login |

Hírszerda

2022. 09. 28. 09:35 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Bonifácia nővér 1. évad, A nagy öreg 1. évad (2 rész – SZINKRON), Kerge kacsák – Így kell tarolni 2. évad, Ellenállhatatlan kísértés: Brazília 2. évad + Disney+: Szülőföld: Salem erőd 2-3. évad, A nagyszájú 1. évad + HBO Max: A gyűrű útja 1. évad, Sólyomszív 3. évad + Netflix: Élet a világ legkeményebb börtöneiben 6. évad, GameStop kontra Wall Street 1. évad
 • Premier: The Mighty Ducks: Game Changers S2, The Rookie: Feds S1, La Brea S2, Too Hot To Handle: Brazil S2, The D’Amelio Show S2, Bachelor in Paradise S8, Bobby’s Triple Threat S1, American Greed S15 (őszi), Outchef’d S1, Roadworthy Rescues S1, Hostages S1, Make Me Prime Minister S1, Sensationalists The Bad Girls and Boys of British Art S1, Bargain Loving Brits In The Sun S9, I Literally Just Told You S2 + Finálé: Reservation Dogs S2, Tales S3, Wheeler Dealers S25, The Come Up S1, Edge of The Unknown with Jimmy Chin S1, Fearless: The Inside of The AFLW S1, Eli’s Places S2,
 • Teljes évados premier: Inside The World’s Toughest Prisons S6 (Netflix), Eat the Rich: The GameStop Saga S1 (Netflix)
 • Magyar premier – HBO Max: 10.02 A takarítónő (The Cleaning Lady) 2. évad
 • Magyar premier – HBO Max: 10.01 Hogyan szúrjunk el mindent? (How To Screw It All Up) 1. évad
 • Magyar premier – Apple Tv+: 10.21 Szellemíró (Ghostwriter) 3. évad
 • Magyar premier – Netflix: december A lelkek alkímiája (Alchemy of Souls) 1. évad (folytatás)
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 10.10 Raven otthona (Raven’s Home) 5. évad
 • Új magyar streaming oldalon: Adventure of the Ring S1 (HBO Max), Eagleheart S3 (HBO Max), The Old Man S1 (Disney+), Motherland: Fort Salem S2-S3 (Disney+), Big Mouth S1 (Disney+)
 • Lekerült a mozis premiernaptárból a 2023 decemberére kiírt negyedik Star Trek-mozifilm – mint nemrég kiderült, a kiszemelt rendező másik projekthez ment.
 • A Gangs of London 10.20-án kap végre premiert Angliában a Sky-on.
 • A Saturday Night Live idei első műsorvezetői: 10.01 Miles Teller (+ Kendrick Lamar), 10.08 Brendan Gleeson (+ Willow), 10.15 Megan Thee Stallion
 • A Netflix a forgatása után, az utómunka-folyamat közben elkaszálta a Grendel című Dark Horse-képregényadaptációt, melyet a gyártója nyilván megpróbál valahova továbbadni – itt írtunk a projektről.
 • Új sorozat: Full Circle – HBO Max, 6 rész, készítő: Ed Solomon és Steven Soderbergh (utóbbi rendező is), egy rosszul elsült emberrablás utáni nyomozásról, mely rég eltemetett titkokat fed fel a jelenlegi New York pár egymáshoz kapcsolódó lakója között. Szereplők: Zazie Beetz, Claire Danes, Dennis Quaid, Timothy Olyphant.
 • A The Witcher Blood Origin 6 helyett 4 részes lesz csak – a készítő azt nyilatkozta, hogy számára két részes filmnek érződik, és nem akarta, hogy a nézők várják, hogy mikor lesz már vége, ami… Nem tudom.
 • A The Lord of The Rings: The Rings of Power-ön 20 VFX-stúdió dolgozott, majdnem 10 ezer VFX-snitten – itt a lista róluk. Mindenki, aki számít?
 • Egy írás arról, hogy az American Ninja Warrior 14. évados fináléjában hogy “romlott el” a pálya, és hogy a COVID miatt miért esett ki valaki.
 • A Netflix igencsak akar magának egy NCIS-t vagy Law & Order: SVU-t. Hogy saját gyártásként vagy vásárolva, az nem derül ki. De valami hosszabb távú epizodikus krimit.
 • Az Inside Man hétfőn a BBC-n 1,8M nézővel nyitott, ami 11% SHR.
 • A Horizon Zero Dawn-sorozatban a készítő Steve Blackman mellett Michelle Lovretta lesz a showrunner.
 • A Netflix berendelte a The Ultimatum: Marry or Move On 2. évadját.
 • Az Adult Swim berendelte a YOLO: Crystal Fantasy 2. évadját.
 • Emily Deschanel, a Devil in Ohio főszereplője beszél a sorozat zárásáról.
 • Jeremy Sisto (Jubal) beszél az elhalasztott FBI-epizódról, ami most adásba kerül.
 • Alexi Hawley, a The Rookie készítője beszél a sorozat visszatéréséről.
 • Vendégszerep: Patty LaBelle – Wonder Years (2 rész), Stephen Fry – The Morning Show (visszatérő),
 • Állandó szerep: Lee Jung-jae, Jodie Turner-Smith – The Acolyte (Disney+), James Jordan, LaMonica Garrett, Dave Annable – Lioness (Paramount+), Darren Mann, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Michelle Randolph, Julia Schlaepfer, Aminah Nieves – 1923 (Paramount+),
 • Interjú: Steve Touissant és Eve Best (Corlys és Rhaenys – House of The Dragon), Vera Farmiga és Cherry Jones (Dr. Anna Pou és Susan Mulderick – Five Days at Memorial), Xochitl Gomez (Dawn – The Baby Sitters Club), Adria Arjona (Bix – Andor), Lisa Hanawalt (a Tuca & Bertie készítője),
 • Magyarországon nagyságrendileg 30-40 ezer előfizető használja rendszeresen a Eurosport Player-t, és évente 50 százalékkal nő az össznézettség ideje.
 • Új sorozat: Las noches de Tefía – spanyol, készítő: Miguel del Arco, a zene és komédia keveredése egy Franco-munkatáborban, ahol a nappal borzalmakat átélő rabok éjszaka a történetek világába menekülnek, egy olyan kabaréba, ahol mindenkinek van egy alteregója.
 • Új sorozat: This Is Not Hollywood – Avetrana / Avetrana – Qui non è Hollywood – Disney+, olasz, 4 rész, készítő: Antonella Gaeta, Davide Serino Pippo Mezzapesa – utóbbi rendező is – Carmine Gazzanni and Flavia Piccinni könyve, a Sarah: La Ragazza di Avetrana alapján, valós események alapján, Sarah Scazzi haláláról és az azt követő hatalmas médiaviharról. Egy 2010-es kisvárosi esetről van szó. Egy fiatal lány elhagyta az otthonát és nem tért vissza – csak 42 nappal ezt követően találták mg egy kút mélyén. Szereplők: Federica Pala, Giulia Perulli, Paolo De Vita, Vanessa Scalera, Imma Villa, Anna Ferzetti és Giancarlo Commare.
 • Új sorozat: Crimson Crown – olasz, készítő: Mandi Riggi, rendező-executive producer: Dario Argento, egymásról eltávolodott barátok dinamikus csoportjáról, akik évekkel korábban egy titkos terhességi (teherbe esési?) fogadalmat kötöttek, és meg kell védeniük a lányaikat egy rejtélyes gyilkostól a múltjukból.
 • A Celebrity Jeopardy! játékosai: 1×01 – Simu Liu, Ego Nwodim, Andy Richter, 1×02 – Eddie Huang, Reggie Watts, Iliza Shlesinger, 1×03 – Constance Wu, Ike Barinholtz, Jalen Rose.
 • A Netflix új sorozatában, a Sue Perkins: Perfectly Legal-ben a címszereplő járni fogja az országokat, és azokban egészen meglepő, de ott törvényesnek számító dolgokat fog “művelni.
 • A Netflix-re érkezik az I AM A KILLER spinoffjának számító vásárolt dokusorozat, az I AM A STALKER, melyben nyilván nem gyilkosok fognak vallani magukról, hanem zaklatók.

18 hozzászólás Ne habozz!

juhaszvik - 2022. 09. 28. 10:15

Nem értem ezt a “The Witcher Blood Origin” hírt: “nem akarta, hogy a nézők várják, hogy mikor lesz már vége” – wtf? önkritika? és ezért miért jobbak a hosszabb epizódok?

spyblat - 2022. 09. 28. 10:51

The Old Man szinkronnal jött.

A The Rookie: Feds-ről írtok?

winnie - 2022. 09. 28. 10:59

spyblat: szeretnénk, de egyelőre van még ez-az előtte, szóval szabad préda, ha arra vonatkozik a kérdés.

debali - 2022. 09. 28. 11:41

Múltkor még olyan nyilatkozatot olvastam vhol a Witcher-előzménysorozat rövidüléséről, hogy a COVID miatt történt..

debali - 2022. 09. 28. 11:45

Október 10-én indul a Tv2-n az Ázsia Expressz új évada, ami nekem kicsit fura, mert eddig nem nagyon reklámozták, inkább a Nyerő Páros-klón műsorról kerültek ki plakátok és nyilatkozatok, uh kicsit ilyen utolsó pillanatos változtatásnak tűnik, a starttal elvileg beelőzik a Celeb vagyok-t. Viszont gyanús, hogy ősszel a többi leforgatott műsor (Párharc, Nagy Ő, Farm VIP) közül nem tud mindegyik képernyőre kerülni.

juhaszvik - 2022. 09. 28. 11:47

debali: ja, hogy rövidebb lesz? Én úgy értettem, hogy ugyanazt a műsoridőt kevesebb részre szedték.

Ayrons - 2022. 09. 28. 12:03

Nem, az eleje és a vége fixen maradt. A közepèről vágtak ki két résznyi anyagot.

Deny - 2022. 09. 28. 13:01

“zabó azt mondja, Magyarországon nagyságrendileg 30-40 ezer előfizető használja rendszeresen ezt a szolgáltatást, és évente 50 százalékkal nő az össznézettség ideje.”

Itt lemaradt a hír eleje.

Diapolo - 2022. 09. 28. 13:25

Van esetleg valami standard arra, hogy az Usában Hulu-ra felkerülő tartalmak itthon mennyivel később jönnek? Itt most elsősorban az Abbott Elementary-re gondolnék, hogy mikor várható itthonra.

Enzo - 2022. 09. 28. 13:56

@Deny: hehe, ezt én is akartam jelezni :D

@winnie/human: az oldalsávos filmbużis feed az végérvényesen meghalt, vagy mi baja?

dexike3 - 2022. 09. 28. 13:57

His Dark Materials
(az NWCC-n lesz panel, talán trailer is várható).

ugye Helen McCrory volt (zseniálisan) Stelmaria hangja (Asriel daemonja), de tavaly tavasszal elhunyt.
Victoria Hamilton lesz helyette Stelmaria hangja az utolsó évadban.
még annyit hintenek el, hogy decemberi premier lesz idén.

https://ew.com/tv/his-dark-materials-stelmaria-actor-victoria-hamilton-helen-mccrory/

Elazul - 2022. 09. 28. 15:36

Diapolo: Ez nagyon jó kérdés, de sajnos semmit se tudunk. :( Fennáll, hogy majd a teljes évad fog egyszerre felkerülni jövő nyáron…

winnie - 2022. 09. 28. 15:55

az abbot inkább, mint abc-s, azaz országos csatornás sorozat van jelen, de passz, egyelőre még nem alakult ki sztenderd. kellemes meglepetés lenne, ha nem kéne nyárig várni.

gromit - 2022. 09. 28. 17:02

én reggel azon morfondíroztam, vajon van-e egy zabó nevű szolgáltató, amiről csak én nem hallottam még :D

Kissur - 2022. 09. 28. 19:55

Office (The Office) magyarhangok (hallás után):
Michael – Kassai Károly
Jim – Kovács Lehel
Pam – Kelemen Kata (?)
Dwight – Elek Ferenc
Ryan – Szabó Máté
Jan – Orosz Helga
Stanley – Bolla Róbert
Kevin – Szinovál Gyula
Pam – Kelemen Kata
Tobby – Seder Gábor
Angela – Zakariás Éva
Darryl – Varga Rókus

Office lett a magyar címe.

Deny - 2022. 09. 28. 20:05

Ugh, hát ez a szereposztás sem sokkal jobb az Office-nak. Elek Ferenc mint Dwight? Kovács Lehel mint Jim? Én inkább Fesztbaum Bélát és Zámbori Somát választottam volna.

Kissur - 2022. 09. 28. 20:07

Deny: Jimnek ott van a Jack Ryanes hangja, bár ide annyira nem illett volna, inkább egy Szatory Dávid. Dwightnak meg teljesen jó volt Takácsy Péter, de ha váltás, akkor Seder Gábor.

Zolerin - 2022. 09. 29. 08:31

Magyar premier – Netflix: december A lelkek alkímiája (Alchemy of Souls) 1. évad (folytatás)

Micsoda??? De miért? :O

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz