix sorozat, hanem a Gaumont International Television gyártotta és a Netflix csak x éves exkluzivítást vett. Ami úgy tűnik most lejárt és nem kívántak további pénzt költeni rá.

juhaszvik - 2022. 09. 26. 12:09

winnie: szerintem itt az is játszik, hogy a streaming és az élősport még nem igazán van összebútorozva, és nagyot kell ígérnie annak, aki ebbe bele akar vágni. Ha viszont működik, akkor nagy előnyre tesznek szert. Remélem a netflixnek, ha más nem kísérleti jelleggel, de lesz valami válasza.

Amúgy nincs népharag emiatt a TNF-es helyzet miatt? A foci mindig is “ingyen” volt.

winnie - 2022. 09. 26. 12:12

Tényleg, magyaron nincs már fent. Ami wtf. Hiszen Netflix sorozat

fenn van a magyaron, csak a magyar nyelvű felületen nem látni, mert a magyar nyelvű felületen csak azt látni, amihez van magyar specifikáció, ehhez meg nincs. ha átállítod a nyelvet, akkor látni fogod.

winnie - 2022. 09. 26. 12:14

Arról lehet bármit tudni, hogy az olyan HULU-n adott komédiák mint pl a Reboot és a Maggie érkeznek majd itthon streamingre a közeljövőben? Vagy nem érdemes erre várni? (azt látom, hogy a magyar premierek között nem szerepelnek, de mint általános kérdés talán elfér itt :) ) köszi!

minden jön, ami hulu a disney+-ra. azért nincsenek a listában, mert még nem tudni, mikor, de a topikunkban a kommentek között: https://www.sorozatjunkie.hu/2022/01/15/a-disney-magyarorszagi-indulasa/

olvashatod, hogy már külföldről elérhetőek magyarul, pl. a teljes maggie, csak valamiért itthon még nem kaptuk meg.

Mom - 2022. 09. 26. 12:27

“megszüntetnek minden fizikai példányt belőle, és miután nemzetközileg lekerül a Netflix-ről, sehol sem lesz megtalálható”

Ez ilyen dögöljön meg a szomszéd tehene is mentalitás? Mi nem akarunk fizetni érte, de más se vehesse meg? Vagy milyen racionális magyarázata lehet ennek az írmagja se maradjon koncepciónak?

zolij - 2022. 09. 26. 12:32

Mom: azt tippelném hogy a sorozat gyártását papíron kihozták veszteségesre, így leírhatták az adóból. Bármiféle bevétel (streaming, fizikai kiadás) bevételt generál és megborítja a könyvelési trükköt.

winnie - 2022. 09. 26. 12:51

igen. könyvelési dologról van szó.

spyblat - 2022. 09. 26. 13:09

A The Rookie-ról most lehet nem írnék, csak, ha valami nagyon kiemelkedő dolog történik benne.

eanna - 2022. 09. 26. 13:30

Köszi!

winnie - 2022. 09. 26. 13:38

spyblat: persze, mindenképp a te döntésed! köszi a jelzést.

debali - 2022. 09. 26. 13:54

Most hétvégén mindkét nap lesz Sztárban sz. leszek, mert ezek lesznek a középdöntők, jövő vasárnap pedig már élő adás. Jövő szombaton pedig startol az új Dancing évad.

Desmond Wallace - 2022. 09. 26. 17:17

“Tegnapi magyar premier: Ricciardi nyomoz 1. évad, Troll a konyhában 1. évad, Tapsi Hapsi és barátai 4. évad”

Mármint mai premierek.

Mom - 2022. 09. 26. 21:54

Na így még nagyobb WTF. Már persze a financiális oldal így érthető, de ez kb olyan, mint felgyújtani a Notre Dame-ot a biztosítási fedezetért. Nyilván pénzügyileg lehet értelme, de az eszmei érték alkotásoknál messze túl kéne hogy szárnyalja, nem? Vagy csak abban az ideális világban, amibe képzelem magam? :D
Mondom ezt úgy, hogy nem tervezem bepróbálni a sorozatot, csak mégis fáj a szívem, hogy egy darab művészi érték “semmisül meg”. (Jó, persze ma már mi semmisül meg, de az meg egy másik kérdéskör)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz