login |

The Rookie: Feds: minden, amit tudni kell a sorozatról

2022. 09. 28. 18:50 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: 2022/23, ajánló, kampány, video,

Az ABC ma hajnalban bemutatott újonca nyilván azért nem várós sokaknál, mert egy általuk nem nézett zsarus sorozat, a The Rookie spinoffja, de annak ellenére, hogy előbbi 4. évadjában kapott egy felvezetést, nyilván eléggé el van különítve a két széria, így nem kell félni holmi előismeretek számon kérésétől. (Egyébként is mindig meresztem a szemeimet, amikor ősjunkie-k aggódnak ilyesmi miatt, miközben az országos sorozatok esetében a fotelkrumplik (tudom, hogy erre volt valami kifejezésünk) lazán tudnak mindent követni hetiben, nulla előismerettel, sokadik szezonba bekapcsolódva, illetve 10 részt kihagyva.)

Niecy Nash a Karmai meresztése után most idős zöldfülű FBI-os lesz, kérdés, hogy milyen bevetésekben, mert ugye míg a The Rookie-nak az a pozitívuma, hogy nem annyira nyomozós, hanem zsarus, itt egy fokkal lehet, hogy nehezebb lesz elkülöníteni a kettőt. Meg nem annyira nyomozós FBI-os sorozatnak ott az FBI is.

A tovább mögött 2 rövid promó és 1 hosszú előzetes.

5 hozzászólás Ne habozz!

Dohi - 2022. 09. 28. 20:09

a backdoor pilot megnezese utan olvastam, hogy az fbi-os csajt kiirtak. szerintem se tett hozza semmit az epizodhoz, de nem tudtam, hogy britt robertson bekerult. remek hir.

heidfeld - 2022. 09. 28. 21:05

Eleve nem győzött meg a backdoor pilot. Főszereplő csajba annyi klisét tettek, hogy már fájt..
Kat Foster óriási kedvencem. Egyik legszebb mosolya van.
Lásd Franklin és Bash 2×01.
Nélküle kizárt dolog, hogy nézzem.

Aldo - 2022. 09. 28. 22:34

Nekem nem az a bajom, hogy a Rookie-t három rész után kaszáltam anno és aggódom, hogy a spin-offot nem fogom érteni, mert nyilván epizodikus lesz ez is, hanem, hogy se a leírás, se a plakátok, se az előzetes nem győzött meg.
Persze szinte minden évben sikerül felfedezni egy-két gyöngyszemet az országos fronton, de van olyan érzésem, hogy idén az nem a Rookie: Feds lesz.

Thomas - 2022. 09. 29. 00:40

Én aztán nem aggódtam, el akartam kezdeni Britt Robertson miatt, de most megláttam ezt a képet, és el is ment a kedvem:) Lehet, hogy mégis inkább a Big Skyt kéne elkezdenem?:) De abban nem szerepelt sokáig. Viszont most meg van benne Reba.

e-batta - 2022. 09. 29. 06:15

Az adatlap linkje a Quantum Leap-re mutat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz